Random facts part II

Det er noget tid siden, at jeg har haft sådan et indlæg og det er altid sjovt og hyggeligt, at lære bloggeren at kende lidt mere 😉 Punkterne er altså virkelig random, så måske det ikke er så sigende igen…

Random

1. Jeg er et udpræget b-menneske, men et barn tvinger én til at blive et a-menneske. Jeg går, efter vi har fået ham, aldrig senere i seng end 22. Ofte er den allerede 21. Man ved jo aldrig hvad natten bringer, og jeg beder altid til, at vi får en god nats søvn allesammen. Søvn er generelt en videnskab når man får børn. Det fylder RIGTIG meget. Til jer, der ikke har børn endnu. Sov mens I kan. Nyd at sove til længere end 06/07 😀

2. Jeg har en jakkemani. I ved ligesom folk samler på sko/tasker, så er min afhængighed jakker. Både lange frakker, varme dynejakker, læderjakker, blazere. You name it, jeg køber det.

3. Jeg har en to-do-liste til næsten hver dag. Enten skrevet ned eller i mit hoved. Det kan være virkelig stressende, da jeg næsten aldrig slapper af. Der er noget, jeg prøver at blive bedre til, men jeg elsker altså også tilfredsstillelsen ved at krydse det sidste punkt af. Min kæreste  mobber mig ofte med disse lister, da punkterne kan være meget random. Men jeg elsker mine lister.

4. I forlængelse af ovenstående, må jeg også nævne at jeg er udpræget perfektionist. Jeg hader rod, når der ikke er rent, hvis der ikke er orden i mine ting. Jeg opnår en tilfredsstillelse ved at gennemgå ting/smide ud. Det giver mig overskud til andre ting, når der er styr på tingene derhjemme. Igen er det noget jeg arbejder med, for det kan være ret irriterende at altid skulle tænke på sådan ting. Når jeg har tømmermænd, til gengæld, går jeg over i den anden boldgade. Jeg er FULDSTÆNDIG ligeglad med mit hjem, orden og hvad jeg får ud af dagen. Det er ligesom jeg har to personligheder på det punkt 😉 Jeg har dog aldrig rigtig tømmermænd længere efter vi har fået et barn. Det er lige før, jeg siger desværre, for det er rigtig rart bare at ligge på sofaen hele dagen.

5. Jeg glæder mig sjældent til at træne. Jeg ved godt det er en synd at sige som sundhedsblogger. Jeg er altid glad, når jeg kommer igang, men i tiden op til er der i mit hoved en indre kamp igang. “Ej, gør det nogen forskel om jeg træner i dag?”, “Jeg kunne også træne herhjemme og så samtidigt nå min to-do-liste” og “Ej, det regner. Det kan jeg ikke overskue…”. Som oftest kommer jeg afsted 😉

6. Jeg er afhængig af is – i perioder. Jeg havde en Cookie Dough fase. Den er (heldigvis) ikke så attraktiv for mig længere. Nu er jeg mere inde i en meksikanskmad periode. Jeg kunne leve af guacamole og Nachos. Og kammerjunker!

7. Jeg kan virke meget “hård”, kontant og have svært ved at give mig, hvis jeg føler mig trådt på. Så er jeg ikke så sød længere… Men som oftest går det over hurtigt og jeg er faktisk inderst inde følsom, sensitiv og, til tider, nærtagende. Hård udenpå men blød indeni. Som et Hallmark kort.

8. Jeg forsøger at være effektiv, men af en eller anden grund er jeg altid langsom til alle dagligdagsting. F.eks. gøre mig klar, gøre min søn klar, gøre rent. You name it, jeg er altid sidst!

9. Jeg er ikke meget for at køre i bil. Selvom jeg har haft kørekort i snart 10 år. Jeg bruger det næsten aldrig og vil hellere tage cyklen, selvom vi har en bil. Dumt ja, men jeg har aldrig syntes det var sjovt.

Signature

Skriv en kommentar

 

21 kommentarer

 1. Altid skønt med random facts! 🙂 Det er altid sjovt, at kende lidt om dem der sidder bag bloggen 🙂 Og jeg synes det er fint du cykler i stedet for bil! Du scorer mange point på penge fronten, miljø fronten og motions fronten så 😉

  Knus Jonna

  1. Det er jeg glad for at høre 🙂 Og du har fuldstændig ret, det er altid en fordel at tage cyklen 🙂

 2. Pyh det er næsten skræmmende at læse det – det er total en beskrivelse af mig! Glad for jeg ikke er alene med skøre perfektionistiske tanker, post-its med lister og ikke at bruge sit kørekort! Hehe 🙂

 3. Jeg kan helt sikkert nikke genkendende til det med bilen. Godt nok har vi ingen bil, men når min kæreste og jeg er hjemme hos vores familier, så er det altid min kæreste der kører. Jeg kan ikke rigtigt overskue at køre, selvom jeg som sådan ikke har noget imod det. Det er måske det med at koncentrere sig 😉

  1. Det er mærkeligt det med bilen. Kender flere der har det sådan 🙂 Måske er det bare ikke alle der finder det sjovt/beroligende 🙂

  1. Tak 🙂 Det med træningen er lidt træls, man ved jo det er godt når man er dernede men alligevel forsøger man at overbevise sig selv om det er bedre at blive hjemme.

