A stroll down memory lane…

En lille stemningsvideo filmet med vores nye Canon LEGRIA, der er et genialt video-kamera, at have med på farten. Vi er forholdsvis nye i video-blogging men vi har da i det mindste forsøgt. Det giver et kort indblik i julen og de efterfølgende dage. Vi var så heldige at bruge tiden i et lækkert sommerhus lige ud til vandet og jeg drømmer mig virkelig tilbage <3

// English: A stroll down memory lane. A little video of our Christmas 2013. Hope you like it. 

Signature

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

    1. Tak søde Tine 🙂 Det er jeg glad for at høre, nu hvor du er ekspert i at filme 🙂

  1. Hold nu op, hvor er I skønne! Især ham den lille. Hyggeligste indslag denne aften, uden tvivl :-*

  2. Ih, den vil jeg glæde mig til at se! Lige nu sidder jeg og ser Emil Tolstrup og Thomas Skov i gang med at føde på DR3 😉 Haha!

  3. Jeg kunne slet ikke lade være med at smile da jeg så videoen 🙂 Den er virkelig skøn og stemningsfuld. Jeg gad dælme godt ha’ sådan et kamera til at fange alle de små øjeblikke som er guld værd når man kigger tilbage 🙂

    1. Det er jeg virkelig glad for at høre, at den kan give stemning 🙂 Ja, sådan et kamera er guld værd til at fange alle de hyggelige stunder 🙂