A new beginning!

Jeg nævnte som sagt, der skete lidt ændringer på privatfronten. Det er ikke noget sindsygt vildt, eller jo, for os er det, men mange andre har gjort det før. Vi skal nemlig flytte…….. til København!!!!! Når man altid har boet i Aarhus er det en lidt stor ting. Det er skræmmende, spændende og en del usikkert.

Omstændighederne var lige til det og når chancen passerer, skal man gribe den. Jeg har aldrig været ret god til at tage chancer og prøve noget nyt. Jeg er indbegrebet af tryghedsnarkoman og skal gerne kunne skitsere, hvad der skal ske de næste år. Jeg har altid planlagt ALT ned til mindste deltajle, om det så er en ferie, min karriere, min fremtid. Men ikke denne her gang. Vi river vitterlig alt op og prøver noget nyt.

Men hvorfor flytter vi? Når man begge har et  job, et skønt sted at bo, den bedste vuggestue lige siden af og det meste af familien i Aarhus? Det gør man for at prøve noget nyt. Det kan godt være lidt trivielt i længden, at bo hvor man altid har gjort. Vi trænger begge til nye omgivelser og tidspunktet er godt jf. min fremtidige karriere, Sylvesters alder og alt andet. Ingen tvivl om, at jeg ikke ser frem til flytning, alle de praktiske ting, der skal ordnes og at det skal være så dyrt at flytte. Men det stopper os ikke. Vi kan også sagtens stresse over boligsituation, vuggestueplads, økonomi og meget andet, men det kommer vi ingen vegne med. Man skal se positivt på fremtiden og tro på det bringer noget godt med sig, og det tror vi på.

Islands brygge

Boligsituation:

Jeg kan lige så godt bruge netværket herinde og høre jer ad. Vi søger bolig på Islands Brygge. Det er der vi har søgt vuggestueplads, der mine forældre bor og der vi gerne vil bo. Har du en lejlighed, der snart skal lejes ud eller kender du nogen, der har? Måske du ikke kan sælge din og vil leje den ud midlertidigt? Så kan det være noget for os. Vi søger minimum en 3’er og max. til 10.000 kr. Jeg ved ikke om det er realistisk men det er værd at høre jer ad. Hvis I kender til noget, så skriv på fitforlivin@gmail.com. Det er tidligst fra 1. maj, det er aktuelt.

I behøver ikke nogen nærmere introduktion af os, da I jo forhåbentligt har et billede af os gennem bloggen 🙂 Men vi er en fredelig og stille familie. Vi har en ældre doven kat, Molly, vi gerne vil have med. Hun larmer aldrig men ligger blot og sover for det meste. 100 % renlig og MEGET sød kat 😀

Gymbag:

I samme omgang vil jeg lige nævne Gymbag. Jeg har valgt at hoppe ud af netværket, hvilket passer meget godt nu hvor vi skal flytte, da jeg derved ikke vil være i nærheden af de andre piger længere. Det skyldes udelukkende, at jeg ikke har haft nok tid at dedikere til Gymbag på det seneste og det synes jeg ikke er fair overfor de andre. Jeg ønsker dem alt held og lykke med platformens fremtid og er sikker på det nok fortsat skal gå strålende.

Bloggens fremtid:

At jeg flytter til København kan forhåbentligt kun gavne bloggen. Alle events er derovre. Ligeledes er mange af mine samarbejdspartnere. Så intet ændres udover jeg selvfølgelig kun vil deltage i flere ting og udvikle mig som blogger. Derudover har jeg længe gerne vil gøre bloggen mere livsstilspræget og jeg håber I derfor vil følge med fortsat. I alt fra boligindretning, skønhed, familie-updates, rejser, træning, mad og vores hverdag. Ja, alt hvad der definerer os. Det er kun en positiv ting.

?I have accepted fear as part of life ? specifically the fear of change… I have gone ahead despite the pounding in the heart that says: turn back….?  – Erica Jong

// English: We are moving…. to Copenhagen. We haven’t planed our future – for the first time ever and it’s kinda exciting!

