Av, av, av…

Jeg spurgte selv om det, og jeg er normalt rigtig god til at håndtere kritik. Men jeg må indrømme den sved lidt…  Okay MEGET, bare spørg min kæreste. Men det skal nok gå. Jeg er blot glad for, at jer der er utilfredse, eller trætte af bloggen, gav jeres mening til kende. Jeg vil nedenfor dele nogle af de anonyme kommentarer jeg har fået og derudfra dele med jer, hvad jeg vil ændre og hvad jeg har tænkt på hele dagen. På den måde kan I afgøre om I stadigvæk vil læse med eller ej. I kan klikke lige HER (hvis I altså læser med via Bloglovin’) og trykke Unfollow, og så får I ikke mine posts i jeres feed længere. Men altså kun, hvis I ikke gider mig mere. Ellers vil jeg blive MEGET glad, hvis I vil blive 😀

Jeg vil dog hellere have 1000 glade og tilfredse læsere end 8000 utilfredse læsere, der finder min blog kedelig og intetsigende

Fremskridt 2

Jeg læser bloggen via en reader, men efter designet er blevet lavet om, skal jeg nu trykke på “læs videre” for at læse hele indlægget. Indlægget bliver altså ikke vist i min reader, og selv om jeg er glad for din blog, irriterer det mig bare, at skulle trykke videre hver gang, når jeg ikke behøver det andre steder. Derudover går jeg ikke så meget op i træning længere som jeg gjorde, da jeg begyndte at følge bloggen. Det er nok også med til at mindske min interesse for bloggen og “tryk videre”.

Jeg får løst problemet hurtigst muligt. Det skal ikke være træls eller besværligt at læse med herinde. Jeg vidste ikke den gjorde sådan via tlf. og iPad, men det undskylder det selvfølgelig ikke. Jeg skal bare lige have min tekniker til at ændre det 🙂 UPDATE: “Læs mere” funktionen skulle nu være permanent fjernet via smartphone og tablets men det virker nok først fra næste blogpost.

Dine indlæg minder mere om artikler og er upersonlige.

Sådan har jeg aldrig selv opfattet det, men der kan sagtens være noget om snakken. Selv om jeg ved mange gerne vil have “hvad har jeg trænet og spist i dag” indlæg, så ligger det ikke til mig. Jeg går meget op i at indlæg er gennemarbejdede med flotte billeder og ikke bare daglige updates, men det er måske en fejl fra min side og så virker det ikke så nede-på-jorden agtigt, som mange ønsker. Uhhh, det er svært. Jeg ved dog, at der er rigtig mange sundhedsblogs, der laver “Min daglige træning” og “Min daglige kost” indlæg. Jeg vil bare gerne “mere” end det. Og så spiser jeg næsten det samme hver, så I vil nok hurtigt kede jer 😉

Generelt minder diverse sundhedsblogs for meget om hinanden (desværre). Alle anmelder de samme produkter, har været til de samme events, deler opskrifter der med få undtagelser ligner hinanden og derfor synes jeg personligt at det ved at blive lidt intetsigende at læse mange sundhedsblogs. 

Det kan jeg sagtens følge dig i. Det er også sådan jeg selv har haft det, hvorfor jeg bevæget mig væk fra kategorien. Jeg prøver så vidt muligt at undlade at takke ja til noget andre bloggere også har takket ja til. Det kan man selvfølgelig ikke undgå 100 % men jeg gør hvad jeg kan, og jeg håber I har bemærket dette de sidste 6 måneder. Events gør jeg mig ikke så meget i, men det er mere fordi der ikke eksisterer så mange inden for feltet. Derudover er jeg også enig med det med opskrifterne. Jeg ved mange savner flere opskrifter, men jeg føler ikke jeg er nyskabende ved at finde inspiration hos andre bloggere og ændre lidt. Og jeg er ikke så kreativ, at jeg kan finde på mine egne hver gang + tiden ikke er der. Men jeg gør alt hvad jeg kan, for at dele flere 🙂

Jeg er en af dem som havde unfollowed bloggen, men er vendt tilbage igen. Grunden til at jeg er vendt tilbage er ikke fordi jeg har ændret holdning til bloggen, men fordi jeg selv har en “sundheds”blog og det er rart at have halvt øje på hvad der sker på lignende blogs.

Okay, det ved jeg ikke helt hvordan jeg skal tolke? Måske det så bare er bedre at undlade at følge med, hvis man ikke kan lide bloggen. Jeg gad til gengæld godt høre, fra selvsamme sundhedsblogger, hvad der gør en sundhedsblog (som min ikke rigtig er længere) god og værd at følge? Det er meget interessant.

Jeg læser stadigvæk med, og det gør mig bestemt ikke noget, at der er andet end træning og sundhed, men måske er der næsten kommet for meget af det.

Den tanke havde jeg ikke tænkt selv, altså at det andet kan fylde for meget. Men det skal jeg nok tænke over. Det er dog også svært for mig, at blogge om hvad jeg tror andre vil læse om eller udfra hvad jeg sidst har blogget om. Jeg tænker slet ikke så meget, når jeg blogger. Jeg skriver bare. Men måske jeg skal ligge flere tanker bag, hvilke indlæg der skal ud hvornår og hvad jeg skal blogge om.

Jeg har ingen intentioner om at “hoppe fra” (er kun fan), men jeg ville da elske lidt mere fokus på hvordan dig og Rasmus får plads til sunde overvejelser (aktive eller inaktive) som en voksende familie .

