Vores boligindretning

Nu flytter vi godt nok snart, men derfor kan jeg godt dele lidt (okay mange) detaljebilleder fra vores indretning. Jeg glæder mig til at starte forfra og indrette på ny. Denne her gang skal der meget mere DIY indover, ligesom at jeg ønsker en mere original og unik boligindretning. Jeg vil ikke have at mit hjem skal ligne alle andres. Alle mennesker kan købe de fineste og populære boligting, men der hvor man virkelig gør det til sit eget, er når man tænker i originale løsninger. Det er dog nemmere sagt end gjort…

Jeg ved dog godt, hvor jeg skal hente min inspiration henne. Nemlig hos de søde Homesick piger og Pantone4C. Det er min all time danske yndlings interiørblogs. Derudover selvfølgelig Pinterest. I kan finde min profil HER, hvis I vil se, hvad stil jeg kan lide.

Hvad er jeres boligstil og har I nogle gode boligtips, jeg bare må vide?

// ENGLISH: One of my other passions is interior designing. Not that i’m that original. When we are moving to Copenhagen I want a more original and innovative style that differs from the majority of Danish homes. Do you like interior posts and to decorate your own home?

Home 3

Home 2

Home 4

Home 5

Home 6

Home 7

Home 8

Home 9

Home 11

Home 12

Signature

 

Skriv en kommentar

 

24 kommentarer

 1. Lækre billeder! Og det bedste ved flytning er da helt klart, at man kan få lov at indrette på ny 😀 Jeg skal også snart flytte, og jeg glæder mig!

  Blandt andet tror jeg, at jeg skal igang med disse to projekter, blandt andet:

  http://chaplinesverden.blogspot.dk/2013/02/skabelon-til-papirslampe.html

  http://chaplinesverden.blogspot.dk/2012/02/sjov-opbevaring.html

  (Heller ikke min blog)

  Der er en gruppe på facebook, som hedder “For os der elsker bolig indretning (:” (med smiley), fyldt med kreative idéer og inspiration i alle retninger – Det er ikke min gruppe, synes bare den er hyggelig!

  Har i fundet bolig, ovre på djævleøen? 🙂

  1. Det er nemlig så fedt, men også dyrt… 🙂

   Fede links og gode ideer, dem vil jeg bogmærke. Og må også straks finde den Facebook gruppe.

   Nej, ikke endnu. Vi begynder først rigtig at lede, når vi flytter derover og kan komme ud og se noget forskelligt.

 2. Fedt fedt fedt, har lige skrevet jeg glædede mig til at høre mere om boligindretning i en kommentar til din konkurrence 😉

 3. Lækre billeder:) Hvor er den indrammede plakat fra med tavlen ala den hos øjenlægen? Hilsner Line

  1. ETSY 🙂 Kan lave et indlæg på et tidspunkt, med inspiration til plakater derfra. De har de fedeste!

 4. Er vild med jeres indretning! Specielt lampen synes jeg er super fin! Har faktisk også snuppet ideen med bøjlestangen fra dit tidligere indlæg, som jeg har fået sat op på mit nye værelse 🙂

 5. Tusind tak for anbefalingen søde Danica, den er vi glade for! Vi glæder os til at se mere til din boligindretning når I er flyttet – held og lykke med det hele! 🙂

 6. HOlD OP hvor bor I altså bare lækkert! Bare det var mig!

  Skal også snart selv flytte, så jeg søger en smule inspiration til nyt værelse, og det gav jeres indretning mig da lige! 😉

  1. Tusind tak Mia, det er skønt at høre du kunne bruge indlægget til noget 🙂

   Alt held og lykke med flytning.

 7. Vildt flotte billeder-i bor så flot 🙂 hvor er de fine
  Sorte sommerfugle fra der hænger på væggen 🙂 de er så fine..

 8. Elsker din indretning! Jeg tror jeg kopierer din tøjstang 😀

  HVor har du købt din fine drømmefanger henne? Og det runde spejl på væggen?

  1. Det skal du endelige gøre, den er så praktisk og billig og samtidig flot 🙂

   Tro det eller ej, men den er faktisk købt i Randers Regnskov til ingen penge. Det runde spejl er købt igennem Sweet Deal.

   1. Tak for svar.
    Hvad med det fine LOVE THE PROCESS billede?
    Og det andet vægspejl? Det under den hvide hylde 🙂