A wonderful day

I går afleverede vi Sylvester hos sin farmor og satte mod afslapning og spa-weekend på Comwell Kellers Park ved Vejlefjord. Inden vi tog afsted fik jeg også slæbt Rasmus med ind på A.C Perchs Tearoom her i Aarhus (mod hans vilje, haha).

Jeg har længe gerne vil prøve deres store menu med cremant, lækker te, scones med toppings, kager og fingersandwich. Det var SÅ godt og ikke mindst hyggeligt. Rasmus synes også om det, men tror ikke har var lige så blown away, som mig, af alt det fine RC service og de smukke engelske omgivelser. Jeg skal så meget tilbage, nok bare næste gang med min mor eller veninder. Har I været der? Vi gav 210 pr. person for det hele. Lidt dyrt men også alle pengene værd. Man kan jo sidde der i flere timer og hygge i de skønne omgivelser.

Comwell collage

Efter at have kigget hele COS igennem og været forbi Bobby Brown standen, for at finde en ny concealer (VERDENS bedste!), ankom vi til Comwell kl. 16.

Vi fik slappet af, spist overdrevet lækker mad med vinmenu og aftenen sluttede vi af i deres lækre spa, der nu har åbent til kl. 24!!! Kl. 22 sad vi udenfor under åben himmel i jacuzzi. Det er fantastisk at mærke den kolde luft mens man sidder i et varmt jacuzzi.

Danica 1

Danica 2

Danica 3

Vi har lige besøgt den lækre morgenmad (hjemmelavet nutella, havregrød og de lækreste sunde grøntsags- og juiceshots – siger det bare!!) og nu skal vi udforske området. Der er en rute, der viser og beskriver Kellers Park som det var i gamle dage. Måske vi også lige skal tjekke deres træningscenter ud. Forresten dig, der skrev du kunne nogle uhyggelige historier hernedefra, tak 😉 Jeg kunne ikke sove i går pga. det. Jeg elsker dog sådanne historier, så del endelig de ting du har hørt. Spill it!

Hvad skal I lave i dag?

// English: We are enjoying our spa weekend in Denmark. It’s so quiet, relaxing and lovely down here. We are swimming in the spa, eating good food and going for lots of walks. Just what we needed in a stressful time.

Signature

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Ih det lyder som en skøn dag! 🙂 Jeg har hørt meget godt om Kellers Park, så er en smule misundelig…

  Lørdag formiddag bliver brugt med kaffe, computeren, kæresten ved min side, katten sovende ved min fødder og Mads & Monopolet der spiller i radioen. Ren weekendhygge!! Senere står den på pre-fødselsdagsmiddag med svigerinden med lækker middag og vino.

  1. Det er SÅ lækkert hernede!

   Lyder da virkelig også som en fantastisk dag! Ligesom lørdage skal være 🙂

 2. Ej, nej, det mener du ikke? Det er jeg ked af, det var sgu ikke hensigten 🙁 Nogle gange tænker jeg mig ikke om… 😀

  Det er i bund og grund nogle tossehistorier. Men der har altid været meget tvivl omkring, hvad der egentlig foregik nede ved “De Kellerske Anstalter” (fra 1901 til 1980). Mange mener stadig, at det var et helt “clean” sted, og at det hele foregik lige efter bogen.. Imens der også går historier om de her gruefulde ting med, at de ikke behandlede de “sindssyge” ordentligt, og at naboerne ofte kunne høre hjerteskærende skrig fra husene, og at de anvendte spændetrøjer, “det hvide snit” osv. Det var jo et sted for “sindssyge”, udviklingshæmmede, forbrydere osv. Alle de her mennesker, som ikke var velkomne i den normale befolkning, fordi folk frygtede at de ville “smitte” med deres “handicap”. Det var et lukket område og Keller var helt selvforsynende, da det skulle genere mindst muligt.
  Min mors side af familien er født og opvokset i Brejning. Da jeg var mindre gik vi ofte ture dernede omkring, og sjovt nok, skulle vi børn altid skræmmes, da de stadig påstod, at man kunne høre “sjælenes skrig”. Derfor har jeg også et stramt forhold til et møbel, som står i mine bedsteforældres kælder, hvilket de har fået af anstalten, da den blev lukket ned. Min mor har fortalt, at hver gang hun var på spejderlejr (yeah, dengang dét var sejt!) rundt omkring i landet, og folk fik at vide hvor hun var fra, fik hun altid smækket tilbage; “Nåh, der ved de sindssyge?” – for i bund og grund var det et af Europas mest anerkendte steder indenfor… Det de nu end lavede.
  F.eks. har Jussi Adler Olsen, også inddraget De Kellerske Anstalter i hans bog “Journal 64” (serien om afdeling Q – krimi), som heller ikke ligefrem er en rosenrød fortælling.

