Shake it like a polaroid picture!

Jeg skal ud i aften! Det er altså vildt for mig, i og med jeg aldrig er ude længere (udover når jeg skal træne). Men i aften er det ren fornøjelse med de sødeste veninder og fødselsdagsfejring. Vi skal nemlig ud at slå til Søren (!!!). Jeg elsker stadigvæk at komme en aften ud og fulde den lidt, og lege man er 20 igen. Bare et par gange om året 😉 Jeg elsker at have det sjovt og være fuldstændig hæmningsløs (på den gode måde). Men det illustrerer nedenstående billeder vidst meget godt..

Får I stadigvæk tid til vin og byture i ny og næ, selvom I lever sundt? Eller er det helt lagt på hylden?

Party collage 1

Party collage 2

Signature

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Jeg går næsten heller ikke i byen mere, efter min livsstilsændring. Men jeg får da lyst engang i mellem, men har seriøst overvejet og ligge det helt på hylden.
  De tømmermænd jeg får efter jeg lever så sundt er bare så slemme 🙁

  http://www.mymootivation.blogspot.com
  – min blog om vægttab, har pt. tabt mig 12,9 kg. 🙂

  1. Jeg forstår det godt og er egentlig af samme holdning, men et par gange om året er jeg nødt til at komme ud 🙂 Men tømmermændene er forfærdelige og altødelæggende i henhold til en sund livsstil. Derfor forsøger jeg at kun holde mig til en drikkevarer, ingen shots og vand hele tiden + når jeg kommer ind til byen er det mit mål kun at drikke vand, da mine tømmermænd derved formindskes betydeligt 🙂

 2. Der SKAL være plads til løjer og gøgl en gang imellem … uden man behøver at drikke sig totalt i hegnet 🙂 … Jeg har haft et par byture i år, men de har ikke indeholdt ret meget alkohol, hvilket har betydet nul tømmermænd 🙂 … Til gengæld så skal jeg på festival om en måned … sammen med “slænget” og det betyder 3 døgn, hvor vi giver den max gas … og det glæder jeg mig til … rigtig meget endda 🙂 … og så er det sund livsstil igen bagefter 🙂

  http://www.larseniform.blogspot.com

 3. Kan godt forstå, du glæder dig Danica! Selvom man er mor med stort M, så kan jeg forstille mig, at det er rart at komme ud og være sig selv med veninderne i ny og næ – det skal der også være plads til! Rigtig god tur 🙂