Opskrift: Sød kartoffel quinoa frikadeller

Jeg skal så meget afprøve disse en af de kommende dage!! Vi elsker sweet potatoes herhjemme og spiser det oftest som mos eller i bagværk. Vi er dog også konstant på udkig efter nye muligheder, hvorfor der ingen tvivl er om, at disse “frikadeller” skal testes. Tænker at det også kan anvendes som en fantastisk vegetarret?

Andre der er fuldstændig forelsket i sweet potatoes?

Sweet potatoesSource: Tumblr

Signature

 

Skriv en kommentar

 

14 kommentarer

 1. Jeg lavede også quinoa-frikadeller igår – dog uden søde kartofler 🙂 Det må prøves næste gang! Tak for opskrift!

  1. Sweet potato pomfritter er SÅ gode! Din kage lyder så lækker, generelt gør søde kartofler sig bare godt i bagværk 🙂

   Forresten jeg hoppede lige forbi din blog og jeg var virkelig underholdt/draget af din skrivestil. Jeg både grinte og var helt væk i dine mange fortællinger. Billeder er overflødige, når man skriver så godt 🙂

   1. Jamen, mange tak for dine søde ord om min blog 🙂 Du er meget velkommen til at kigge forbi en anden gang.

    Har ambitioner om at blive bedre til at lægge billeder på, men bloggen er ret ny, så i første omgang har jeg brugt krudt på ordene.

    Har også læst lidt med på din blog på det seneste. Den er rigtig spændende og interessant 🙂

 2. manner, det ser lækkert ud! 🙂
  Men nu må jeg have et råd .. jeg har flere gange ledt efter disse såkaldte ‘sweet potatoes’ i dagligvarebutikkerne, men kan simpelthen ikke finde dem! Hvor køber I jeres?

  Nina

  1. Ja, som Randi siger i Føtex eller Kvickly/Bilka 🙂 De kan godt være svære at finde nogle gange, men de er der næsten altid 🙂