Signature

Skriv en kommentar

 

36 kommentarer

 1. Jaaa, hvor fantatisk og spændende! 😀
  Det glæder jeg mig til at høre mere om. Og Islands Brygge – fantastisk sted!! Vil da holde øre og øjne åbne, men ja, de fleste leder jo desværre efter udlejere bolig frem for lejere :/
  Sjovt at du skriver, at det hele foregår herovre. Det vidste jeg ikke. Jeg synes, alle I seje tøser jeg følger virker til at have et godt netværk derovre i Jylland med trænere, events og alt hvad fitnesshjertet begærer 🙂

  Nina

  1. Ej, det har du ret i! Der har været nogle fantastiske events i Aarhus, som jeg har været meget taknemmelig for at være en del af + der er så mange bloggere/Instagram-profiler fra Aarhus, som man kommer til at savne. Det er et super fællesskab.

   Men så håber jeg bare at få nogle nye bekendtskaber i København 😀

 2. Held og lykke til jer! Fedt at i springer ud i det – det skal nok gå altsammen. 😉
  Jeg glæder mig til at følge bloggens udvikling. Jeg ville i hvert fald synes det var fedt, hvis der også kom nogle livsstilsindlæg en gang imellem.

  1. Det plejer som regel at gå 🙂

   Det er jeg glad for at høre, det føler jeg også mest for selv.

 3. Ej hvor spændende! Det er da også noget af en omvæltning 😀 Islands Brygge er et fantastisk sted, og jeg håber I falder godt til i København! Hvad er det nu egentlig din kæreste arbejder med?

  1. Det er nemlig det mest fantastiske sted i København!!! Jeg håber virkelig også vi falder til 🙂

 4. Livet bliver for kedeligt, hvis man aldrig flytter sig … vi har jo kun fået tildelt en begrænset tid her, så det er vigtigt både at være fornuftig, men også at være spontan, og TURDE gøre noget ud over det sædvanlige. Jeg glæder mig til at følge jer i København også … den fedeste by 🙂 …min søn købte lejlighed på Vesterbro i sommer, og jeg er der så ofte det kan lade sig gøre … og vi bruger meget tid på at udforske byen, så der bliver helt sikkert mange spændende oplevelser til jer i hovedstaden. Håber I finder noget permanent at bo i … men det ER dyrt at bo derinde! Rigtig meget held og lykke med det hele 🙂

  1. Du har så evig ret Connie og det var det jeg kunne mærke 🙂 Det var på tide vi prøvede noget nyt. Kloge ord!

   Det lyder lækkert med din søns lejlighed. Det nemlig også alle de muligheder byen har jeg glæder mig til at udforske 🙂

 5. Ajjjj hvor spændende, Danica! Det kommer I ikke til at fortryde 🙂 Jeg er jo selv en glad århusianer, som tog springet og flyttede til KBH i sommeren 2012 – her er SÅ fedt, og byen har meget mere at byde på end Århus. Misforstå mig ikke, jeg elsker Århus , og det vil altid være der, jeg rigtigt hører til, men det er skønt at være i en by, hvor der stadig er mennesker på gaden, efter butikkerne er lukkede, og hvor der altid sker noget. Særligt om sommeren, hvor der sænker sig en helt særlig stemning over byen, og hvor folk mødes i parker og griller eller tager til alle byens mange loppemarkeder i weekenderne.

  Jeg glæder mig til at følge med i det nye kapitel af jeres liv fra hovedstaden 🙂

  1. Det håber jeg virkelig ikke! Hvad er det værste der kan ske? Ingenting. Vi klarer os altid og nu bare med et spændende eventyr foran os 🙂

   Jeg tror jeg har det præcis som dig. Århus er skønt men lidt lille, og nogle gange har man bare brug for at prøve noget nyt.

   Glad for du fortsat vil læse med 🙂

 6. Held og lykke. Tror da bestemt det bliver godt. Jeg kender ikke lige nogen på Bryggen, men det skulle da nok kunne lade sig gøre inden 1. maj. Selv om det er et stort spring, så ser det jo ud til planlægningen er godt i gang, og så skal det helt sikkert blive en behagelig oplevelse. 🙂

  1. Sådanne plejer altid at løse sig i sidste ende, så jeg er fortrøstningsfuld 😀 Tak.

 7. Hej Danica

  Som Bryggebo (ja det hedder vi os fra Bryggen :))Holder jeg da lige et øje åbent. Det kan jo være, at der dukker noget op. Der er en lejeforening på Bryggen – tror den hedder Eigilshus – prøv det.
  Ellers glæd dig. Jeg er fynbo og har boet i København i 8,5 år nu – jeg flyttede, da jeg startede på Uni. Jeg syntes ikke helt, at jeg faldt til i København, før jeg flyttede til bryggen for 7 år siden. jeg er ikke sikker på, at jeg nogensinde flytter herfra igen.