Super forslag. Det er måske fordi jeg ikke synes vi er så interessante på den front, at jeg ikke har berørt det. Men jeg vil forsøge 🙂

Jeg synes ikke der blogges så meget om træning og sund livsstil, og det der er, synes jeg andre bloggere er bedre til at formidle. Bloggen er blevet lidt kedelig, og jeg gider ikke læse de sponsorerede indlæg. Jeg savner de gode dybe debatskabende indlæg, som du er så god til. Jeg ved godt at de tager lang tid at lave, men hellere få og gode indlæg frem for mange intetsigende. (Jeg synes stadig du er en fantastisk blogger).

Jeg er enig med dig i, at andre er bedre til at blogge om træning og sunde opskrifter end mig. Især indenfor løb, kosttilgange som LCHF, 5:2, Paleo etc. Jeg har aldrig blogget på en faktabaseret måde, da jeg ikke er uddannet inden for området. Jeg har altid blot delt min tilgang til træning, mad, sundhed. Men jeg har måske følt, at der er kommet så mange dygtige bloggere til, at jeg ikke har kunne komme med noget nyt? Forstår I? Derudover træner jeg ikke nærheden af så meget som mange andre eller spiser lige så “korrekt”, at jeg nogle gange føler jeg falder udenfor for den populære fitnesskultur. Derfor har jeg også bevæget mig væk kategorien. Jeg elsker stadigvæk at blogge om fitness, velvære, sund mad, og måske jeg skal tage det op til overvejelse igen. Altså at jeg måske stadigvæk har noget at bidrage med, selvom læserne synes andre gør det bedre end mig.

Jeg vil dog mene, at jeg, om nogen, ofte laver debatskabende indlæg. Fx. “Hvad er der sket med vores sundhedsvaner” og “Hvad tror I egentlig vi er værd” den seneste uge. Selvfølgelig kommer de ikke i flæng, men det handler ikke om de tager tid. Det gør alle mine indlæg. Jeg synes dog kun man skal starte en debat, hvis det er aktuelt og ikke sagt tusinde gange før. Derudover er jeg meget opmærksom på ikke at fremstå selvhøjtidelig, for det er jeg ikke. Jeg laver fejl, jeg har haft et anstrengt forhold til mad, jeg er ikke altid tilfreds med min krop, jeg har lavet sponsoreret indlæg uden de passede perfekt ind og meget andet. Jeg er ked af nogen ser mig sådan, og det vil jeg selvfølgelig prøve at modbevise i kommende indlæg.

Overvejer ikke at hoppe fra, men flere personlige indlæg/mere dig ville være fedt. Er ret ligeglad med sponsorerede indlæg. Flere gode billeder, tips og motivationsindlæg er værdsat. Du står stadig hos mig som den “oprindelige” fitnessblogger i DK, så der skal lidt til før jeg direkte hopper fra;) Men gode billeder (og inspiration generelt) betyder meget!

Jeg har nok, lidt naivt, troet at personlige indlæg er det jeg gør nu, men måske det ikke skinner nok igennem. Jeg skelner meget imellem private indlæg og personlige indlæg, hvor sidstnævnte længe har været mit “trademark”. Troede jeg. Jeg vil prøve at vise mere men måske bunder det også bare i, at jeg slet ikke er så spændende en person at følge? Jeg er normal, med en normal hverdag, endda ofte til tider halvkedelig hverdag. Jeg laver ikke helt vildt mange spændende ting og har ikke en økonomi til at købe alt muligt smart træningsstøj eller nye kostprodukter, så derfor er det også svært at vise jer noget originalt/nyt/kreativt hele tiden. Det er andre nok bedre til.

Jeg har overvejet at droppe samtlige fitnessblogs jeg følger, fordi de i bund og grund ikke rigtigt giver mig noget, så det er ikke noget specifikt med denne blog. Derudover synes jeg mange fitnessblogs bliver en anelse for fanatiske og polerede, og det kan jeg mærke at jeg ikke rigtigt gider længere. Ydermere synes jeg faktisk, at modebloggere etc. er bedre til at fornye sig og komme med et varieret indhold på bloggen, deriblandt også sund mad og træning, og derfor bliver fitnessblogs lidt overflødige i min verden, fordi de simpelthen bliver for kedelige og upersonlige i længden. 

Det er jeg dels enig med dig, men jeg ser mig ikke selv som fanatisk eller poleret og bloggen har haft meget varieret indhold det seneste stykke tid. Måske for meget, at læserne mangler en rød tråd? Enig med din betragtning om modebloggere. Men så er de heller ikke “kun” modebloggere længere, når de giver indblik i andre aspekter og det er netop det jeg selv elsker ved blogs. Derfor har jeg forsøgt det samme, men det er måske ikke gjort ordentligt eller så har folk bare svært ved at acceptere bloggen som andet end endnu en fitnessblog.

