Another year has passed // Part I

Uhh.. endnu et år er gået og Sylvester er nu 13 måneder (præcis i dag). Hvor er det vildt! Der er sket så meget det sidste år, selvom jeg “bare” har været på barsel. Ikke blot for os som familie men i forhold til sundhed, bloggen, træning, min krop, arbejde, udvikling, venskaber og meget andet.

Sæt jer godt tilbage, for nedenstående billeder vil tage jer på en rejse med os igennem halvdelen af 2013. Part II kommer snart.

Collage 1

Januar startede med et projekt, nemlig projekt “få en fit og sund krop efter fødsel”. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg havde taget gevaldigt på i min graviditet og min krop var virkelig præget af det, klart nok.

Det var lidt svært at acceptere, og jeg satte mig derfor for at smide de resterende 10 kg. Jeg ammede ikke længere og derfor skulle alt smides ved træning og sund kost. Hold op det var hårdt! Første gang jeg var i fitness igen kunne jeg nærmest ikke gennemføre en bodyfit time og min mave var meget løs og stor. Jeg havde virkelig svært ved det, da det ikke kunne skjules i træningstøj. Jeg accepterede dog processen og efter nogle måneder var udgangspunktet meget bedre og i dag er jeg godt og vel tilbage. De 10 kg. er i hvert fald smidt og jeg er stærkere end nogensinde.

– Læs om mine målsætninger, jeg skrev 1. januar 2012 for året, lige her og se om det var nogle jeg gennemførte.

– Se mit hjemmetræningsprogram lige her. Jeg trænede nemlig i overvejende grad herhjemme til at starte med og det fungerede perfekt!

– Jeg delte min “hemmelighed” omhandlende, hvordan man får en flad mave og løftet numse på kort tid. Jeg anvender stadigvæk det tip i dag og kan ikke leve uden dem!

Min favorit maveøvelse vist af mig på min første tur i fitness.

Grøntsagstærte

Æblekage

I februar begyndte vi at eksperimentere med lækre og sunde opskrifter, bl.a. vores sunde grøntsagstærte, der stadigvæk er et hit i dag. Jeg fandt min nye favorit træningsapp, som også stadigvæk bruges i dag. Gode anbefalinger er værd at tage med.

– Vi lavede Tines lækre proteinrige æblekage. Smager så godt!

– Jeg trænede med min baby som redskab 😉

Mean & lean

Cookies

Marts var måneden hvor bloggen fik nyt design. Langt om længe. Kan faktisk godt græmme mig over det design jeg havde tidligere, men man bliver jo bedre med tiden. Heldigvis. At lave sit design fra bunden er dog ikke nemt, og vi brugte en hel weekend inklusiv nætter, for at få det op at køre. Jeg håber ikke jeg vil have nyt design en dag, for kan ikke overskue at skulle lave det om igen. Nogen gange synes jeg der er lidt for “tøset” herinde, men det kan jeg godt leve med.

– Jeg var målløs over denne krop. Hold nu op det vat flot. Jeg kommer aldrig til at se sådan ud, men man kan godt beundre det alligevel.

– Jeg begyndte at lave min egen månedlige challenge. Denne gang med fokus på benene. Prøv den 🙂

– Vi lavede verdens nemmeste og tilmed sunde cookies.

– Jeg delte min beautyfaves og rutine til ansigtet.

Dåb

Amazing-april-arms

– I april havde jeg fødseldag og Sylvester blev døbt. En meget stor dag.

– Vi delte vores opskrift på de bedste proteinpandekager.

– Jeg begyndte at tage nogle piller mod akne behandling, der gav en markant pænere hud efter få uger. Har faktisk lige købt dem selv igen, da de virkelig gør en forskel.

– Jeg interviewede Susan Milo og det var deromkring jeg lærte hende at kende <3

Gravid

Gymbag

I maj tog vi på ferie til Texas i 14 dage. Det var desværre også den måned, hvor vi havde indbrud under ferien. Det var forfærdeligt at være på den anden side af jorden og få et opkald af politiet. Jeg tog derfor en pause fra bloggen, og det lang tid før jeg følte mig sikker igen.

– Jeg lavede endnu en challenge. Denne gang til maven!

– Jeg delte tips til at holde sig igang under graviditeten + grænseoverskridende billeder af mig selv.

– Jeg lavede den ultimative guide til at finde den perfekte sportsbh, der er noget af en kunst.

– Det var også måneden, hvor jeg sammen med tre seje piger lancerede Gymbag.

Back

Juni måneden bar præg af en pause fra bloggen. Men jeg savnede det hurtigt og fik købt en ny computer.

– I juni fik jeg prøvet udendørs TRX.

– Fandt jeg frem til verdens bedste sunde havregrød.

//English: A recap of the first 6 months of 2013 and how we have developed. Lots of things have happened. Sylvester was baptized, I lost 10 kg. and got in shape again. I am now stronger than ever. Moreover, we launched Gymbag, a community of some of the best health blogs in Denmark. In a few days part 2 will be posted so check in again. All the links are for healthy recipes, work out challenges, personal pictures of our family and much more. Enjoy!

Signature

 

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Sikke et skønt indlæg! Du er sgu så sej.
  – Elsker at havregrøden er med 😀

  Ses i morgen – knus

 2. Fantastisk Indlæg.. og hvor er gravide mavse altså bare super S M U K.
  glæder mig til at følge jer i det nye år og opnå endnu federe ting end i har i år.
  og så ønsker jeg dig og din lille familie et fantastisk godt nytår!

  Knus fra Camilla Christine ♥ ♥
  http://www.fitspoblog.com/