Yoga for begyndere

For en måneds tid siden fik jeg denne yoga-bog, Begynder Yogabogen af Karen Pallisgaard, tilsendt som gave. Jeg elsker yoga, men har sjældent tid til det. Derudover er jeg stadigvæk meget grøn og derfor, det jeg selv vil betegne, som en “begynder”.

Derfor kom bogen på et meget belejligt tidspunkt. Jeg må dog også indrømme, at trænings-bøger og mig ikke hænger sammen. Jeg skal gerne have en instruktør, der forklarer mig det. Heldigvis gjorde bogen mine fordomme til skamme, for den er faktisk rigtig god og tilmed tilgængelig for en nybegynder som mig.

Yoga for begyndere

Udover de lækre billeder og layout, samt de gode tips og teknikker til at få yoga ind under huden, så er bogen også meget andet. Den handler om forfatteren, Karens, historie, fra en travl og stresset kvinde med fuldtidsjob, til en kvinde, der er i balance med sig selv, sin krop og bruger tid hver dag på forkælelse og pleje i form af yoga og meditation.

Yoga for begyndere

Den indeholder gennemarbejdede tests, for at finde sin krops- og personlighedstype og generelt bare værktøjer til at blive klogere på sig selv. Det handler jo i bund og grund om at være i balance, og bogen giver mange gode tricks til hvordan det kan nås. Det er derfor, udover at være en glimrende how-to-yoga bog, også et godt værktøj til at lære sig selv bedre at kende og derved opnå den ultimative indre velvære.

Yoga for begyndere

Mine bedste anbefalinger herfra.

// English: I received this yoga for beginners book about a month ago and I really like it. Besides being great on how to get used to doing yoga whenever you feel for it, it’s also great on self reflection. It contains several body- and personality tests and it makes you decide your attitude towards your perception of health, balance and inner strength. A must-read. 

Signature

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

 1. Rigtig god Valentins aften.

  Yoga har været in i mange år og er nok kommet for at blive.
  Jeg har nogle få faste yoga programmer, som jeg kører dagligt og de hjælper.

  Håber du får tiden og lærer de goide øvelser, så du kan benytte dem årene frem.
  God fornøjelse fra Marie
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com