Tilbloggen

Laaaang smøre (undskyld til jer, der synes teksterne er for lange og billederne er intetsigende). Men jeg havde behov for at dele det hele med jer og spille med åbne kort. At være blogger er en utrolig sårbar situation. Selvom en blog måske bare virker som en hyggelig hobby for jer, så er den konstant i mine tanker. Du ved aldrig hvornår nogen genkender dig (og måske endda dømmer dig) og du står konstant for skud på bloggen, for det du skriver. Man kan ikke gøre alle glade, selvom man vil ønske det. Det er samtidigt en beskæftigelse jeg nærmest ingenting tjener på. Jeg gør det altså frivilligt og jeg må indrømme, at tanken tit strejfer mig, at det er nemmere at droppe det hele. Men så dukker der en positiv mail eller kommentar op, og det hele bliver det værd igen 🙂

Jeg lover jeg tager alt op til revurdering og kommer stærkt igen. Jeg skal blot bare lige have tænkt lidt selv, altså hvordan det skal foregå. For det skal være et inspirerende sted at besøge. Et sted, hvor der ingen selvhøjtidlighed er og hvor der er plads til alle. Det skal afspejle mit liv og ikke være et fanatisk sted, hvor folk føler sig utilstrækkelige. Men at mestre alt dette, er faktisk sværere end man umiddelbart lige tror og jeg har tydeligvis ikke knækket koden endnu. Men jeg prøver 🙂

Signature

Skriv en kommentar

 

40 kommentarer

   1. Tak for din altid støttende og søde kommentarer Camilla Christine. De er værdsat – mere end du aner 🙂

 1. Nej nej nej.. Jeg må indrømme jeg ikke forstår kritikken.

  Jo, det kan da være træls med “læs mere” knappen, men herregud, der findes mere irriterende ting i verden.
  Men jeg synes din blog indeholder originalitet, hvor mange af de andre “sundheds”-blogs bliver meget facts omkring : Nu trænede jeg det, jeg spiste det og det. Det mener jeg bliver så træls i længden. Så hellere klikke herover og både få sundhed og lidt af alt det andet uden at høre hvor mange kg du løftede den og den dag. Jeg er generelt mest til en blanding af sundhed og livsstil.
  Det blev lidt rodet – men håber min mening kommer frem 😉

  Men sejt du tager imod al kritikken med oprejst pande. 🙂

  Jeg er stadig fan. 😉

  1. Tusind tak 🙂

   Ja, er enig, men jeg var ikke opmærksom på problematikken via smartphones og tablets 🙂 Så nu er den fjernet, så er alle glade.

   Jeg er glad for din mening og du føler der er mening med galskaben 😉 For det er et bevidst valg fra min side. At alle så ikke bifalder det, kan være svært at høre. Men jeg kan desværre ikke gøre alle glade. Jeg er dog utrolig glad for folk vil dele deres holdninger, positive såvel som negative. Det tager jeg mig til mig, og det jeg føler er berettiget ændrer jeg.

   Jeg synes det er det mindste man kan gøre – altså lytte til sine læsere og gøre tingene bedre 🙂

  2. Det var mig, der skrev denne kommentar om “læs mere” knappen, og ja, jeg ved da udmærket godt, at der findes mere irriterende ting i verden, men det er jo ikke pointen med undersøgelsen! Nu blev der spurgt ind til, hvad man som læser var utilfreds med på bloggen, og for mig er “læs mere” knapper et irritationsmoment. Jeg læser tit blogs på farten, eller når jeg lige har et øjeblik til at koble af, og derfor kan de ekstra klik gøre, at jeg ikke får læst indlæggene, men springer videre til næste blog. Jeg læser en del blogs, så jeg får sjældent samlet op, og trykker bare på “mark as read”. Og det er jo ærgerligt, når indholdet ikke fejler noget, for jeg synes helt bestemt Fit4livin er en kvalitetsblog, hvor det skinner igennem, at der bliver lagt et stort arbejde i det.

   Men thumbs up til dig Danica for at takle “kritikken” så pisse godt og lytte til dine læsere, det var der flere, der kunne lære noget af 🙂 🙂

 2. Det er nok din blog som var den første “sundheds” blog jeg begyndte at følge og jeg har altid ment du skilte dig ud fra mængden! Du er ærlig og har et godt forhold til sundhed og sætter stort ansvar i hvad du formidler og skriver på din blog. Udover det er du god til at skabe debat og et emne, som måske andre ikke gør eller som kan være tabubelagt, bare det at du har gjort som nu, at tage imod kritik! Det har jeg stor respekt for og for den blogger du er. Jeg er fan! Ps. Held og lykke med flytningen, hvor spændende! Jeg ville med glæde en træning med dig når du kommer til storbyen 😀

  1. Jeg er glad for ser mig, som en der skiller sig ud. Det er rart, at man til en vis grad, er unik og en folk finder interessant at følge. Jeg gør meget ud af at skabe en realistisk tilgang til sundhed, da jeg aldrig ved hvem, der sidder ude bag skærmen og hvem, jeg kunne påvirke negativt.

   Tabubelagte emner er altid i højsædet for mig. Der skal være plads til alle også selvom vi ikke er enige om hvad en perfekt/god blog er 🙂

   Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din kommentar, det betyder meget for mig 🙂 Og jeg er SÅ klar på træning, når jeg flytter. Jeg kender jo ingen af centrene eller folk som herovre. Så du siger bare til.

