Fitness Guru proteinpulver: En anmeldelse af de forskellige varianter

Vi får rigtige mange spørgsmål om proteinpulver, især om Fitness Guru som i den grad har slået sig fast på det danske marked. Nu er præferencer selvfølgelig individuelt, men tænkte det alligevel kunne være rart med en anmeldelse af de forskellige varianter, så man får en indikation om hvilke, der passer bedst til én 🙂

Fitness Guru review 1One Whey (den man som oftest indtager efter endt træning, hvor kroppen kræver hurtige optagelige proteiner):

Strawberry white chocolate = Den er fuldstændig hypet blandt sundhedsbloggere og med god grund, for den smager fantastisk. Den er ikke for syntetisk i smagen og den er perfekt sammen med vand (som jeg hovedsageligt blander mit proteinpulver med). Faktisk vil jeg gå så langt som at sige, at man ikke kan smage det er opblandet med vand. Derudover klumper den ikke (som andre mærker kan have tendens til at gøre). Vi har ikke brugt den i opskrifter, da den pludselig var tom. Sådan går det når det smager så godt 😉 Men vil tro den vil være lækker sammen med skyr og lidt nødder som aftensnack eller måske i en smoothie? I finder varianten lige her.

Chocolate Hazelnut = Denne variant er forholdsvis ny men ikke desto mindre min klare favorit til morgenmad. Jeg laver jo denne proteinrige havregrød hver morgen og der passer den perfekt til. Smagen er rund og, igen, på ingen måder syntetisk. Jeg vil nok ikke indtage den efter træning, da smagen er kraftig. Der vil jeg foretrække en mere frisk variant. I finder varianten lige her.

Vanilla wildberry = Smager af bær (sjovt nok) og er fin som både proteinshake og i desserter. Dog ikke min ultimative favorit. I finder varianten lige her.

Kiwi yogurt = Jeg vil vove at sige, at den er en klar konkurrent til strawberry white chocolate. Da jeg først så smagen tænkte jeg, at det slet ikke passede sammen med proteinpulver. Men det gør det! Den er heller ikke syntetisk (det er Fitness Guru’s varianter generelt ikke) og meget frisk i det. Jeg føler jeg drikker en lækker sommer smoothie, når jeg trænet og det er jo ikke dårligt 😉 Faktisk bliver jeg altid ked af det, når shaken er tom. Generelt har jeg den holdning, at hvis det er en kamp at få din proteinshake ned eller du ikke nyder smagen, er det på tide at prøve noget andet. Der er så meget, der smager dårligt derude. I finder varianten lige her.

Cappuccino = Jeg var sikker på jeg ikke vil kunne lide den variant, da jeg ikke kan li’ kaffe… Men det kan jeg! Jeg har dog endnu til gode at prøve den i en almindelig proteinshake og er faktisk ikke sikker på, at jeg vil bruge den til det, men vi har lavet afskillelige “sunde” caffe latte ud af den. Haps, det smager godt! I finder varianten lige her.

Pistachio coconut = Den har jeg et lidt ambivalent forhold til. Den dufter jo fantastisk, men der er små kokosstykker i og det hører bare ikke til i en træningsshake, hvis du spørger mig. Så lige p.t. vil vi eksperimentere med en sundere pina colada (selvfølgelig uden alkohol). Den vil derfor nok være bedst til desserter og snacks. I finder varianten lige her.

Fitness Guru review 2One cassein (den man som oftest tager inden sengetid, når kroppen kræver langsom optagelige proteiner) :

Cookie Dough = Det er udelukkende Rasmus, der anvender cassein. Det skyldes, at jeg ikke træner seriøst nok til at det er nødvendigt + jeg synes cassein for det meste er noget tykt stads, der smager pænt dårligt og klumper. Den her variant er også tyk i det, men smager bedre end de fleste andre jeg har prøvet. Man skal dog ikke forvente en Ben & Jerry’s oplevelse, men det siger nok sig selv 😉 Jeg synes bare, at når man anvender en smag som “cookie dough forpligter det lidt, haha! Personligt vil jeg nok gå efter en chokolade, hvis jeg skulle drikke det fast. Det ved man som oftest hvad er. I finder varianten lige her.

One Whey isolate (premium proteinpulver der hverken indeholder kulhydrater, fedt, laktose eller aspartam):

Chocolate mint: Selve produktet er jo fantastisk, fordi det er så “rent”. Men smagen er alt for kraftig til os. Jeg vil derfor foretrække en anden variant end mint. I finder alle smagsvarianterne her.

One bake (til at bage med): Det er proteinpulver uden smag, som er særdeles velegnet til at bage med. Du kan derved erstatte en del af melet i en opskrift og det kan klare høje temperaturer. Vi er vilde med det! Mange proteinpulver kan jo ikke holde til høje temperaturer, hvorfor jeg synes det er genialt der er udviklet et specielt produkt til det. Det kan anvendes til lækre proteinpandekager, sund pizza, madmuffins m.m. Du finder det lige her.

Er I stadigvæk i tvivl om I skal prøve Fitness Guru, kan man nu købe prøver på alle proteinpulver varianterne til mellem 9 og 15 kr.. Så ved hvad man hvad der duer og hvad der ikke duer, for det er jo ikke sikkert I er enige med os. Husk derudover, at prisen er angivet i svenske kroner og det derved er billigere for os danskere. Der er desuden gratis fragt ved køb over 500 kr.

Signature// Proteinpulveret er modtaget som gave.

Skriv en kommentar

 

27 kommentarer

  1. Nej, jeg har kun smagt mint/chocolate som jeg ikke kunne lide 🙂 Men der findes andre varianter, bare ikke nogen jeg har erfaringer med. Jeg tror generelt bare isolate bliver mere kraftigt i smagen, fordi det er så “rent”, hvilket jo er en fordel.

