Eyelash extensions Aarhus – Mine erfaringer

eyelash extensions Aarhus

Eyelash extensions Aarhus: I er mange, der spørger indtil de eyelash extensions, jeg havde i en periode henover foråret. Tilbage i januar søgte jeg nemlig efter steder, hvor man kunne få eyelash extensions Aarhus. Det virkede nemlig som om, at det primært var i København, de gjorde sig i sådan noget.


Eyelash extensions Aarhus

Jeg fandt nogle få steder, og prøvede både single lashes og buketter, men jeg søgte stadigvæk efter det perfekte sted, hvor vipperne var perfekte, holdte længe, hvor det var økonomisk overskueligt og ikke ødelagde mine egne vipper for meget.


LÆS OGSÅ: JEG HAR SERIØST FUNDET DEN BEDSTE FRISØR I ÅRHUS. SE HVEM HER


Derfor var jeg helt vild glad, da jeg faldt over et eyelash extensions Aarhus, der laver dette og som jeg varmt kan anbefale. Nemlig Beauty Star i Aarhus. Udover eyelash extensions laver Susu spraytans, kunstige negle, shellac, voks, lash lift og meget andet.

Eyelash extensions Aarhus: Min erfaring med single lashes og buketter:

Det første jeg fik var buketter. De holdte i ca. 14 dage, hvilket jeg var lidt skuffet over. Derfor gik jeg med det samme over til single lashes det samme sted, som jeg fik mine buketter. Det var mere naturligt ja (næsten for naturligt), men de filtrede ind i hinanden, så jeg skulle alligevel bruge tid på at afskille dem hver dag. Det var jo lidt derfor jeg gik over til eyelash extensions, for netop at spare tid.


LÆS OGSÅ: SÅDAN SLAP JEG AF MED SLEM ACNE OG FIK MIN PÆNE HUD IGEN


Efter 3 ugers tid med single lashes (hvor jeg godt nok ikke havde mistet mere end et par stykker), bestilte jeg tid et nyt sted. Men kravet var, at man skulle møde op med sine egne vipper (sjovt nok) og det betød, at jeg selv skulle tage mine single lashes af.

Det tog så 4 timer og mine vipper var totalt ødelagte. Jeg var grædefærdig. Heldigvis kunne søde Soussan rede dem, og jeg gik derfra en times tid senere med de smukkeste buketter, der sad perfekt og som faktisk holdte i hele 5 uger.

eyelash extensions Aarhus

Mit favoritsted i Aarhus til buketter:

Jeg fik det lavet hos Beauty Star By Susu, der laves ude ved Soussan i Harlev ved Aarhus. Med tiden er det hendes ønske, at få åbnet en salon inde i byen, men som det er nu, så laver hun det hjemme i sit klinikværelse.


LÆS OGSÅ: SÅDAN FÅR JEG MISUNDELSVÆRDIGE LANGE VIPPER, DER ER FYLDIGE OG NATURLIGE


Jeg plejer bare at køre derud (hvilket tager en 20 min. fra Risskov), men ellers kører der også busser derud. Det gode ved, at hun kan lave det derhjemme er, at prisen er i bund. Det var én af de ting, der gjorde, jeg valgte det og så selvfølgelig på baggrund af de før/efterbilleder hun havde delt via Facebook. Jeg mindes prisen var 300 kr. for naturlige vipper og 350 kr. for de lidt vildere vipper, og hvis man kommer to veninder kan man ofte spare endnu mere.

Jeg ved mange er til single lashes pga. det naturlige udseende, og fordi der er en skrøne om, at det er mest skånsomt for vipperne, men jeg synes egentlig ikke buketter ser unaturligt ud, og singles var langt hårdere for mine vipper. Jo, det er selvfølgelig anderledes udseendemæssigt, men det giver altså et pænt resultat, hvis blot man vælger de længder, der passer til én.