  Det er en smule tosset 😉

  1. For ikke at snakke om “racehygiejne” og de to ø’er Sprogø og Livø, som hørte til under de Kellerske. Hvor der henholdsvis var en kvinde og mande ø, hvor de fuldstændig blev isoleret fra samfundet – så de ikke kunne påvirke negativt. Google it, der står en maaasse.

   Også skal jeg nok stoppe 😀 😀

   1. Nej nej, det var skrevet i sjov 😀 Elsker sådanne fortællinger, selvom jeg ikke kan sove. Er sådan en, der stadigvæk låner spørgelsesbøger og ser tv-udsendelser om det, fordi jeg ikke kan få nok og sluger alt råt. Elsker og hader gyserfilm på samme tid.

    Tak fordi du gider skrive “fortællingerne”. Helt vildt spændende, når man sidder hernede. Vi har tidligere i dag været på rundtur og set alle bygningerne. Uhyggeligt at tænke på de ting, der højst sandsynligt er sket, hvor man nu nyder luksusomgivelser. Men hold op der er smukt hernede. Jeg kunne godt se mig selv bo her, når man er ældre. Vil mene det er et af de smukkeste steder i DK.

    Jeg skal vidst igang med at google og ellers må du endelig dele flere historier, hvis du kan nogen. Måske man skulle overveje en “urban legend” blog. Dem er der ikke mange af 😉 Så kan læserne sidde med stearinlys, slukket lys og kakao og læse alle de uhyggelige fortællinger. Uhhhhh……

 3. hvor ser du helt igennem fantastisk og glad ud Danica. det smitter helt – selv gennem en skærm 🙂

  1. Aiii, hvor er du sød Mette. Det er også mit mål, at skabe en skøn stemning herinde, der kan videreføres til andre 🙂

 4. Haha, pyh 😀 Ja, så mange fortællinger var der heller ikke lige (af hvad jeg kunne huske), når jeg lige tænkte mig om 😛 Ups…
  Må lige prikke til min mor, når jeg skal derud senere 😉 Kan være at hun kunne komme med nogle. Men, en hurtig søgning på nettet, også har du lidt godnathistorie 😀 Det er vildt, at der kan være to sider af sådan et sted: for på den ene side er det beskrevet utrolig smukt, idylsk osv, og den anden så var det noget spookey noget.

  Det er kanon smukt dernede, det er virkelig vidunderligt. Det er lige tilpas lukket til, at man har en fornemmelse af, at man er i “sin egen verden”. Har i også været nede på lystbådhavnen osv? 🙂 Det er også flot! Og der ligger desforuden en ganske udmærket restaurant (var den i hvert fald for et års tid siden!) dernede, med udsigt over havnen, vandet osv den hedder “Galionen” 😉 Og hvis jeg husker rigtigt, så findes der også et lille museum, som viser hvad Kellers Park var førhen 🙂

  Nu skal jeg nok holde! Håber i nyder det dernede 🙂

  1. Restauranten nåede vi ikke, det må blive næste gang 🙂 Skal i hvert fald besøge det sted hvert år, elsker det! Tænk at vokse op i den natur.

   God aften søde Simone 🙂

  1. Tak 🙂

   Skjorte er fra Zara og nederdel fra T By Alexander Wang. Basis, ligesom jeg kan lide det.

 5. It’ll also save a lot of cash and time for those on a restricted budget who gfkfadfadgdc