Update

Ja, jeg er lidt stille og med god grund. Vi er nemlig nede at besøge min far og hans familie, der alle bor et stenkast fra Colosseum. Mine dage går altså med pizza, sightseeing, shopping én masse i ZARA, Mango og Sephora, kølig chardonnay og rent chill med Sylvester og manden min. Lige hvad vi trængte til.

Vores ferie er dog allerede snart ovre og vi er hjemme lige om lidt. Så vender jeg stærkt tilbage. Jeg gider nemlig ikke bruge alt min fritid på at blogge, når fantastiske Rom ligger lige uden for mit vindue. Det skal der være plads til. Afslapning med familien.

Træning TRX

Normalt vil jeg opdatere via Instagram, men det duer ikke her i Rom?! Nå, nok meget godt med en Insta-detox. Selvom det er hårdt at shoppe på livet løs og besøge Nike outlets uden at kunne dele alle sagerne med jer. Jeg spiser desuden som jeg lyster og nyder det.

Når jeg kommer hjem påbegynder jeg nemlig et projekt med søde Susan, og så sker der ting og sager. Nu vil jeg altså helt i mål sundheds- og kropsmæssigt. Lige pt. er jeg kun halvt i mål og jeg vil for første gang i mit liv heeeeelt i mål 😉 Jeg håber I har lyst til at følge med i det? Måske endda starte samme tid som mig, så vi er flere til at motivere hinanden.

God søndag til jer alle!

Signature

Skriv en kommentar

 

18 kommentarer

 1. Når man er på ferie, så er man på ferie, og vil man ikke bruge sin tid på at blogge, så skal man bestemt heller ikke det 🙂

  Starter selv på en kostplan lavet af Susan lige præcis i morgen. Det bliver spændende 🙂

 2. Nyd resten af jeres ferie, jeg er godt misundelig! Jeg kunne allerede godt bruge en ferie igen! 🙂

  Med hensyn til at følge dig med Susans plan og motivere hinanden – jeg er SÅ på! Jeg var til diætist i fredags og havde desværre taget 1,2 kg på efter ferie, fødselsdag og fest, så ØV!

  Så jeg starter i morgen, nu skal den simpelthen have så meget gas så de kilo bare rasler af, (FORHÅBENTLIG)!!

  Så jeg er klar på at følge dig og motivere 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk
  – Min blog om vægttab, har pt. tabt mig 12,9 kg.

  1. Er sikker på du er på ret køl igen allerede nu 🙂 Synes altid man efter en ferie får lidt tilbagefald, i hvert fald i mit tilfælde 😉 Fedt du er klar!

 3. Lyder spændende med kostplanen!
  Jeg vil også gerne være med, så jeg også kan komme helt i mål 🙂

 4. Det lyder alt for skønt med det hele. Nyd det rigtig meget – du fortjener at nyde hvert et sekund <3

  Jeg glæder mig til at følge din vej frem til målet og hepper løs på dig her fra side linien.

  Knus og kram fra Tina

 5. Det gælder også om at nyde det mens det varer og kunne være tilstede i nuet! Hvis jeg var i Rom, ville jeg nok heller ikke skænke internettet en tanke 😉 Jeg glæder mig til at se hvad projektet drejer sig om! Jeg trænger også til et spark bagi, for at komme i gang 🙂

 6. Åhh Rom! Jeg er simpelthen så misundelig 🙂 Smuk smuk by. Jeg håber selv jeg skal derned snart igen. Nyd det super meget! Jeg er også klar på at give den gas når jeg er tilbage fra min ferie på Kreta 6/10!

  1. Det er nemlig en skøn by. Lækkert med Kreta, gid det var mig 🙂 Du er allerede kommet så langt, så er sikker på du når målet inden længe 🙂

 7. Jeg er så meget med, Danica!! Jeg har tabt mig en god del over sommeren ved at dyrke regelmæssig motion, men jeg mangler stadig lidt endnu for at være helt tilfreds, så jeg vil med glæde hoppe med på din vogn 🙂

 8. Spændende projekt – jeg glæder mig meget til at følge med!
  Iøvrigt vil jeg gerne lige have lov til at sige, at hvis jeg har en krop som din, når jeg en dag har født et barn, ville jeg være mere en godt tilfreds. Du er skøn og sund at se på 🙂