Med tiden vil Soussan begynde at lave singles, så der er noget for alle men jeg tror nu bare jeg holder mig til buketter. De er desuden lettere at få af, hvis du spørger mig. Jeg anvendte blot nogle vatrondeller med mandelolie og lod dem sidde noget tid.  I samme omgang som mine eyelash extensions fik jeg faktisk en spraytan. Det får jeg et par gange om året, som oftest op til en vigtig begivenhed. Jeg synes det er så flot (hvis man vel og mærke får en naturlig kulør).

Det kostede 150 kr. mindes jeg, så alt i alt har jeg været tilfreds med min oplevelse derude og det tømmer ikke min konto hver gang. Især ikke når det holder så længe. I kan læse meget mere om behandlingerne og booke tid lige her.

Jeg vil dog ikke anbefale at man får eyelash extensions permanent, da ens vipper har brug for pauser ind imellem. Jeg har ikke haft det i nogle måneder, da jeg vil rede mine gamle vipper og p.t. kører en serumkur. De er nu længere end nogensinde, og jeg overvejer at få vipper på igen, inden vi tager på ferie.

Hvis I har nogle spørgsmål til processen, eller eyelash extensions Aarhus generelt, er I velkomne til at skrive en kommentar 🙂

Skriv en kommentar

 

15 kommentarer

 1. Super flot resultat 🙂 … har dog ikke selv afprøvet det 🙂 … jeg var hos en negletekniker og fik lavet de flotteste negle … men mine egne negle nedenunder blev totalt ødelagt og der gik mange måneder, før de var stærke og kraftige igen, så jeg har været lidt tilbageholdende med at afprøve mere af den slags. Dog har jeg investeret i et Depend Gellack kit, og det har jeg været rigtig glad for, fordi jeg er en klovn til det med neglelak … har aldrig tid til at sidde helt stille indtil det er tørt, hvilket resulterer i 2-3 negle der ligner noget der er løgn … her er neglene tørre og hærdede med det samme, så det er lige mig 🙂 … giver dog neglene “fri” indimellem hvor de får kærlig pleje med olie osv. 🙂

  http://www.larseniform.blogspot.com

  1. Jeg har faktisk også kun prøvet at få negle på én gang og det tør jeg heller ikke igen, de blev fuldstændige ødelagte. Det var så også i 2005 og er meget er sikker sket siden, men den dårlige oplevelse sidder bare i mig. Jeg har faktisk overvejet Depend Gellack, da jeg også tit kommer til at tvære det ud. Men hvordan tages det af kontra normalt neglelak? Og det ødelægger ikke neglene hvis man holder pause ind imellem? 🙂

   1. Tillader mig lige at svare 🙂
    Er selv super glad for Gellack fra Depend.
    Det er utroligt nemt at få af, jeg plejer at kunne tage fat i kanten, og hive lakken af i flager. Ellers er det på med en acetone fjerner, og vikle neglene ind i vat, men det har aldrig været nødvendigt for mig.
    Det ødelægger overhovedet ikke mine negle, jeg plejer dem bare med negleolie fra CND, og pause ved jeg egentlig ikke om det er nødvendigt at holde.

    Gellack holder ca. 2 uger på mig, og så bliver udformningen for slem 🙂

 2. Uh jeg har prøvet buketter og jeg gør det aldrig igen, for jeg mistede næsten alle mine øjenvipper da de skulle af 🙁 Det var måske også lidt dumt af mig at få det gjort, når mine egne vipper var lige så lange, som de længste naturlige de havde, men ville så gerne slippe for mascara rutinen hver morgen og få fyldigere vipper :/ Jeg fik det gjort ved tlc på thorvaldsensgade i Århus, måske var det også der du havde en dårlig oplevelse? Er bare nysgerrig på om det måske afhænger af stedet mht hvor mange af ens egne vipper man mister… Heldigvis er øjenvipperne det hår der vokser allerhurtigst på mennesker 🙂

