Forklaring på stilheden!

Ja, efter sidste indlæg, hvor jeg beskrev hvor syg Sylvester havde været blev jeg selv ramt. Jeg HADER mavevirusser. Mere end alt andet. Som jeg skrev på Instagram (@fit4livin), vil jeg heller brække en arm, løbe et marathon eller have influenza i en måned end at ha’ en virus. Fy føj! Det eneste positive er, at man taber sig hurtigt (læs:joke!)!

Jeg nåede dog at komme ovenpå efter et par dage, hvor også min kæreste blev syg. Ikke desto mindre skulle jeg til København torsdag formiddag for at deltage i et event. Eventet var en kort fornøjelse for mit vedkommende (man ved ligesom, at når man er endt det samme sted som Ulven Peter, er det på tide at smutte igen) 😉 Jeg nåede dog at mødes med smukke og søde Emilie derhenne og sludre lidt, og det var det hele værd. Resten af min aften blev brugt sammen med min stedfar på lækker restaurant og senere hygge derhjemme hos mine forældre med filmen Skytten. Den er anbefalelsesværdig!

Det mindre sjove ved at være afsted er, at jeg savner Sylvester så meget. Hold op det er hårdt. Ikke mindst for min kæreste, der er alene med ham ovenpå en hård uge, hvor vi alle har været syge og en lille dreng, der savner sin moar. Heldigvis er jeg allerede hjemme igen i aften. Skal IKKE væk fra ham en nat igen i meget laaaang tid, det duer jeg ikke til.

Kig forbi senere i weekenden, hvor jeg dele et lidt mere personligt indlæg om mine tanker omkring bloggen og hvor jeg gerne vil have den bevæger sig hen i fremtiden.

Sylvester 1

 

Signature

Skriv en kommentar

 

1 kommentar