Be inspired #63

Det er lang tid siden, jeg har lavet sådan et indlæg, men de kræver en del tid. Det skal dog ikke gå udover jer, så jeg syntes det var tide at få dem på bloggen igen 🙂

Nedenstående billeder bærer præg af mit humør for tiden. Træningen udgøres udelukkende af styrketræning og cardio (cykling frem og tilbage til arbejde – 100 km. om ugen).  Jeg træner 3 gange om ugen for tiden. Jeg vil ikke bruge mere tid på det, nu hvor jeg arbejder fuldtid. Tid med min familie vægtes så meget højere end træning. Jeg vil dog ønske, der var tid til det hele, men sådan fungerer det jo ikke altid. Har I ikke børn endnu, så nyd I kan træne lige når I vil 😉

Jeg får desuden længsler til sommer, sol og badeferier, når jeg kigger på billederne. Ikke så juleagtigt, men jeg er virkelig træt af regn, kulde, slud og blæst. Elsker forår og sommer. Det er kun i december kulde er velkommen, så hvis det da i det mindste bare sneede. Prøv lige at se det lækre mad, eller hvad med de lækre og motiverende citater? Det virker altså på mig!

Collage 1MellembilledeCollage 2MellembilledeCollage 3MellembilledeCollage 4MellembilledeCollage 5MellembilledeTriceps

Alle billederne er fra min favorit Tumblr.

Kom I også i sommerstemning eller fik I måske lyst til at udskifte sofaen med lidt træning?

Skriv en kommentar

 

9 kommentarer

 1. Jeg kom ikke i sommerstemning, men det er måske på grund af dine snefnug der daler så juleagtigt ned over indlægget 😀

  Nina

  1. Haha, det kan der være noget om 😀 Jeg er egentlig også i julestemning, men lige så snart vi er på den anden side af nytår, så længdes jeg efter sommer!

   1. Det kender jeg godt.. men det er også fordi januar er sååååå neeeeedern. Der er ikke rigtig noget at glæde sig til, så der længes man bare efter forår og sommer :p

 2. Jeg fik lyst til at powerwalke ned af en solbeskinnet gade, svede i solen og komme hjem til den lækreste iskolde shake og frugtsalat! Virkeligheden er nok en lunken shake efter en varm træning i et alt for fyldt center og en meget kold cykeltur hjem i regnen med modvind 😉

  Tak for et lille pust af noget sommer og nogle super motiverende billeder! Det er altid fedt at se citater som man kan genspille for sig selv mentalt når det netop regner og man SKAL afsted! 🙂

  Kh Anna
  http://thewonderwomanwannabe.blogspot.com

 3. Skal afsted her til morgen, og nu er jeg da bare total pumped!! Jillian, jeg lover jeg nok skal få det sådan ;)…
  Elsker dine motivations outfit!

  /C

 4. Hej. Ved du, hvad modellen hedder på den Nike sweatshirt du postede på instagram for et par ugen siden? Eller i så fald hvor har du fundet billedet henne? Det er den sorte/grå med hætte og lynlås 🙂