 3. Nu du selv har læst studier om marketing, branding osv. tænker jeg på, om du har overvejet at skifte bloggens navn? Tror mange bliver forvirret over, at du vil blogge lidt om det hele, da du før var så specifik omkring kun at blogge om fitness og sundhed.
  Måske er det en mulighed? Derudover vil jeg sige, at jeg er en af dem, som ”glemmer” din blog ret tit, simpelthen fordi den – som sagt før – er lidt intetsigende. Jeg var positiv overrasket da du delte Uffe Buchards klumme, men måske manglende der din mening om det i længere format? Derudover synes jeg din blog har helt vildt mange sponsorerede indlæg ifht. andre bloggere? Jeg ved ikke, om du selv har tænkt på det.
  Jeg vil helt vildt gerne blive ved med at læse din blog, men måske skal du starte på en frisk og være Danica, og ikke Danica fra Fit4Livin… Håber du forstår, hvad jeg mener.

  1. Jeg har overvejet det ja, men det er pænt besværligt i forhold til flytning, man vil miste læsere + mit navn forbinder jeg hele processen og de to års blogging. Og så mener jeg, at der ligger meget mere i Fit 4 livin’ end træning. Det hele handler om min vej til et bedre jeg og træning/sundhed skal stadigvæk fylde herinde. Det er noget af det jeg elsker mest 🙂

   Angående sponsorerede indlæg er jeg ikke enig, men jeg ser det heller ikke udefra. Jeg vil mene jeg ikke tester produkter/får tilsendt produkter/skriver sponsorerede indlæg i nærheden af, hvad andre sundhedsbloggere gør. Jeg har haft få stk. de seneste 6 måneder. Men igen, det er en vurderingsag. De stopper dog ikke og jeg kender ikke nogle bloggere, der med lidt læsere, ikke laver dem. Jeg synes det er okay at blive belønnet for mange timers arbejde, hvis man selv føler det passer ind 🙂 Men jeg accepterer også, at læsere hopper over de indlæg. Angående Uffe klummen følte jeg selv jeg gav min mening til kende og lagde op til debat, så der ved jeg ikke hvad jeg skulle have skrevet/gjort anderledes. Det er nok bare svært at tilfredsstille alle 🙂 Desuden har jeg haft den debat oppe at vende nok mindst ti gange, men det er selvfølgelig svært at vide for nye læsere. Så bedre intern henvisning er nok på sin plads.

   Jeg vil meget gerne starte på en frisk, men det bliver under samme navn. Der ligger alle mine indlæg, der definerer mig og min proces fra studerende med kæreste til færdiguddannet med søn. Men er totalt med på, at der skal en ny start, energi og tilgang til tingene 🙂

 4. Kære Danica.
  Jeg vil blot lige informere dig om, at jeg virkelig elsker din blog og nyder at følge med. Som Lisa også har skrevet, var du en af de første (hvis ikke dén første) sundhedsblogger jeg begyndte at følge. Dine billeder er fine og varme og det samme er dine indlæg. Det heldige ved at følge med i blogs, er jo at man kan vælge at læse indlægget, tage det til sig og nyde det hvis man vil, eller lade være og gå videre til en anden, hvis det, der står den dag, ikke interesserer en. At nogle af dine indlæg ikke falder i alles smag, betyder bestemt ikke at du er en dårlig blogger, men at folk bare altid vil være forskellige og have forskellige interesser 🙂
  Keep up the good work. Ser frem til at blive ved med at følge dig! 🙂 Kærligst Trine.

  1. Mange tak :-*

   Jeg tror du har ret, at folk altid vil have forskellige præferencer og interesser og derfor clasher det ofte, da nogen altid vil finde det intetsigende. Men så er det så nemt at hoppe over indlæggene eller lade vær med at læse med længere 🙂 Det er jo heldigvis ikke tvang herinde og derudover en gratis service, så det er helt op til folk hvad de gider læse om. Blogs er der jo massevis af 🙂

   Jeg er virkelig glad for du har lyst til at blive hængende 🙂

 5. Jeg har helt vildt meget respekt og beundring for, hvordan du her tager imod og besvarer kritikken. Faktisk er det her det bedste indlæg jeg nogensinde har læst på din blog fordi jeg kan mærke dig. Dét er personligt uden at være privat.

  1. Orv, tusind tak 🙂 Jeg vil gerne diktere min egen blog men er i den grad også interesseret i, hvad andre synes og jeg er i den grad blevet klogere.

   Mit mål er også at holde det personligt uden det bliver privat 🙂

 6. Der vil altid være nogle brokkehoveder som vil have dit og dat!?! 😀

  Du skal for guds skyld ikke lave om på navnet på bloggen eller noget, der vil gøre de andre glade. Bloggen skal være som du vil have det, og det gør dig den som du er. Du/bloggen er bestemt ikke kedelig, overhovedet ikke. Jeg har fulgt dig siden den allerførste kommentar på bloggen, og det, du skriver om, er spændende.

  Som du selv skriver, du ikke kan gøre alle tilfredse – det har du bestemt ret i, men så længe du selv er tilfreds, så skide være med de brokkehoveder!!

  Det er pænt irriterende at flere blogger får kritik af småting, og hvis der ikke bliver lavet om på dit og dat, så mister man en follow. Bloggen skal være som man selv vil have det, og så spørge pænt om der er mulighed for at lave om på det ene eller andet, og hvis ikke, må man bare acceptere det. Jeg synes bare efterhånden, der er flere og flere brokkehoveder, der brokker om småting.

  1. Ja, det har du nok ret i, men man vil jo gerne gøre sit bedste 🙂

   Jeg vil heller aldrig lave om på navnet, jeg synes der ligger så meget historie i det navn og kan sagtens bruges i mange sammenhænge af livet 🙂

   Jeg er egentlig tilfreds, men er enig i at der måske mangler en rød tråd. Det duer ikke.