  1. Sådan har jeg det også, men nogen gange kunne det bare være rart at være lidt mere loose og spontan 🙂 Så jeg håber jeg finder en middelvej en dag.

   1. Min lister kan altid laves om og punkter kan udskydes.
    Er heldigvis også blevet meget mere loose med det over årene.
    Der var engang jeg lavede pakkelister til ferie 1 måned før jeg skulle afsted. Nu laver jeg dem faktisk ikke mere. Det er da fremskridt 😉

 4. Interessant at høre lidt mere om DIG 🙂 … genkender rigtig meget af mig selv i det du skriver … altså førhen 🙂 … indtil jeg fyldte 40 så kørte mit liv efter en snor mht. oprydning, tøjvask (det tager laang tid at hænge tøj ordentligt op), rengøring, madlavning osv. osv. Det fyldte al min fritid stort set, og jeg havde svært ved at foretage mig noget spontant med veninderne, for så røg min tidsplan. Jeg var min egen værste fjende, men det gav mig tryghed.
  I dag har jeg det slet ikke sådan – heldigvis vil jeg sige, for mit liv er blevet beriget med masser af spontane indfald med venner og veninder … og nullermændene? Dem er der ingen der render med *haha* … jeg er stadig udpræget ordensmenneske og kan lide at have det rent og pænt omkring mig, det er bare ikke noget der får lov at fylde for meget. Jeg bor alene, og det er kun mig der “sviner” 🙂 Har jeg planlagt at støvsuge og jeg får en spontan invitation, ja så får støvsugeren lov at holde fri, og så kan jeg tage det dagen efter – det giver mig ikke stress mere 🙂 Som nybagt mor, kæreste, medarbejder … ja så vil man bare gøre det så godt man kan på alle fronter, og der skal ikke være noget at komme efter hverken på hjemmefronten eller på job.
  Du er så ung endnu, så hen ad vejen retter tingene sig helt automatisk til og man finder den balance med at kunne slappe af selvom man egentlig liiiige burde sætte en tøjvask over eller noget andet praktisk 🙂
  Tak for et lille indblik i hvem du også er 🙂

  1. Sikke en skøn kommentar og at høre om én, der netop er blevet mere afslappet og spontan. Mit mål er også at ende derhen ad 🙂

   For hvad husker man tilbage på, når man er gammel. Sit hjem der var pænt og rent eller de spontane ting man gjorde og alt det man nød livet uden lister/begrænsninger. Jeg ved hvor hvad jeg vil huske mest 🙂

 5. Hvor er det sjovt at læse dine random facts. Man lærer dig bedre at kende 🙂 Jeg kan nikke ja til mange af dine punkter, for sådan er/har jeg det også. Hehe..

 6. Haha – jeg grinede stille for mig selv ved flere af dem – startede allerede ved den første. Nu kan du da tro jeg glæder mig til at få børn en dag – haha 😀

  Og så dine kammerjunker – synes det var rigtig sjovt skrevet! 🙂

  Fedt at komme bag om dig på denne måde – super fedt!

  God weekend søde!

  http://www.getfitinspiration.dk

  1. Tak Mette 🙂

   Børn er skønt, men søvn er der ikke altid meget af 😉 SÅ nyd du kan sove når du ønsker det.

   Jamen, kammerjunker smager fantastisk. Helst købeversionen fra Fakta med sukker en masse! Bedre bliver det ikke 😉

 7. Jag kunde inte förstå allt du skrev (eftersom jag bor i Sverige) men jag förstod vad du menade med “jakkemani” haha 😀 Jag själv samlar också på jackor och det är något man aldrig kan ha för mycket av!

  1. Haha, sjovt du forstå det, det er sjovt 😀 Folk samler altid på smykker/sko/tasker, men jakker er der virkelig noget magisk over. Det fuldender alt 🙂

  1. Mit bedste råd er, at holde det ved lige 🙂 Så når du aldrig at blive nervøs/glemme det igen 🙂