  I forhold til træning er der åbnet et helt nyt Fitness World på Bryggen og et helt nyt Fitness.dk på Fisketorvet (lige på den anden side af Brygge-broen), så der er masser af lækre faciliteter. Hertil kommer jo alle de gode lange løbeture man kan få på fælleden og ved vandet.

  Glæd jer – og tillykke med beslutning. Jeg tror ikke, at I vil fortryde det

  Anne

   1. Fedt med en ægte beboer 😀 Du må endelig holde et øje åbent. Jeg har godt set Heklahusene, de er super lækre omend meget populære. Men det kan være noget pludselig bliver ledigt til en pris vi kan betale. Man kan håbe 🙂

    Jeg forstår godt du blev så forelsket i Bryggen. Jeg har også svært ved at tage væk blot når jeg er på ferie. Ahhh den kærlighed <3

    Fedt med fitnesscentre tæt på. Kan slet ikke vente 🙂 Måske vi ses!

 8. Ej hvor fedt søde Danica! Jeg kan jo kun tale godt om København, da jeg jo selv bor her! 🙂
  Held og lykke med det hele! Synes godt nok det er et stort men spændende skridt i har taget! Respekt for det!

  Også må du jo endelig sige til hvis du mangler en træningsmakker herovre – jeg er jo selv startet på styrketræning i forbindelse med min personlige træner, og kunne godt bruge en sød og sej makker 🙂

  Glæder mig til at følge jeres rejse! 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk

  1. Hej Mette (& Danica)

   Jeg er også frisk på at mødes til fælles træning… dog nok først om et lille års tid da maven pt indeholder en baby så hård træning er sat på standby.
   Efter fødsel og når kroppen er ok igen så er jeg SÅÅÅÅÅ klar !!! Sig til og ellers håber jeg at jeg er velkommen til en “prøvetime” i jeres nærvær 🙂

   / Julie

   1. Tillykke søde Julie 😀 Fantastisk for jer!

    Når du er klar igen siger du bare til, så arrangerer vi træning <3

  2. Det er rigtigt, det gør du jo 🙂 Jeg glæder mig også til at komme derover!

   Jeg er totalt klar. Det må vi arrangere, når vi engang er kommet derover 🙂 Jeg elsker at arrangere træningsdates.

   1. Kan jeg godt forstå – det er et dejligt sted 🙂

    Fedt, lad os finde ud af noget når du engang er kommet og faldet på plads! Også sammen med Julie, når der ikke er nogle baby i maven mere! 🙂
    Men held og lykke med det hele, glæder mig som sagt til at følge med 🙂

   2. Ihh hvor er I søde.. jeg glæder mig allerede. 🙂

    Nu kender jeg ikke Århus mht at bo i, men personligt har jeg hele livet boet på Frederiksberg med KBH som centrum. Dog de sidste 2 år uden for byen.. man ældes jo.. he he 😉
    Til dagligt savner jeg ik livet på gaderne, men jeg tror ikke jeg som ung kunne tænke mig at have boet andre steder end hvor jeg gjorde (jo ok – indrømmet jeg har altid drømt om at bo i hus eller på gård, men mon det havde været fedt sammen med et “gå-i-byen-teenage-liv”? Tvivler på det 😉 )

    Nu synes jeg Kbh er endnu federe fordi jeg kan tage dertil når jeg har brug for et skud “menneskemylder” og så enten hoppe på bussen hjem til “provinsen” eller smute i min lille dyt. Om sommeren især er det nu fedt med alle de mennesker over det hele. Byen føles levende og selv her i februar på en grå regnvejrs aften (fredag dog) var der masser af mennesker inde omkring Kongens nytorv. Masser af mennesker ude og spise osv. Så nej… Kbh sover aldrig – heller ik om vinteren.

