Opskrift: Sundere café latte

Jeg er ikke en kaffeelsker! På ingen måder og har aldrig været det. Jeg er langt mere en te-pige, men det var kun indtil vi fik cappuccino proteinpulveret hjem fra Fitness Guru. Rasmus lavede sin version af en sundere “caffe latte”, og jeg overværede ham nyde den flere dage i træk i vores ferieuge. Til sidst blev jeg nødt til at smage den, for det duftede jo i hele huset og jeg ELSKER det.

Det er verdens mest simple opskrift (ja, det er lige før den ikke fortjener betegnelsen opskrift, da det er så nemt).

Caffe latteFremgangsmåde:

– Et shot instant kaffe. Juster selv styrke efter smag. Vi anvender altid Peter Larsen instantkaffe, da det bare er noget af det bedste overhovedet.

– 200 ml. komælk. Et sundere alternativ kunne være soyamælk, rismælk eller mandelmælk. Man kan også bruge vand i stedet og tilsætte lidt kanel. Så bliver kalorieindholdet betydeligt mindre.

– En scoop proteinpulver i smagen Cappuccino.

Hæld alle ingredienserne i en kop og rør rundt. Server evt. kaffen til din morgenmad eller indtag det efter træning, hvis du har brug for et alternativ til den ofte kedelige proteinshake. Det også godt som en aftensnack eller hvis du er sliksulten. Der er stadigvæk kalorier i, men det er sundere og langt mere mættende. Den kan jo udgøre det for et mellemmåltid, så meget mætter det faktisk. Enjoy!

Signature

Skriv en kommentar

 

7 kommentarer

  1. Vil lige give et godt råd hvis du kan lide iceblends her i sommervarmen. Blend hele molivitten med isterninger, det smager fantastisk 🙂

    1. Det har vi overvejet, men det er ikke testet endnu 🙂 Men kan høre på dig, at det er et hit, så det skal klart prøves 🙂