   Men jeg er så glad for din evig støtten og du godt kan lide at kigge forbi, og ikke keder dig. Det betyder meget 🙂

 7. Hej Danica
  I modsætning til mange andre synes jeg faktisk, at der er vældig mange personlige indlæg på bloggen. Jeg kan godt lide den udvikling, bloggen har taget, da den i min optik er blevet langt mere vedkommende, efter den har udviklet sig til noget ala en livsstilsblog.
  Jeg følger ikke rigtig andre sundheds- og fitnessblogs, da jeg dels synes, de minder utrolig meget om hinanden og dels er meget polerede og uvedkommende. Jeg går, ligesom du, op i min træning – men jeg prioriterer også venner, familie, rejser, fredagsbar, god mad og alt muligt andet. Jeg synes Fit 4 Livin er et dejligt uformelt forum, hvor der er plads til lidt af det hele uden løftede pegefingre, fordi man ikke altid har tid til at træne 6 gange om ugen.
  Så opsummerende: jeg synes, du gør det brandgodt og thumbs up for de personlige indlæg – dem kan man aldrig få for mange af.
  /Anja

  1. Hej Anja.

   Jeg synes også selv, at personlige indlæg er der massevis af. Men det er måske individuelt hvordan folk opfatter personlighed? For nogen er det indblik i det private, for andre er det min skrivestil, for en tredje gruppe er det debatter osv. Jeg forsøger at omfavne alle (endda uden at tænke over det), men alligevel er det ikke kommet ordentligt ud til mange. Eller så er de bare hoppet alle indlæggene over, og derved ved de slet ikke hvad bloggen indeholder 🙂

   Din kommentar er guld værd for mig, da jeg derved ved, at det jeg gør gavner nogen og de hygger sig herinde.

   Tusind tak 🙂

 8. Jeg syns det her indlæg er rigtig dejligt!
  Jeg har selv været lidt træt af sundhedsblogs det seneste stykke tid og syns det er dejligt at du begynder at bevæge dig lidt i andre retninger også. Hvis jeg finder noget uinteressant hopper jeg bare indlægget over 😉

  Som kommende mor kunne jeg ønske flere “opdragelses”-indlæg, selvom der også er mange mor blogs, syns jeg din tilgang også kunne være interessant – hvad får han af rigtig mad osv. Bare lidt ekstra tanker 😉

 9. Jeg synes du gør det rigti fint, man kan umuligt stille alle tilfreds, for folk har forskellige præferencer.
  Hvis man må ønske noget, så savner jeg motivationsindlæggene med fede billeder/citater fra tumblr :-).

  1. Motivationsindlæggene var også nogle af mine favoritter og de kommer klart tilbage mere regelmæssigt 🙂

 10. Jeg var en af dem, der skrev til dig anonymt, og jeg er ked af, hvis du føler dig såret over nogle af de ting, der blev skrevet. Jeg glemte nok at skrive de ting, jeg godt kan lide, så de kommer her. Det, du skriver, om, at du ikke er en spændende person, synes jeg nu ikke, for det er nu hyggeligt at høre om andre “dødelige” mennesker, hvis det giver mening hehe 🙂 du virker for eksempel til at gå meget op i beauty og indretning, og alene din interesse for de emner gør dem interessante, fordi man kan mærke, at det er vigtigt for dig. Ligesom indlæggene om din familie 🙂
  Derudover vil jeg også bare lige sige, at min absolut yndlingsblogger skiftede domænenavn og forlod en hel del følgere. Jeg var lidt skeptisk i starten, for jeg syntes nemlig, at kvaliteten var dalet på den gamle blog, men jeg fulgte med over på hendes nye blog, og jeg synes simpelthen, at den er blevet så meget bedre. Så jeg tror ikke, du skal være bange for det med læsertal osv, for dem der vil dig, vil følge med dig, og måske vil nogle af skeptikerne også blive overbevist, fordi du kaster dig ud i noget nyt. Bare sådan du har det til overvejelse 🙂

  1. Jeg er overhovedet ikke såret 🙂 Jeg bad selv om feedback. Den sved bare lidt, men det vidste jeg jo godt på forhånd. Jeg synes det er helt i orden, at folk har givet deres ærlige mening til kende. Det var også hensigten.

   Interessant med din yndlingsblogger og meget modigt! Det vil jeg huske 🙂

 11. Du er en modig tøs, at du sådan åbner dig op for kritik og endda tager rigtig godt imod den som her, hvor du kommenterer på andres feedback. Thumbs up! Det må have krævet nogle nosser.
  Men håber for guds skyld du vil blive ved med at lave/vedligeholde denne blog for din egen skyld! Ved godt at læsere er vigtige, men det vigtigste er trods alt, at du kan stå inde for og er tilfreds med det, som DU publicerer. Og den glæde eller tilfredshed smitter altså af på læserne, vil jeg mene..
  Nå, men det, jeg egentlig ville sige, var også, at det gør ikke noget, at hvert indlæg ikke er et totalt fresh debatskabende indlæg om sundhed og fitness. Altså nogle gange er det også okay bare at vise din “kedelige” hverdag, som du kalder den, eller dine guilty pleasure når du måske ikke spiser 100% sundt hver dag – og alle de ting. Det gør dig jo også til den person du er, så derfor synes jeg, at det er helt (faktisk mere end) i orden, at du også blogger om andet end fitnesstræning og sunde måltider. Jeg kan sgu godt lide din nye stil herinde. Savner som sagt kun lidt mere ‘dig’, som formentlig skyldes din ydmyghed over, at du i bund og grund ikke synes din hverdag måske er spændende nok at blogge om. Men det kan det sagtens være engang imellem 🙂 Tror vi er flere, der er fascineret over, hvordan du kan få din hverdag til at hænge sammen overhovedet efter din søde søn kom til verden, og hvordan får man tid til de rejser/kæresteture, I er på, og alle sådan nogle ting.
  Jeg har sgu ærlig talt ikke ret meget at sætte en finger på ellers. Jeg er vild med dig og bloggen, så bare keep up the good work! 😀

