Two souls, one heart

Vi er netop hjemvendt fra en af de mest fantastiske kæreste-weekender ever, hvis ikke den bedste. Vi har råhygget, spist lækkert mad, ligget i jacuzzi under åben himmel kl. 22, drukket et hav af Irish Coffees, sovet længe, gået ture, overhovedet IKKE trænet og meget andet skønt.

Det bedste var nok, da manden min faldt på knæ og spurgte mig om jeg vil gifte mig med ham. Midt under vores gåtur i skønne omgivelser, med udsigt til vand og det fineste vejr, faldt han på knæ. Det kom virkelig uventet og jeg vidste slet ikke om det var virkelighed. Men det var det heldigvis og jeg kunne ikke være mere lykkelig <3

Faktisk er alle billederne (på nær ringen selvfølgelig) taget kort tid inden. Vi var på “sightseeing” og jeg var helt uvidende om hvad han havde planlagt. Jeg synes det er så smukt, at han har planlagt noget så længe og selv valgt det ud han mente symboliserede os og kærligheden. Skønt!
Comwell 6

Et fyldestgørende indlæg om vores weekend spaophold på Comwell Kellers Park, kommer en af dagene. Det kan virkelig anbefales til dem, der ikke altid orker at skulle ud at flyve og bare gerne lige vil have en kort pause fra hverdagen. Vi kommer der en gang om året. Især nu hvor vi blev forlovet der, så er der en ekstra grund til at besøge det smukkeste sted i Danmark.

Comwell 5Forlovelse// English: I’m engaged! Totally happy <3

Signature

Skriv en kommentar

 

32 kommentarer

 1. Stort tillykke søde! 🙂 Er helt enig med dig, området ved Vejle fjord er et af Dk’s smukkeste!

 2. STORT TILLYKKE!!! Og et kæmpe stort pøj pøj på jeres nye rejse til KBH, hvor er det fedt I bare springer ud i det.

 3. Stort, stort tillykke med forlovelsen! Hvor er det dejligt for jer, og sikke en smuk ring! 🙂

 4. Nej hvor fantastisk!! Kæmpe stort tillykke! Med flytning til København OG forlovelse er 2014 helt sikkert jeres år 😀

 5. Stort tillykke Danica! Det lyder som en helt vidunderlig weekend i har haft – fortjent! 🙂

 6. STORT tillykke med det! Det lyder som den bedste weekend nogensiden, og dejligt, at I hvert år fra nu kan komme tilbage til de gode minder 🙂

 7. Kæmpe stort tillykke!!
  Sikke en romantiker du har dig, fik helt kuldegysninger af at læse det.
  (og jeg er ellers ikke romantiker og er ikke sikker på jeg selv skal giftes……)

  Hvor er det dejligt for jer 🙂
  Knus..

 8. Kæmpe stort tillykke med forlovelsen, hvor er det stort og så fantastisk <3

  Jeg har selv været på kæreste weekend hos Comwell Kellers Park og jeg er SÅ enig i at det er så fantastisk et sted. Der er nogle super lækre gå ruter, som viser endnu mere af den skønne natur. Det skal i næsten prøve næste gang i skal afsted. Vi fik 10 km en sommerdag med høj sol, madpakke og gode sko. Jeg siger dig det var skønt.

  VH Tina

  Ps. Jeg kan stadig huske morgenmads buffeten (!!!!) – det siger vidst alt 😉

 9. Hvor smukt og romantisk !! Stort tillykke til jer begge. Sikke meget der sker i jeres liv 🙂 Hvor fantastisk – alt sammen noget lækkert, godt, smukt og fantastisk 🙂