  1. Ja, det var faktisk hos TLC jeg var først, resultatet var sådan set okay, det holdte dog ikke så længe og mine vipper blev pænt ødelagte desværre. Det er så vigtigt for mig, at dem der laver det informerer ordentligt om processen (især hvordan de tages af). Hos det sted jeg går nu kan de nemlig også fjerne dem igen, så man er sikker på det sker ordentligt. Jeg valgte dog selv at gøre det efter stor vejledning, men hvis man har tiden vil jeg altid anbefale at man får gjort det professionelt 🙂

   Hvis man i forvejen har lange og naturlige bøjede vipper synes jeg man skal nyde dem. Så er vippe extensions slet ikke nødvendigt 🙂

 3. har prøvet det en gang.. mine øjne blev helt røde, hævede op og sved som bare pokker.. det var egentlig også dumt af mig – har utrolig sarte øjne.. 😀 men resultatet blev fint! fik det lavet med en veninde, hendes holdt i flere uger, mens jeg måtte tage mine af efter et par timer kun.. og mine egne vipper blev helt smadrede :s

  1. Ja, kunne forestille mig det ikke duer til sarte øjne og hvis man tager det af efter for kort tid, smadres ens vipper fuldstændigt :/ Må virkelig have gjort ondt, at skulle tage dem af selv efter få timer. Men så er man den oplevelse rigere 😉

 4. Jeg har også overvejet at få det gjort, men tør bare ikke miste mine egne vipper!
  Det med at ens negle bliver ødelagte – det sker kun hvis man tager dem forkert af (ligesom med vipper) eller man har været ved en negletekniker, som filer i ens egne negle :-O

  Men flotte vipper – gid det var mine!

  1. Og det er rigtigt, man kan ikke undgå at miste lidt. Så det handler virkelig om at få ordentlig rådgivning og pleje dem godt 🙂 Kan høre, at jeg måske ikke skal være så bange for at få lavet negle mere 🙂

  1. Det er M2 lash serum, hvis man ønsker fyldigere, længere og mørkere øjenvipper. Det virker virkelig! Her efter 3 måneder har jeg de pæneste øjenvipper i mit liv. Der kommer et seperat indlæg en af dagene om det 🙂

 5. Åh nej! Nu bliver jeg godt nok nervøs. For halvanden uge siden fik jeg lavet ved tlc negle, nu på mit ene øje er over halvdelen faldt af, mens dem på det andet øje er intakt. Da jeg ringer derind, får keg bare afvide at det er mig selv i søvne eller eg sov på dem, hvilket jeg ikke gør. Har stortset siddet op og sovet, så nervøs ha jeg været for de skulle falde af. Det forklarede jeg hende, og fik så et kvarter på torsdag til at blive kigget på. Er der ingen af jer der har haft gode oplevelser med det sted?

  1. Hej Sofie.

   Det er jeg ked af at høre, det er så træls når det ikke forløber som man håber. Jeg kunne forestille mig de gerne vil hjælpe dig, nu hvor du har fået tid. Så kan de vel enten sætte nye på igen eller helt fjerne dem for dig, alt afhængig af hvad du ønsker 🙂 Glade kunder er bedst og de er vel ikke interesseret i at få dårlige anmeldelser.

   Jeg ved Susan Milo har været tilfreds med stedet. Personligt er jeg langt mere til Lashes/Beauty i Jægergårdsgade. Klart det bedste sted jeg har prøvet til singles og de ødelagde hverken min egne vipper og jeg mistede kun nogle stykker hver gang.

   Krydser fingre 🙂

 6. Som der skrives overfor skulle single lashes være mere hård ved de naturlige vipper. Det passer ikke..
  Det er hovedsagelig den anvendte lim, der afgør om de naturlige vipper bliver ødelagt. Når du vælger at få vipper på, så spørg altid ind til produkter, kan behandler ikke svare dig fyldestgørende, skal du vælge et andet sted.
  Limen skal være fleksibel, dvs. når den tørre op må den ikke blive hård som en pind, men have en vis blødhed.
  Vh Grethe Lash & Nail Albertslund