From Rome with love

En massiv billedstorm på en onsdag. Men jeg er så glad for de billeder vi har fået taget, og de minder vi har sammen, at det var meget svært at begrænse de øjeblikke, jeg synes passede ind i dette indlæg. Så jeg håber ikke det bliver for meget 🙂

Jeg savner allerede sensommeren i Rom. September/oktober er det perfekte tidspunkt at besøge hovedstaden. Er man der i mere end et par dage, vil jeg også anbefale en dag på den lækre luksusstrand i Fregene. Ja, Rom har en helt særlig plads i mit hjerte og jeg bliver aldrig træt af stedet.

Rom 3

En eftermiddagsstroll med mine to yndlings mænd. Der er så mange steder i Rom, hvor man bare kan slentre rundt fri for larm og turister. Man behøver ikke et kort. Bare gå en spontan tur, og jeg kan love du ender et godt sted. Det er det fantastiske ved Rom.

Rom 1

Min fars hotel. Det kan virkelig anbefales og er meget lækkert. Det ligger klods op af Colosseum og er i min favorit del af byen. Her er ikke så mange turister og de bedste spisesteder er, efter min mening, her. I kan læse mere om hotellet lige her. Skal I forbi Venedig eller Firenze, er der også hoteller der 🙂

Rom 4

Sylvester elsker at gynge. Jo vildere des bedre. Han var så nem at have med. Så længe han oplever noget og får opmærksomhed, er han jordens gladeste dreng.

Rom 5

Min lillebror, min far og os. Vi er meget glade på billedet, eller jeg er, for vi er i et lækkert outlet lige uden for Rom. Men mere om det i et andet indlæg 🙂

Rom 7

Jeg blev så rørt over at se min familie sammen med Sylvester. Det var første gang de mødte ham, da de jo bor i Italien. Sådan har det altid været, men hold op jeg vil ønske jeg havde hele min familie tættere på nogle gange…

Rom 9

Ugens bedste madoplevelse ved stranden. Savner det allerede, især nu hvor jeg er på en kostplan!

Rom 10

Lille mand i himlen. Sand er et hit!

Rom 11

Family above all <3 Min far er omkring de 60, men synes han holder sig okay godt!

Signature

Skriv en kommentar

 

22 kommentarer

 1. Virkelig dejlige billeder.

  Jeg er selv på udveksling i Rom lige pt., og har allerede forelsket mig i byen. Der er så mange små hyggelige steder overalt, og så er de 27 grader, som vi pt. har, ikke at kimse af 🙂

  Tak for en god blog, som jeg altid tjekker flere gange dagligt!

  /Freia

  Ps. Hvis du skulle få lyst har jeg lavet en rejseblog, hvor jeg skriver om stort og småt om at bo i Rom: http://www.freiakirkeskov.blogspot.it

  1. Ej, det lyder skønt med udveksling i Rom. Misundelig! 🙂 Der er nemlig så mange hyggelige steder og temperaturen er perfekt lige nu.

   Jeg tjekker din rejseblog med det samme. Elsker rejseblogs og vil da ønske jeg havde læst den inden vi rejste, måske jeg kunne have fået ny inspiration til steder 🙂

 2. Super hyggeligt at få et lille indblik i dine italienske rødder også! Og hvor ser det ud som om, I har haft den bedste tur 🙂 Glæder mig iøvrigt til at høre mere om det der outlet 😉

  1. Ja, synes også det var lidt hyggeligt at lave selvom det afviger fra bloggens tema lidt 🙂 Jeg lover outlet-indlæg kommer snart. Det var så godt 🙂

 3. Sikke et hyggeligt indlæg! Det var rart både at få et andet blik på Rom end hvad man er vant til at se (de traditionelle seværdigheder og hvad der ellers hører sig til når man er turist), samt et hyggeligt kig bag om bloggen. Det ser ud som om I havde en helt fantastisk tur med familien! Og hvor er det altså et godt billede af Sylvester på gyngen! 🙂

  1. Jeg elsker også når man får set lidt andet end de traditionelle seværdigheder. Det er jo dækket i massevis af forskellige hjemmesider 🙂 Vi besøger sjældent seværdighederne, men det er mere fordi vi har set det så mange gange. Elsker at finde nye perler gemt væk fra den almene turist.

   Og tak, synes også jeg fangede en perfekt stemning i gyngebilledet 🙂

 4. ejj, nogle lækre billeder! din far holder sig da ikke bar nogellunde han er da en super flot mand af sin alder 😉

  1. Haha, tak på hans vegne 😀 Generelt ser “ældre” mennesker bare anderledes ud i Italien og Sydeuropa end herhjemme. De har lidt bedre stil og holder sig igang, men ved ikke om det er min opfattelse 😉

 5. Meget gerne et indlæg om det outlet inden så længe 🙂 Tager til Rom om en uge, og lyder som et dejligt udflugtsted 😉 Ser ud til i havde en dejlig tur.

  1. Jeg gør alt for det er på inden eller i weekenden, så du når at få det med 🙂

 6. Ej hvor er det bare nogle dejlige billeder Danica, man bliver helt varmt om hjertet!

  Især det billed hvor i står med klapvognen og man bare kan se jeres øjne stråler 🙂 Det er så godt!

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om mit vægttab, har pt. tabt mig 12,9 kg.

  1. Synes generelt vi “stråler” mere efter vi er blevet tre, hvilket jo er klart. Kærligheden er bare så stor og vi er glade allesammen 🙂

 7. Jeg vidste ikke du havde familie i Italien. Kan godt forstå du gerne vil have dem tættere på og savner dem, men på den anden side, så er det jo altid en god undskyldning for et smut til de lidt varmere dele af Europa 🙂

  1. Det er en rigtig god undskyldning 😀 Men én gang om året er lidt sjældent at se sin lillebror og far syne sjeg, men man kan jo ikke have det hele, og så må man bare nyde den tide man har sammen ekstra meget 🙂

 8. Hvor ser det altså bare fantastisk ud Danica! Så skønne billeder – Jeg sad helt med tårer i øjnene, da jeg rullede ned over billederne 😀 Nok mest fordi, at min familie heller ikke lige er rundt om hjørnet, så jeg kendet alt til det 🙂
  Ha’ en dejlig weekend.

  1. Årh hvor sødt, men også træls du kender til følelsen. Det er altid sjovt. Tilgengæld er vi ekstra gode til at udnytte tiden med vores familier når den endelig er der, så værdsætter man det titusinde gange mere <3