Good memories

Èn af de hyggeligste nytårsaftener længe. Vi havde ingen forventninger i og med det var i sidste øjeblik vi fandt ud af, vi skulle lave andet end at sidde i afslapningstøj. Vi spiste lækkert mad, fik lidt vin, besøgte gode venner og var endda hjemme i anstændig tid, så vi slap for tømmermænd i dag.

Nytår 2

Skøn aften og endnu mere skønt er det, at Sylvester fik sovet igennem hos sin farmor. Så var det klart det rigtige valg, selvom det var lidt hårdt at fejre det uden ham. Han sover alligevel altid kl. 19 og minimum 12 timer frem, så det er ikke fordi han vil have fået så meget ud af det alligevel.

Nytår 1

Jeg håber I havde en skøn aften 🙂

// English: We had a wonderful and quiet night just the two of us. Later we went to a small party and we don’t even feel tired or hangovered today. Went you don’t expect anything big the best moments are created. Hope you had a wonderful night as well? 

Signature

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Hej Danica! Efter part 1 af dit nytårsindlæg har jeg prøvet mig med dine sunde banan/havregryns cookies, og jeg er lige nødt til at høre dig, hvordan konsistensen skal være? Jeg blev nemlig lidt i tvivl om, hvorvidt de skal være “bløde” eller mere sprøde. Så ville lige høre, hvordan du plejer at lave dem 🙂

  Godt nytår!

  1. Uhh, håber de blev gode?:)

   Jeg sørger altid for at lave dem sprøde, da jeg foretrækker det sådan, men tror det er en smagssag, for de kan også blive for hårde. Så klart en mellemting 🙂 Hvis de er bløde, holder de dog længere, da de derved ikke bliver stenhårde. Men jeg når altid at spise dem først 🙂

   1. De blev rigtig gode, men er sikker på, at mine godt kunne have været lige en tand mere sprøde, så de får endnu et forsøg snart! Men selvfølgelig er mine også allerede spist 😉 Aftensmaden i dag blev desuden jeres grøntsagstærte. Thumbs up!! 😀