   1. Okay. Har selv modtaget en kæmpe pakke fra dem i går. Har prøvet deres milk chokolate (whey isolate) i nogle proteinkugler. De blev super gode. Derudover prøvede jeg strawberry white chokolate blandet med skyr. Det smager nærmest som is. Så lækkert 🙂

 1. Lige et spørgsmål: Hvad bruger I inden træning?

  Jeg er bedst til morgentræning og træner derfor ca. 30 minutter efter jeg står op – og mangler derfor et alternativ til morgenmad, da morgenmad er for meget før træning (spiser det efter) og uden noget som helst går jeg død…

  Så hvad er godt til før træning?

  1. Jeg træner altid om eftermiddagen og Rasmus træner kl 06 om morgenen. Han spiser så godt nok morgenmad inden, men vil anbefale dig at overveje en lille proteinshake lavet på vand. Det fylder ikke specielt meget i kalorieregnskabet og gør, at du stadigvæk har overskud til træning. Af andre alternativer vil jeg vælge en banan. Desuden kan aminosyrer under træning være med til at give dig energi og gøre du kan klare dig bedre indtil morgenmad. Jeg bruger det selv under min træning, og det gør en kæmpe forskel 🙂

   1. Havde overvejet OneWhey – men kan se, at´I sætter den i kategorien efter træning – er der nogen der er god til før træning?

    Lige nu nøjes jeg med en halv banan og halv glas juice…

    1. Ja, det er også dårligt formuleret af mig:) Whey kan anvendes før træning, efter træning eller som en snack. Det er bare fordi jeg selv kun drikker en shake efter træning, da jeg foretrækker dette 🙂

 2. Jeg er allergisk overfor hasselnødder samt kiwi. Tænker du, at jeg kan tåle proteinpulveret med disse, eller er det er NO GO? Jeg EEEEEELSKER kiwi, og ville være så glad, hvis det kunne lykkedes at få lidt kiwi gennem proteinpulver 😀

  1. Nu er det her baseret på smagen af hasselnødder og kiwi, så tror ikke det er ægte hasselnødder og kiwi 🙂 Men jeg vil ikke love noget, så synes du skal skrive til Fitness Guru, som er rigtige gode til at svare. Det duer jo ikke, hvis du køber noget som du ikke kan tåle. Jeg krydser fingre for det kan lade sig gøre 🙂

 3. Hvis du nu bare skulle vælge en bøtte proteinpulver, hvilken en skulle det så være? 🙂

  1. Helt klart Strawberry White Chocolate 🙂 Den duer til det hele og på den måde sparer man flest penge. Den er både god i shakes, men også i morgenmad, desserter osv. 🙂

 4. Tak for en god anmeldelse. Jeg blev lige lidt nysgerrig efter, hvordan I havde lavet de caffe latte ud af cappuccino-smagsvarianten? 🙂 det lyder ret lækkert.

  1. Det er faktisk så simpelt, at det er helt åndsvagt 😉 Opskriften er på bloggen nu 🙂

 5. De dage hvor du ikke træner, indtager du så også proteinpulver? Og kan man tage på af at spise proteinpulver som snack der skal mætte, når man ikke har trænet- for der kan jo være mange kalorier i (har jeg hørt/forstået)??

  1. Ja, det gør jeg altid i min morgenmad 🙂 De dage hvor jeg træner får jeg det så også i forbindelse med min workout.

   Det er en skrøne, at der er mange kalorier i proteinpulver. Der er kun ca. 120 kcal. i et scoop fra Fitness Guru og hvis du så blander det med vand, så er det ikke ret meget. Det er f.eks det samme som en banan, de der skyrsnacks fra Arla eller 2 små æg. Man skal selvfølgelig ikke spise det fem gange om dagen, da det alt sammen tæller og ikke vil være ret sundt, men du kan sagtens indtage det de dage du ikke træner også 🙂

 6. Det kommer jo som kaldet 🙂 Skulle selv lige til at bestille noget nyt proteinpulver, og havde bestemt mig for at prøve Fitnessguru. Så det jo perfekt med en lille smagsguide/beskrivelse, så nu har jeg bestilt en med strawberry white chocolate og kiwi yoghurt (og en af deres shakes, fedt man selv kan sammensætte farverne).

  1. Fedt du kunne bruge det 🙂 Du bliver så glade for de varianter! Man går aldrig tilbage igen 🙂 Ja, det er mega sejt man kan lave sin helt egen shaker.

 7. Tusind tak for dit svar og virkelig godt indlæg. Jeg tror nu jeg skal prøve fitnessguru istedet for bodystore 🙂

 8. Hvad smager strawberry white chocolate af? jorbær og hvid chokolade, eller? 😀 Jeg bryder mig nemlig ikke om shakes med jordbærsmag, synes tit smagen bliver kvalmende..

  1. Synes ikke det smager af jordbær som eksempevis berry milkshake fra GN Nutrition. Faktisk synes jeg slet ikke den er kvalmende og smager mere af hvid chokolade end jordbær. Den og Kiwi Yoghurt fungerer fantastisk i shakes og er ikke kvalmende på nogen måde 🙂

 9. Fedt, at du lige kunne linke til det her indlæg. Har netop bestilt nogle smagsprøver hos Fitnessguru, da jeg aldrig har prøvet nogle af deres produkter før. Glæder mig specielt til at smage ‘strawberry white chocolate’ og endnu mere nu hvor jeg har læst din anmeldelse 😉

  Nina

 10. Hey, jeg vil bare gerne lige vide hvor man kan købe det? Har søgt lidt på nettet, men har ikke rigtig kunne finde noget :/