Tidlig weekend og spaophold

Vi skal på weekendophold i morgen, for første gang siden før Sylvesters fødsel. Ja, det er faktisk første gang vi skal på kærestetur, så vi glæder os helt vildt men er samtidigt ikke glade for at skulle undvære ham.

Han skal passes af sin farmor og han elsker at være der, så vi må bare prøve at koble af og endelig nyde vi kan sove senere end til 07.30 🙂 Vi vågner sikkert alligevel tidligt, hvis jeg kender os ret…Vi skal på weekendophold på Comwell Kellers Park. Vi var der sidst mens jeg var gravid. Faktisk få uger inden termin, men jeg var så hormonel, at jeg nærmest ikke kun nyde det. Min mave var virkelig stor og jeg var bare generelt træt af graviditet, speciale og smerter. Jeg håber vi denne her gang kan nyde det lidt mere. Nu må jeg jo også få vin og jeg kan faktisk passe det tøj, jeg pakker. Det skal nok blive godt.

Jeg har ændret lidt på bloggens design. Kan I lide det? Det er jo lidt noget andet end før.

Lige et af mine favoritbilleder af vores søn. Han er 8-9 måneder der (og tandløs). I dag er han snart 15 måneder, med næsten 10 tænder og lange krøller. Som tiden dog flyver afsted <3

Sylvester 1

// English: We are going on a spaweekend tomorow and can’t wait! However we are gonna miss this little cute thin <3 I will keep you posted in the weekend and share all our wonderful spa experiences.

Signature

Skriv en kommentar

 

16 kommentarer

 1. Det lyder som en rigtig god ide med lidt kæreste-kvalitetstid.

  Jeg har lige booket en tilsvarende tur samme sted, som ligger når jeg er sådan rimelig højgravid og jeg er lidt bange for, at det ender som du beskriver jeres sidste tur 🙂

  Bloggen er rigtig fin – udtrykket er lidt mere voksent og det synes jeg klæder den.

  Stine – http://www.myfitlife.dk/jernkvinde

  1. Det skal nok blive en god tur, gravid eller ikke gravid 🙂 Vi havde en skøn tur. Jeg var bare lidt hormonel pga. jeg ikke kunne passe mit badetøj eller normale tøj, men de ture får man bare engang imellem, ofte uden grund 🙂

   Og igen, tillykke med graviditeten! Fantastisk er det!

   Er glad for du synes det virker mere voksent. Det var også lidt for teenage/lyserødt før, haha 😉

 2. Ej hvor det lyder lækkert med spa weekend 🙂

  Er også vild med det nye design på bloggen (og skiftet hen imod mere livsstilsblog) 🙂 Men hvordan kommer man “home”, så man kan læse indlæggene i rækkefølge? Kan ikke trykke på headeren, eller på den “home” knap der var øverst før.. Vil jo gerne kunne læse Alle indlæggene 🙂

  1. Tak, det er nemlig livsstilsdelen jeg gerne vil hen imod, selvfølgelig kombineret med sundhed, mad og træning 🙂

   Jeg arbejder på “problemet”. Den home-knap var så grim og jeg ved ikke hvordan jeg gør headeren til et link. Arbejder på sagen, for det er helt vildt irriterende 🙂

   1. Tillader mig lige at komme med en lille kommentar, som måske kan løse problemet 🙂 Da jeg havde samme tema, så skrev jeg en CSS kode der lavede headeren til et link. Kan selvfølgelig ikke huske koden, men googlede mig bare til den dengang 🙂
    I øvrigt, så super fint lay-out Danica! 🙂

 3. Hvor er det altså et fint billede!
  Og super fint med designet på bloggen. Reklamen virker dog lidt malplaceret. Altså ikke at den ikke må være på siden, men den sidder bare lidt sjovt, fordi den er under headeren.
  Giver i øvrigt Louise ret i at bloggen er lidt mere en livsstilsblog, og det er jeg super fan af! Du gør det virkelig godt med bloggen, Danica 🙂

  1. Tak søde Laura 🙂

   Du har ret i, at reklamen virker malplaceret efter ændring i design. Må lige se om den kan flyttes op over headeren.

 4. Det lyder virkelig som en weekend du har brug for smukke, og jeg er sikker på, at I får nogle rigtig dejlige dage sammen og kan nyde hinanden på en anden måde end i hverdagen 🙂 Super dejligt billede af Sylvester du har fundet frem, det er som du selv siger helt vildt, at han er blevet så stor.
  Mht bloggens layout, så synes jeg at det er så fint 😀 Rigtig god weekend skønne pige. Nyd den!!

 5. Lækkert billede, og hvor er han fin! 😀
  Uh, du skal ned til min hjemstavn. Har nogle spookey historier fra det sted, men det skal jeg nok spare dig fra – indtil du er kommet hjem, hah. Men, det er utrolig lækkert dernede, skønt område – er bestemt ikke misundelig!
  Thumbs up til dit nye design (Y)

  Hugs

 6. Skønt billede af din nusertrold:-)
  Det ville være smukt i plakat størrelse og så op at hænge et smukt sted.
  Synes Photobox har god kvalitet herfor.

  Jeg er glad for bloggens nye design.
  Nyd jeres lækre Comwell ophold og hinanden, det er jo vigtigt at dyrke forholdet:-) så jeres familie kan holde sammen forever!

  Hilsner fra Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  1. Vi har det faktisk allerede op at hænge, det er så skønt et billede og man bliver i så godt humør 🙂

   Det er nemlig vigtigt, og vi nyder det i høj grad 🙂

 7. Jeg bemærkede at det kun var dig nu – er det sandt ? At du er “gået solo” ? 😉

  Hvor er det skægt så forskellig man er – her mener jeg mht udseende af blog. Jeg kan godt lide dit nye design, men personligt synes jeg der mangler lidt farve. Det virker lidt for gråt, sort/hvid. Jeg kan godt lide lyserødt.. fnis.. men derfor behøver andre jo ik have det. 😛
  Jeg kan godt se at designet kan/skal ændres lidt hvis du vil mere væk fra “rent træning” og mere over på en blanding / livstil.
  Hvilket jeg forresten synes er en dejlig forandring. Jeg har hele tiden godt kunne lide jeres indlæg om jeres familieliv – nok fordi det så føles lidt som om man lærer jer at kende personligt, men nok også fordi jeg selv er mor. De unge som blogger og har alverdens tid til træning har jeg nok bare sværest ved at relatere til.. jeg har slet slet ik samme tid. Derfor er de jo ik kedelige osv – jeg kan bare ikke sætte mig ind i det med at træne hverdag. Det spiller ik ind i mit personlige liv. (men jeg er nok også bare mig.. he he)

  / julie