Fraklip!

Det er langt fra alle billeder, der får adgang til bloggen. Nogle bliver glemt, andre sorteret fra og nogle er bare fanget i et meget uheldigt øjeblik. Eksempelvis det nederste billede. Vil være bange, hvis jeg mødte mig i sådan et øjeblik;) Så hermed lidt billedspam og stemning mens jeg spiser Tiramisu for 5 gang på en uge! Kan ikke få nok!

P.S Har fået 3 par nye sneaks i dag i NIKE og Reebok til ingen penge + aaaaaaaaaaaalt muligt andet . Det var endnu et outlet vi kom forbi. Er der nogen, der skal til Rom eller deromkring i den nærmeste fremtid og kunne tænke sig et indlæg om (i mine øjne) verdens mest fantastiske outlet? Jeg synes alle fortjener en dag derude. Hvis I ikke kommer på de kanter, vil jeg nærmest anbefale en flyvetur herned blot for at besøge outlettet.

Fraklip 1

Fraklip 2

Fraklip 3

Fraklip 4

Fraklip 5

Fraklip 6

Fraklip 8

 

Signature

Skriv en kommentar

 

17 kommentarer

 1. Ej det sidste er da ikke slemt, da jeg læste din sætning tænkte jeg okay det må da virkelig være slemt så! 😀

  Men rart og se dig på den side os, det er rigtig dejligt personligt og det kan jeg godt lide 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om vægttab, har pt, tabt 12,9 kg.

  1. Jeg tænkte også det samme med sidste billede 😉 Danica, du må lige stramme dig an og finde nogle RIGTIGE fraklip 😛 Hehe. Anyway, thumbs up for et dejligt let indlæg med personlighed!

   1. Haha, i mine øjne er det skræmmende 😀 Men jeg er også mere kritisk fordi det er mig selv, desværre 😉

 2. Haha – hvor er det sjovt det med lille baby! Han vil godt nok ikke have et kys da 🙂
  Sjove billeder 🙂 – Dejligt at se lidt af det uperfekte 🙂
  Kunne bestemt også godt komme med ligende billeder 😛
  God aften!
  Hilsen Maya 🙂
  http://www.mayadroem.dk

  1. Ja, synes også det var lidt sjovere at dele de lidt mindre opstillede billede 😉 God aften til dig 🙂

 3. KÆMPE JA! Til indlæg om outlettet. Skal til Rom i næste måned, og det lyder som om jeg skal afsætte en dag til outlet-shopping:)