Anmeldelse af powersling // Det ultimative all-around træningsredskab

Jeg træner ofte i fitnesscenter, men det er altså ikke alle dage det kan lade sig gøre og derfor har jeg længe udvidet mit “homegym”, så jeg også kan udfordres herhjemme. Ikke desto mindre har jeg altid synes, det var omfattende at lave sit eget homegym. For hvad gør man, når håndvægtene bliver for lette eller man har brug for både bold, maveruller og yogamåtte til at træne abs? Det kan hurtigt blive et dyrt bekendtskab. Derfor var jeg heller ikke mange sekunder om at takke ja til at teste en Powersling fra Abilica. Men hvad er en Powersling egentlig? Den minder meget om TRX rebet, bortset fra, at den koster meget mindre. Jeg valgte netop dette redskab, da jeg efter vores test af TRX på Gymbag blev fuldstændig bidt af træningsformen Det er jo super effektivt og kan udføres alle steder. Når det bliver for “let” justerer du blot din holdning, så modstanden hele tiden øges.

Man træner altså indefra og ud, med fokus på neuromuskulær træning af de små støttemuskler. Dette gør dig både stærk, udholdende og giver øget kropskontrol! Derudover forbedres éns balance markant. Selve Powerslingen er justerbar, og man kan hurtigt tilpasse den til den øvelse man ønsker at udføre. Derudover kan man træne med den flere steder. Således medfølger der dørfæste, så du kan træne indenfor blot ved brug af en dør, men også en krog, så den kan bruges udenfor, eksempelvis ved hjælpe af en gren som jeg har gjort på billederne.

Nedenstående billeder giver et lille indblik i nogle af de mange hundrede øvelser man kan udføre ved hjælp af redskabet. Kun fantasien sætter grænser. Man kan både træne skuldre, ben, biceps, triceps, mave m.m og ved alle øvelser bliver éns core styrket. Ved at søge på Youtube kan man få ny inspiration til øvelser, da dem jeg viser på billederne er de mest kendte. De fleste fitnesscentre er også ved at få TRX nu, så der har man mulighed for at afprøve det inden man selv investerer i en.

I finder powerslingen lige her til en rigtig god pris.

Powersling 1

Powersling 2Powersling 3Powersling 4Powersling 5Powersling 6Powersling 7Powersling 8

Signature

// Sponsoreret indlæg, men som altid 100 % udtryk for egne holdninger! 

Skriv en kommentar

 

11 kommentarer

 1. Tak for info og super gode billeder 🙂 … og jo det er en helt anden pris end TRX, så her kan de fleste af os jo være med 🙂 … selv har jeg også efterhånden et mindre fitnesscenter herhjemme, og det både fylder og koster med diverse håndvægte, måtte, fitnessbold osv. 🙂 … Dejligt at man kan tage redskabet med udendørs også 🙂

  http://www.larseniform.blogspot.com

  1. Det er nemlig en helt anden pris, der kan alle være med 🙂 Det fylder nemlig rigtig meget, jeg er også ved at løbe tør for plads 😉

 2. Hej Danica 🙂

  Jeg har netop skrevet et indlæg, som tager udgangspunkt i dit indlæg om når sundheden tager overhånd: det kan læses her http://www.voresboble.dk/sundheds-raeset/

  Jeg synes bare det er så fedt at du tog emnet op! og jeg har fulgt meget med i debatten, og ja – jeg er bare så enig med dig!

  /Amalie.

  1. Hej Amalie.

   Super godt og relevant indlæg du har skrevet 🙂 Det er virkelig noget folk har taget til sig og det er skønt! Sundhed er nemlig individuelt og jo flere, der kommunikerer det ud des bedre.

   Rigtig god weekend 🙂

 3. Det er da egentlig meget smart, sådan en kunne jeg måske godt bruge. Specielt når jeg er i sommerhus eller hjemme ved familien i længere tid, hvor der ikke er noget center i nærheden 😉

 4. Hådtakene på Powersling er av elendig kvalitet. De har åpne render i endene som umiddelbart går i stykker hvis man legger litt vekt på. Jeg veier 75 kg og håndtakene bøyde seg med en gang og de revnet.