    Jeg er sikker på at I nok skal blive glade for Bryggen. Jeg kender ik lige nogen selv som bor der, men har kun hørt godt om det. Personligt arbejder jeg i Ørestaden og har i mange år redet på fællend / amager hvilket altid har været et skønt sted. Mærkeligt nogen gange at tænke på at der er så åbne landskaber så tæt på byen. Men på en super fed måde.

    Velkommen til “øen” – håber I bliver glade for skiftet og om ikke andet… så er der ALTID muligheden for at fortryde og bare flytte tilbage igen. det skal man ik glemme. Det at I lave en ændring (som jo er lidt større end ellers), gør jo ikk at I ik kan ændre tilbage igen. 🙂 Jeg synes det er stort når folk tager sig modet til det. Mest med henblik på venner og familie, men venner kan man altid få og familien afskærer jo ikke en pga af sådanne valg, så det skal nok gå 🙂 Bare klø på og det bliver en succes 🙂

    Ser frem til træning med jer begge!! Så skal kroppen have tæv til den tid (100% tiltrængt)

    Ha en skøn dag – Julie

 9. Det er for sejt!
  København er en fantastisk by 🙂
  Jeg elsker det i hvert fald herovre og har altid gjort det.

  Held og lykke med det hele – det skal nok lykkes. Heldet tilsmiler som regel dem der tager chancer.

  1. Jeg føler mig også lidt sej, totalt ude af comfortzonen 🙂

   Jeg tror også vi kommer til at elske alt ved det. Og jeg elsker din sidste sætning, det vil jeg have i baghovedet 🙂

 10. Det lyder spændende! Jeg bor selv på Bryggen, og jeg elsker det simpelthen. Her er skønt, roligt og det er så dejligt centralt samtidig.

 11. Tillykke med jeres beslutning – det er jeg sikker på at i vil blive rigtig glade for. København er jo fuldstændig fantastisk. Jeg bor selv på amager, og jeg elsker det!
  Kæmpe held og lykke med boligsøgningen. Jeg vil anbefale jer at kigge på boligportalen, for de større lejligheder, som i søger, er der ikke nær så meget rift om derinde.

  Kh Julie

  1. Mange tak 🙂

   Boligortal er kigget igennem og jeg håber sådan, der dukker det rette op.

 12. Superspændende med nye omgivelser. 🙂 det er en fornøjelse at følge med, og glæder mig til de nye eventyr.

  Ærgerligt, men forståeligt med Gymbag. Det er ellers en fornøjelse at se at der dukker lidt alternativer op til Bloggers Delight, særligt på træningsområdet. Der burde være potentiale for det, og også mere målrettede kampagner, events mv, hvor man kan udnytte at der er flere bloggere inden for samme emnefelt. Mere af den slags i blogland, tak. 🙂

  1. Ja, Gymbag og tilsvarende sites er en super gode måde at stå sammen 🙂 Jeg er også ærgerlig jeg ikke kunne fortsætte, men det var heller ikke fair ikke at være til stede eller have tid. Det er jo som at have en ekstra blog 🙂

   Og tusind tak 🙂

 13. Vi er selv flyttet fra Århus til Kbh og er rigtig glade for det. Bryggen er et dejligt sted at bo, men lidt dyrt. Hvis i skal have 3 værelser + tror jeg ikke i kan finde noget af det nyere, men måske er i heldige!
  Selv bor vi i Ørestad city med vores dreng på 9 måneder, det er vi super glade for! Der er også Ørestad Nord som er lige bagved Bryggen. Vi bor ud til en stor park hvor der er MASSER af børn, ligeledes er der goldbanen og fælleden så masser af grønne områder. Så det jeg bare vil sige er, at hvis i ikke finder noget på Bryggen ville jeg anbefale jer at tjekke Ørestad ud.

  Rigtig meget held og lykke og god fornøjelse! Skriv hvis i har brug for råd!

  1. Ja, det er desværre meget dyrt. Vi har overvejet Ørestad, som er super lækkert, men har søgt vuggestueplads ved Nokken og mine forældre bor i siloen, så derfor kunne vi godt tænke os at være tæt på dem.

   Jeg kommer til at få brug for så mange råd 🙂 Kender jo ingenting i Købehavn og vil jo fungere som turist det første år, haha.