  1. Tusind tak Maria! Skøn og reflekterende kommentar, der giver mening for mig. Det vigtigste er nemlig, at jeg selv kan se mig selv i det og udelukkende blogger om det jeg finder interessant. Måske det ikke falder i alles smag, men så er jeg i det mindste tro mod mig selv.

 12. Danica, hvis du kan bruge det til det mindste, så vil jeg bare fortælle dig, at du/I er den ENESTE træningsblog, jeg følger. Træning/sundhed er ikke en brændende passion for mig, men jeres blog, føler jeg netop, viser en menneskelig, fornuftsbaseret og afbalanceret tilgang til træning.

  Som blogger, betyder det også rigtig meget for mig at opretholde grænsen ml. det private og det personlige – ligesom dig, føler jeg, at vores liv er ganske gennemsnitligt og jeg kunne sikkert få det til at lyde superfancy, hvis jeg ville, men nej. Derimod synes jeg, at du/I er nogle af de MEST personlige bloggere, jeg læser med hos. Og måske netop fordi du er så personlig, kan man have et hemmeligt ønske om at “komme tættere på jer som familie,” fordi man nok hurtigt føler en slags venindeskab til dig gennem skærmen. (Ergo, ønske mere ‘privat’ indhold) Men jeg respekterer grænsen herinde. Faktisk synes jeg, det siger meget om dig som menneske, at du ikke har det behov for at skilte med jeres privatliv. Det kan jeg godt lide jer for.

  Og så synes jeg, det er dejligt at mærke lidt familie-updates fra jer. I har et dejligt varmt webhjem, så tag ikke kritikken for tungt. Mange læsere har jo slet ikke investeret ligeså meget hjerte i deres læsning, som du/I lægger i at producere indholdet. Jeg kender alt til, at det kan gøre ondt at føle sig ‘afvist,’ men min teori er, at mange bloglæsere har zapper-mentalitet, når de scroller igennem deres reader (altså, hvis man ikke gider læse indlæget fordi det er for besværligt at trykke ‘læs mere,’ siger det da alt om zapper-mentalitet) og derfor springer de lidt til-og-fra bloggen.

  Anyway, det var en lang smøre, men jeg synes, I gør det rigtig godt. Der skal meget til, at en fitnessblog fanger mig, men I gør. Så tak for god læsning, op med hagen og bliv ved med at køre på i samme spor. I gør det smaddergodt.

  Kærligst,

  Fie

  1. Hold da op Ann-Sophie, store ord fra en af Danmarks mest dygtige blogger!

   Dine ord giver så meget mening for mig, og jeg forstår derfor også reaktionen fra andre, netop fordi de ikke investerer det tilsvarende jeg ligger i det.

   Du giver mig i hvert fald mod på at fortsætte også selvom en masse ryger i svinget. For i sidste ende er det MIN blog og MINE interesser og ikke andres.

 13. Jeg er vild med din Blog Danica. Det er jeg fordi den netop ikke ligner de andre, indlæggene er velovervejede, og du ikke er bange for at skabe debat eller udstille dig selv.
  SÅ tak for det 🙂
  Glæder mig til at følge dig i fremtiden, og se hvadd er sker med bloggen 😀

 14. Normalt kommenterer jeg ikke, da jeg læser over Bloglovin på min mobil, men jeg er generelt meget uenig med de anonyme kommentarer, som du har kommenteret på i dit indlæg, og måtte derfor kommentere nu!
  Jeg elsker kombinationen af dine personlige livstilsindlæg og træningsindlæg. Jeg følger mange andre sundhedsblogs, trods jeg ikke selv går så meget op i det, og jeg synes absolut, at din er en af de bedste blogs! Nok især fordi du på ingen måde er lige så fanatisk omkring din træning og mad. Jeg synes dine synspunkter virker fornuftige, og din blog skiller sig ud. Du er på ingen måde en kedelig person at følge, netop fordi dine indlæg er så varierende omkring emne og man kan relatere til dig. Man føler sig ikke utilstrækkelig, som man nemt kan med de næsten fanatiske sundhedsbloggere. (Men måske en person, som går mere op i sundhed end jeg, hellere vil læse en masse indlæg om træning..)
  Jeg synes netop, at du har personlighed med i dine indlæg, måske fordi man kan fornemme hvor velovervejet det er, og hvor meget tid du har sat af til det, hvor mange andre blogs er mere “standard overfladisk” skrevet. Og måske har du haft lidt mange sponsoreret indlæg på det sidste, men jeg synes at du har fået vinklet det personligt og man kan se, at det er gennemarbejdet.
  Så jeg forstår vitterlig ikke kritikken, især ikke det om manglende personlighed 🙂

  Forsæt det gode arbejde!
  Hilsen en, som læser med i det stille uden at kommentere 😉

  1. Hold op en skøn kommentar 🙂 Det glæder mig!

   Jeg ser mig også selv sådan, men kan også godt forstå hvis folk synes sponsorerede indlæg er kedelige selvom jeg gør meget ud af dem/vinkler dem til mig. Det skal jeg tænke noget mere over.

