Seierfitness Bloggerevent

I sidste uge var jeg, og nogle få andre bloggere, inviteret til et gennemført træningsevent i SEIERFITNESS her i Aarhus. Jeg vidste ærlig talt ikke hvad jeg skulle forvente, men blev virkelig positivt overrasket og udfordret. Vi mødte op og blev introduceret til historien bag SEIERFITNESS, konceptet og lækre omgivelser.

Seier collage 3

Hver især fik vi tilknyttet en personlig træner, der hver havde deres styrker. Det fede var, at de havde lavede research på vores blog, så vi var sikker på at få én, der passede til netop vores behov. Jeg fik fornøjelsen af Dorte, der udover at være personlige træner, også er kostvejleder og coach. Hun er selv mor og kunne hjælpe med mange af de ting, som jeg ønsker at opnå. Hun udbyder også bootcamp-hold, hvor der er fokus på både fysiske og psykiske aspekter.

Seier collage 1

På billederne ser I nogle af de øvelser vi gennemgik. Vi startede ud med 10 min. hård cardio, på en meget effektiv maskine. Så lavede vi især mange maveøvelser, da det er noget der er vigtigt for mig, ligesom at lavede styrketræning blandet med coretræning. TRX’en var i spil utrolig meget, hvilket var fedt. Den er vitterlig et af de mest effektive træningsredskaber, jeg har stiftet bekendtskab med.

Seier collage 4

Jeg har faktisk aldrig prøvet en time med en personlig træner før, hvilket er en fejl. Det er virkelig godt givet ud og jeg lærte på kort tid meget mine “problemområder” og tekniske fejl.

Jeg havde også fornøjelsen af at møde søde bloggerpiger. Vi var, udover mig, Tine fra Fitinspiration, Anna fra Anna Eiholm, Susan fra Lev Sundt og Carina fra Faster Stronger. Utrolig inspirerende piger, der hver har deres målsætninger. Nogen skal stille op i Bikini fitness, andre skal løbe marathons og nogle drømmer om halve ironmans. Sejt! Jeg skiller mig dog ud, da jeg ikke har sådan en sej målsætning. Jeg vil bare gerne fortsætte med at blive stærkere og ikke mindst få en stærk core. Det halter nemlig stadigvæk efter fødsel.

Seier collage 2

Alt i alt var det et fantastisk event. Jeg kunne sagtens overveje at skifte over til SEIERFITNESS en dag. Ikke nok med det ligger centralt i Aarhus, så er der aldrig crowded, da der kun kan være tusinde medlemmer ad gangen, jf. deres Club1000 koncept. Udover at du får adgang til de inspirerende styrkeomgivelser, udbyder de anderledes hold og så får man også fri adgang til svømmenhallen. Og det er slet ikke dyrt. Personalet er meget kompetente og der er bare generelt en rigtig hyggelig stemning. Badeanstalten i Spanien trækker virkelig meget i mig, hvor de også tilbyder vand-fitnesshold.

Nogen, der har været i SEIERFITNESS? Eller prøvet en personlig træner?

// English: Last week I went to a blogger event here in Aarhus at SEIERFITNESS. I got to try a personal trainer and learned a lot about myself and my limits. It was very motivating and i’m really considering getting a membership as they both have normal fitness and a swimming pool. I went with other sweet and cool bloggers. Check their blogs out!

Signature

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Lyder som en super spændende og inspirerende dag – fedt med allle billederne.
  Har helt selv lyst til at prøve – desværre er Århus bare lidt for langt væk fra mig ;(

  Super dejlig weekend til dig

  Charlotte
  http://www.fit-mom.bloggersdelight.dk
  En personlig blog om at være mor, komme i form efter fødslen og træning.
  Smut forbi bloggen hvor du i øjeblikket kan vinde bogen “Fit på 100 dage”

 2. Sikke nogle seje fitnessdamer! Det ser både hårdt og sjovt ud! 😀

  Lækkert i prøver forskellige former for sport og viser at motion kan være skægt og udfordrende! 🙂

  Anna – thewonderwomanwannabe.blogspot.com

  1. De er mega seje, de andre 🙂 Motion behøver ikke være kedeligt og jeg tror de fleste af os var MEGET udfordret 😉