Opskrifter: Sunde pandekager med frosting

For tiden kører vi endnu en Gymbag madchallenge. Det er et krav, at lave en ret, hvori specifikke ting skal indgå. Ingredienserne bar, i denne omgang, præg af jul. Selvfølgelig. Intet andet 🙂 Og så er opskrifterne tilmed sunde. Jeg har lavet nogle sunde pandekager med appelsin-fyld.

Sunde pandekager

Ingredienserne var som følger; kanel, hasselnødder og appelsin.

Jeg kan ligeså godt indrømme, at jeg har været tidspresset og derfor ikke har kreeret det, jeg ønskede. Jeg synes det havde været oplagt, at bevæge sig væk fra dessert-kategorien, da den jo lå lige til højrebenet. Men det havde jeg ikke tid til, så jeg endte der alligevel. Men resultatet var ikke desto mindre lækkert!

Pandekager 2

 

Mellembillede

 

Pandekager 1

Til pandekagerne skal du bruge (ca. 15 små stk.):

– 2 bananer

– 3 æg

– 1. dl havregryn

– 1 tsk kokosolie

– Lidt kanel

– 1 dl. blendede hasselnødder

– En sjat mælk

Blend hasselnødder for sig og tilsæt derefter resten af ingredienserne indtil du opnår en jævn masse. Fordel dejen på en varm pande og giv dem ca. et minut på hver side.

Til appelsin-frosting skal du bruge:

– ½ appelsin

– 2 spsk. skyr

– Lidt vaniljepulver

Stavblend det hele indtil det har en fin masse og fordel over 3 eller flere pandekager. Brug evt. den resterende halve appelsin og fordel ovenpå pandekagerne.

Enjoy!

Signature

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Hej. Ved du, hvad modellen hedder på den Nike sweatshirt du postede på instagram for et par ugen siden? Eller i så fald hvor har du fundet billedet henne? Det er den sorte/grå med hætte og lynlås 🙂

  1. Hej Karen. Nej, desværre. Prøver lige at undersøge det nærmere, og så vender jeg tilbage 🙂

 2. Sikke en go idé! Her i julen er proteinpandekager for mit vedkommende et hit til morgenmad, så hvorfor ikke pimpe dem christmas style! 😀

  Det må være den perfekte morgenmad til juleaftensdag, måske kan jeg endda overtale min familie til at smage? 😉

  I må have en rigtig god jul! 🙂
  KH Anna
  thewonderwomanwannabe.blogspot.com