Skitøj til vores kommende skiferie

Vi skal på skiferie! Yeah! Det har vi aldrig været sammen som par. Det er allerede her til marts, så vi er ved at forberede os godt og grundigt. Man skal jo helst ikke gå ned på udstyr 😉 Vi har derfor teamet op med den fedeste online webshop, Black Snow, inden for skitøj- og udstyr, og er begge blevet beriget med en skijakke og et par bukser fra det fede mærke CLWR.

Black Snow 5Black Snow 6

Jeg føler godt vi kan give en kort anmeldelse allerede, selvom vi ikke har anvendt det på skiferien endnu, da det har været SÅ koldt herhjemme med sne, slud og frostgrader. Tøjet kommer som sendt fra himmelen, da vi også kan bruge det på vores udendørsture med Sylvester og jeg kan tilmed bruge det på min lange cykelture til og fra arbejde.

Black Snow 1

Begge dele er åndbare og vandtætte, og holder kold vind væk. Endnu federe er det, at ingen af delene “fylder” meget. Man kan nemt bevæge sig rundt og jeg tænker det er perfekt til ski og snowboard, hvor man skal være rigtig aktiv. Alle delene er udstyret med en masse smarte lommer og lynlåse, der gør vi kan medbringe det mest nødvendige på skiturene. Pasformen er god og meget true to size. Rasmus har sit sæt i XL og mit er S.

Black Snow 3

Vi kan heller ikke få hænderne ned over designet. Skitøj behøver ikke være kedeligt. Jeg synes min jakke er så fed, og jeg også bruger den også herhjemme. Rasmus er også glad for han valgte en rød jakke frem for blot en normal sort. Black Snow gør rigtig meget ud af at levere det fedeste skitøj, der både rummer tidens trends men altså også er i ypperste kvalitet. Jeg gad godt have fingrene i nogle af deres handsker, huer og hjelme, men det må blive en anden gang 🙂

Black Snow 4Black Snow 2

Se lige bort fra søndagshår og make-up frit ansigt. Det gider jeg ALDRIG om søndagen.

Jeg forestiller mig vi selvfølgelig skal have skiundertøj under, men hvor mange lag er nødvendigt? Vi skal til Østrig og jeg kan ikke huske fra sidst, hvor meget tøj jeg havde på. Hvad anbefaler I?

Skal I på skiferie i år og hvad tager I med?

// English: We are going on a ski vacation in Marts. We can’t wait. We got this awesome new ski clothes from Black Snow. Don’ t they look great?

Signature

Skriv en kommentar

 

16 kommentarer

 1. Hej Danica. Fedt i skal på skiferie! Vi plejer at være afsted hvert år, og har gjort det i 15 år Ca. Jeg plejer, som du selv skriver, at have skiundertøj på, og derudover har jeg som regel også en fleecetrøje på. Hvis det er Østrig i skal til, så kan der godt være varme dage, og så kan man droppe fleecetrøjen. God tur.

  1. Uhh, så måske er jeg allerede godt dækket ind 🙂 Eller måske bare en fleece-trøje for en sikkerhedskyld. Tak for tip 🙂

 2. Jeg har været i Østrig i uge 4. Jeg havde skiundertøj på, en t-shirt og så bare skijakke etc., og det passede perfekt!
  Håber I får en god tur 🙂

 3. Hvor lækkert! 🙂 Skiferie er altid skønt ..
  Jeg plejer normalt kun at have et sæt skiundertøj inden under jakke og bukser. Hvis det blæser rigtig meget kan det dog være brugbart med en fleece uden på skiundertrøjen, men det kommer også meget an på hvor “aktiv” du er. For det er bare heller ikke fedt at svede!! Er der mange åbne lifter har det også været super rart med et puff (tror jeg de hedder) som et slags halstørklæde. Det fylder ingenting i forhold til et stor tørklæde og den ene side er typisk vindafvisende.. den er rigtig god at bruge når man sidder i en kold lift og lige kan trække den op omkring mund/næse 🙂

  God fornøjelse!!

  Nina
  http://www.ninaneerdal.blogspot.dk – en blog om træning, kost og vægttab
  LIGE NU: Vind proteinpulver fra Fitnessguru

  1. Jeg skal klart anskaffe mig et puff, det lyder ligesom mig 🙂

   Glæder mig allerede når I deler alle jeres skønne historier 🙂

 4. Vi skal på skiferie til Østrig på lørdag 😀 jeg glæder mig så meget! Jeg tager skiundertøj, en fleece trøje og skitøj på. Og så et halsrør og handsker 🙂

  Lækkert skitøj i har fået!!

  1. Ej, hvor skønt!!! Kunne godt bruge turen nu allerede 🙂

   Ja, det er super lækkert!

 5. Lækkert! Og ja, skitøj behøver ikke bare være sort og kedeligt! Mit er også ret farverigt med blå og gule farver.

  Det kommer meget an på vind og vejr. Det er altså godt lige at tjekke vejret hjemmefra. Jeg bruger den her: http://www.wetter.at/ – da den er meget troværdig. Jeg har været på ski siden jeg var 1,5 og er pt to uger i Italien, og så skal jeg en uge til Østrig i marts. Jeg har boet i Østrig en hel vinter, og i marts mdr, er der okay vejr. Sidste år var jeg selv afsted i marts, og der var 25 grader nede i dalen, og god sol på bjerget. Der havde vi bare skiundertøj på og så en t-shirt over (jeg er mega frysepind).
  Ellers bare skiunderbukser på og så handsker og pandebånd under hjelmen 🙂
  Husk det blev lovpligtet for nogle år tilbage at have hjelm på 🙂
  God tur

  1. Det er lidt ligesom træningstøj. Jo flere farver des bedre 🙂

   Tak for tip med vejret, det vil jeg klart orientere mig om. Hold op, 25 grader?! Så er det derfor folk altid kan sidde i bikinitoppe og sole sig 😉

   Hjelm må vi lege dernede, tror du ikke man kan det?

 6. Din jakke er vildt fed… uhh den gad jeg godt have 😉
  – Et sæt skiundertøj og måske en skipulli, hvis solen ikke er fremme 🙂
  Rigtig godt tur til jer – vi plejer at være afsted hvert år, men lige i år… tager vi til Paris i stedet…

  1. Tak, er også vildt glad for den 🙂

   Uhh, Paris, det er nu heller ikke dårligt 😉 Lidt misundelig!

 7. Hvor er det bare noget lækkert skitøj!
  Så fedt at det er anerledes, så man kan skille sig en ud fra mængden (og ikke mindst finde hinanden). Det er da også lækkert med så mange lommer – et must på skiferien!
  Som mange andre skriver, så har skiundertøj og en fleecetrøje været nok til de kolde dage for mig. De varemere dage plejer jeg bare at have skiundertøj på. 🙂

  1. Så lækkert 🙂

   Jeg kan nemlig godt li’ det er anderledes. Tak for tip, det er klart det jeg skal have med 🙂

 8. Det er godt nok helt vildt fedt, det skitøj i har fået. Smart at arbejde sammen med Black Snow om det:) Skal i også på skiferie i år? FOr så håber jeg vi får endnu et cool outfit at se:)