   Jeg er så glad for du læser med 🙂

 15. Jeg er én af de anonyme kommentarer, jeg vil bare lige bidrage med en kæmpe tommelfinger i vejret. Mente ikke, der ikke er personlige indlæg, men derimod, at det er blandt de bedste af dine indlæg, så dem ser jeg gerne( endnu) flere af! 🙂
  Desuden skal du have kæmpe kadeau for ikke at være som den gængse fitnessblogger. Synes det er så stærkt, at du er så menneskelig, og at du tør indrømme, når du ikke får trænet “så og så” mange gange, og du ikke fortæller, hvor “clean” du spiser, og at det eneste usunde, du spiser er lidt bland-selv-slik en gang om måneden! Måske sat lidt på spidsen, men håber meningen går igennem.
  Desuden vil jeg rose dig for at bede om kritik og indput! Men husk på, vi ikke betaler dig for at blogge efter vores interesser, og dine bedste indlæg er dem, hvor Danica skinner igennem 😉 synes endelig ikke, du skal skifte navn! Fit4livin’ kan lige så godt betyde appetit på alle aspekter af livet i mine øjne 🙂 mé gør hvad du føler for 🙂

  1. Jeg har fuldt forståelse for dit synspunkt og elsker også selv de personlige indlæg 🙂 Det er jo dem, der er sjovest at skrive, så dem skal der nok komme masser af 🙂

   Du har ret, at de indlæg hvor jeg selv bestemmer og gør det ud fra hvad jeg synes, er de mest personlige og bedste i min optik. Vi kan dog desværre ikke allesammen være lige enige.

   Jeg skifter heller ikke navn, for ligesom dig, synes jeg også at det kan overføres til alle aspekter af livet. Igen tak for din feedback 🙂

 16. Normalt kommenterer jeg ikke – men jeg synes faktisk du fortjener en lille kommentar 🙂
  Til at starte med faldt jeg over din blog fordi den handlede om træning og sundhed, og egentlig var du bare en blandt mange af de “trænings” blogs jeg tilføjede min læseliste (fordi jeg havde brug for inspirationen til træning). Men ærligt så synes jeg faktisk din til forskel fra nogle af de andre blogs, har taget en positiv drejning, og indraget lidt mere af alt det andet. jeg vil gerne både høre om træning, mad og sundhed, bolig, mode, familieliv etc. for det er de ting der fylder i min hverdag, og jeg synes faktisk ikke det er interessant i længden kun, at hører om mad og træning eller for den sags skyld hvilken ny bluse man nu har købt eller en ny dims til vindueskarmen.
  Jeg tror du skal gøre det du føler er rigtigt for dig, og hvis det så betyder der ryger nogle læsere i svinget, så tror jeg du skal accepter det, for du kan ikke tilfredsstille alle – og det er vel heller ikke meningen at du skal det? som en af de andre skriver, så betaler vi dig ikke for at blogge om vores interesser.
  Jeg følger dig fordi jeg kan lide og læse om det der fylder i DIT liv og er DINE interesser 🙂

  1. Det er lige præcis det der fik mig til at undlade KUN at skrive om sund mad og træning, da det ikke fyldte nok i mit liv til kun at fokusere på det. Derfor elsker jeg også at blogge om bolig, skønhed, familieliv, rejser m.m.

   Jeg har også accepteret det, selvom det er mindre sjovt, for i sidste ende skal jeg kun gøre det jeg føler for og ikke forsøge at please alle andre. Det er nemlig en gratis service. Jeg vil dog stadigvæk gerne høre de utilfredse læseres mening, da jeg måske kan ændre nogle ting 🙂

 17. Jeg er stadig inkarneret fan 😉

  Og JA; der findes utal af fitness/helse-blogs, men spørger du mig, udmærker din blog sig derved;
  – At du skriver om noget andet end kun proteinpulver og store muskler
  – At du giver et realistisk billede af, hvad det vil sige at leve sundt
  – At du giver dig selv lov til at mærke efter, og nogen gange leve “usundt”
  – Og ikke mindst, at du tager rigtig relevante emner op; Det kan godt være, det er teksttungt, men det er virkelig godt, at man nogen gange får en diskussion igang og ser på tingene fra et andet perspektiv

  Og som du selv skriver; hellere 1000 glade læsere, end 100.000 læsere, der bare trykker “read” uden at reflektere

