Bikram yoga Aarhus: Anmeldelse

Har I husket at kigge forbi Gymbag i denne uge – Danmarks første sundhedsnetværk? Vi fire piger har nemlig testet bikram yoga, der langt om længe er kommet til Aarhus. Stjernerne elsker det og det forstår vi godt. Bikram yoga går ud på, at man i løbet af 90 minutter udfører 26 forskellige øvelser i et rum som er opvarmet til 40 grader. Lyder det let? Det kan jeg love jer for det ikke er! Det er hårdere end hårdt, men på den fede måde 🙂

Bikram yoga

Læs vores anmeldelse lige her.

Er der nogle af jer, der har prøvet bikram yoga og hvad I synes I om det?

Signature

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. Jeg ville så gerne prøve det da de havde gratis prøvetimer ved opstart her i august, men min træner frarådede mig det pga. jeg er på diæt og det derfor ville være alt for hårdt for mig.

    Men jeg vil meget gerne prøve det efter konkurrencen:)

    1. Ja, kunne godt forestille mig det vil være ekstra hårdt for kroppen, hvis man er på diæt. De anbefaler dog man møder op på tom mave (jeg gjorde ikke), men man bliver nemt svimmel, så der skal nok ikke så meget til at dejse om 😉

      Alt held og lykke med konkurrencen, bliver spændende! 🙂