Kari Traa & blogger meet-up

Som I nok har set på andre blogs, var der i weekenden etableret et event af selveste Kari Traa. I ved det der fede workoutbrand, som jeg er helt tosset med!

Jeg var meget beæret over at få lov til at være med, ikke mindst fordi det er første gang, der er etableret et event rettet mod sundhedsbloggere især. Det er stort i mine øjne. Derudover mødte jeg endelig en masse af de bloggere, jeg har fulgt længe og vi blev hver især beriget med en lækker goodiebag. Det var dog ikke kun mig, der blev forkælet. Jeg fik også en gave med til én heldig læser, så hold lige ekstra øje med bloggen den næste uges tid 😉

Kari Traa 2

Eventet fandt sted i Energii’s lokalder. Energii er et unikt træningscenter belligende forskellige steder i København og udbyder bl.a. den kendte træningsform reformertræning. I ved den træningsform vi også har testet hos Gymbag. Timen i Energii var dog, som navnet også indikerer, meget mere energisk. Der var fokus på at få pulsen op mens man udførte en masse styrke- og coreøvelser. M.a.o en effektiv time, hvor man fik sved på panden.

Afslutningsvis gik vi ned i Heat It Up lokalet, endnu et koncept vi i Gymbag har stiftet bekendtskab med tidligere, da vi i sommers testede bikram yoga. Fokus var dog i dette tilfælde ikke på yoga, men derimod pilatesinspirerede øvelser. Varmen var mere behagelig end ved bikram og det var skønt at få svedt en masse affaldsstoffer ud imens man fik kroppen godt arbejdet igennem. Imens det står på kan jeg dog godt have tendens til at panikke lidt, men bagefter er det en skøn følelse (minus den hovedpine, der kan følge med).

Kari Traa 1

Vi havde den seje og kendte træner, Camilla Malmberg, til at coache os og hun var ikke bleg for at presse os derud, hvor man virkelig ikke kan mere. Camilla har selv født tre børn og står ualmindeligt skarpt, hvilket vidner om effektiviteten af træningen. Derudover havde vi selskab af de smukke Kari Traa ambassadører, der både deltog i træningen og hjalp til med eventet. Ligeledes blev vi forkælet med sunde snacks og salatter fra Smag til lækre toner fra den seje dj og blogger Maria Barfod. Alt i alt en dag med fokus på velvære, sundhed, hygge samt Kari Traas farverige og unikke univers.

Kari Traa 3Skønne Simone og jeg sværger død over mormorarme!

Psssst… Vidste I godt at Kari Traa nu sælger alt deres tøj via egen webshop?

Signature

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

  1. Uh et fedt koncept! Glæder mig allerede til at jeg kan varriere min træning når baby er kommet ud:) Du ser fab ud bye-the-way!

  2. Sikke nogle gode billeder, det ser ud som om det var et super fedt event!

    Kari Traa ser altid så mega behageligt og flatterende ud, jeg må snart tage mig sammen og selv købe et sæt! 😀