 18. Kære søde Danica

  Indrømmet jeg følger ikke din blog (men jeg følger ik rigtig nogen danske fitness blogs) men jeg går til tider ind og ser om der skulle være kommet indlæg op som fanger min interesse. Som du også måske har opdaget så kommentere jeg efterhånden også på stort set alle dem jeg læser, mest fordi du formår at få mig “i tale”, får mig til at tænke over tingene og at jeg dermed har lyst til at give lyd fra mig omkring mine tanker/holdninger – altså svar retur.
  (giver det overhovedet mening ? :O)
  Når det er sagt, så synes jeg ikke du skal ændre på det du vælger at poste. Jeg forstår godt, at du en kort overgang kan reflektere over det og det er også kun sundt, men som vi 2 engang talte om så er vores blogge til fordi VI har lyst til at skriver hvad VI har på hjerte. Ikke hvad vi tror andre gerne vil læse om.
  Jeg har selv skiftet lidt fokus da jeg pt er gravid i uge 24 og jeg desværre ikke kan træne særlig meget fordi jeg får alt for mange plukveer hvis jeg gør. Jeg vil ikke overhøre min krops signaler, så dermed er træning lagt langt ned på listen.
  Istedet fylder tanker omkring baby, vægtøgning, mad, stadig forholde sig sund, generelle hormonelle forandringer osv en hel del mere i mit hovede og min blog er for det meste en hel del om mine tanker / holdninger.
  jeg indrømmer gerne, at jeg kan blive trist over at se at der er følgere som falder fra og jeg ville da rigtig gerne kunne spørge hver enkelt om hvorfor. Ikke fordi jeg dermed ville ændre på det, men jeg er da nysgerrig for at vide at hvad det er der gør, at folk ik længere vil være med. Dog tror jeg selv at det nok hænger sammen med “skiftet” fra en hel del træning til nok en del baby snak.
  Jeg var klar over det og jeg overvejede det en hel del dengang, om jeg overhovedet skulle dele det på bloggen at jeg var gravid, men selvfølgelig skulle jeg det. Det er jo der jeg er pt. Jeg vidste at der ville være stor risiko for at folk hoppede fra, men ligesom dig så vil jeg altså hellere have folk som læser med fordi de synes om det jeg skriver end af 117 andre grunde.

  Hvad vil jeg med alt dette ?

  Jo jeg kan sagtens følge dig i at du gerne vil vide hvad folk har af kommentarer og jeg synes det er helt vildt skønt at du vælger at dele dine henvendelser med os andre, samt svarer på dem.
  Personligt er jeg heller ik fan af sponsorerede indlæg og ja da mere eller mindre jer alle sammen var til samme event og skrev om det tænkte jeg en blanding af “øv – jeg ville da også gerne have været med” og “ok…de behøver måske ikke allesammen skriver om præcis det samme. Nu har vi forstået at de har været afsted og hurra for det. gab… 10 forskellige omkring nøjagtig samme emne”.. ha ha.. Så en god blanding.
  Det er fedt at du ikke tager til alle events, eller tager imod alt hvad du får tilsendt. Jeg var slet ik klar over du blev kontaktet så meget, så det var sjovt at høre (ref dit indlæg om hvad blogger er værd) samt det var fedt at du endnu engang skabte et debat emne.

  Du har så mange følgere og “ikke-følgere” som kommentere og det er SÅ fedt at læse. Det viser at rigtig mange af os sidder derude med samme mave fornemmelse, men det er så ofte at ingen ved om det.
  Forsæt endelig 🙂

  Der er ingen tvivl om at din blog har ændret sig. Jeg synes det er dejligt at høre om hvad der sker på hjemmefronten, men det har jeg hele tiden ment for det er som sagt med til at man lærer dig at kende.
  Men jeg tvivler nu på at dit liv er kedeligt osv. Dit liv ligner vel de flestes liv – nemlig med en god blanding af alt.. så forsæt med at fortælle om blandet emner, men du må også gerne give/dele mere om jeres “kedelige hverdag” for det er ligeså meget din skrive stil som gør det spændende.
  Giver det mening?
  Jeg mener at du følger Emili (jeg følger hende ik, men har læst et par af hendes indlæg – stødte først på hende efter jeg selv var gravid. Sjovt som ens øjne kan opfange andre ting som gravis end ellers) og hun skriver jo også en hel del om sin hverdag. Nogle vil nok sige kedelig / triviel, men personligt ser jeg den lidt som en daglig opdatering af hendes hverdag, tanker, oplevelser, udfordringer osv.
  Men det gør den ik kedelig – heller ik selvom hun måske skriver for 3 dag i træk at hun har været ude og trille med barnevognen.
  Vi kan jo altså ikke skrive nyskabende oplæg hele tiden – vi er jo trods alt ikke journalister eller blad skribenter som får flere forskellige emner kastet i hovedet af vores chef, hvor vi så lige skal skrive et indlæg omkring det.
  ha ha ha.. gad vide om det ik ville gøre det nemmere nogle gange ? Fnis.. ej jeg ville føle jeg skulle aflevere dansk stil hver gang..

  Som altid bliver mine kommentarer på grænsen til romaner.. beklager.. 🙁 Du er velkommen til bare at kommentere retur på mailen og slette denne laaaaaaaange kommentar 🙂 man kan jo fristes til at miste interessen undervejs eller ligefrem falde i søvn.. ha ha ha 😉

  Kh Julie

  1. Mange tak Julie, det værdsætter jeg. Det er også målet – at folk tager det til sig, som netop de kan bruge. Jeg forventer ikke, at alle kan lide de samme indlæg.

   Til trods for mit korte svar (har en søn, der IKKE vil sove) er jeg enig og har forståelse for alle dine betragtninger. Jeg håber din graviditet går skønt og at du har det rigtig godt 🙂 Det lyder som din blog er lige som du vil have den, og det er det vigtigste.

   // Danica