Foam roller mesteren

Denne uge er gået med et minimum af træning, da Sylvester har været syg siden lørdags med alt sådan en lille størrelse kan skrabe til sig på kort tid. Han er normalvis aldrig rigtig syg og har et stærkt immunforsvar, men alligevel har det været en hård omgang og vi er helt kvæstede. Nedenstående billede er taget lige inden han blev syg, Han elsker vores foam roller og hver dag, når vi tager den frem, skal han da også lige have en tur. Sødt!

Det er tydeligt, at han har lidt mere styr på øvelserne end mig og teknikken sidder jo lige i skabet. Det er ikke for sjovt babyer er så smidige. De må foam rolle en del, tror I ik’?

Foam roller 2Foam roller 3

I morgen tager Rasmus og jeg til Østrig et par dage. Det bliver hårdt, fordi det er uden Sylvester men heldigvis er han glad for at se sin farmor. Er det bare mig, eller virker børn altid langt mere glade når de afleveres ved andre familiemedlemmer? Eller i vuggestuen? Han griner når han ankommer og græder når vi henter. Nogengange skulle man tro han var træt af os 😉

Nå, men vi flyver i morgen tidlig og skal på pressetur. Jeg tager selvfølgelig jer med på turen, så I kan se alle de ting vi får oplevet og prøvet. Det bliver alt fra at stå på ski, til spa, til lækkert mad og gåture. Jeg glæder mig til at se en masse! Også fordi vi snart flytter. Det stresser mig lidt. Vi har heldigvis fået vuggestueplads, men lejlighed mangler stadigvæk.

FW app

Fordi vi flytter snart skal jeg også finde ud af, hvor jeg skal træne derovre. Derfor fik jeg også undersøgt hvilke centre, der findes i KBH via den nye FW App. Det er smart, at man nemt og hurtigt kan få overblik over alle tilgængelige centre i Danmark samt åbningstider for de enkelte centre.

Nogen, der har erfaring med FW centret på Bryggen eller skal man gå efter et andet sted?

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Jeg ville bare lige komme med et input i forhold til fitnesscenteret, da jeg selv bor på Christianshavn og har et par centre at vælge imellem. Centeret på Bryggen er rimelig stort, men personligt synes jeg ikke, at holdtræningen er så god – hvis det altså er det man er til 😀 Der foretrækker jeg i stedet centeret på Lyongade (starten af Amager), hvor de bla har gode instruktører på crossfit, kettlecross og bodyfit! Men ja, der er som sagt ikke langt imellem centrene, så det er vel bare at prøve sig lidt frem 🙂

  1. Jeg kommer heller ikke til at anvende hold rigtigt, så det er fint 🙂 Tror det bliver Bryggen men måske også de andre centre.

 2. Jeg er enig i, at holdudvalget ikke er så godt på Bryggen. Jeg kan klart anbefale Lyongade og Englandsvej – det er der jeg kommer mest 🙂

 3. Jeg er personligt rigtig glad for at træne i Brygge-centret, men jeg er umiddelbart enig med betragtningerne om hold. Jeg har kun deltaget på ét hold dog, men det var ikke imponerende. Til gengæld var salen mega lækker med kæmpe store vinduer med masser af lysinfald og udsigt. Derudover er centret ret nyt, og der er altid til at komme til på både løbebånd, cirkeltræningsmaskine, udstrækningsområde og frivægte. Jeg synes, at det er et af de bedre centre i KBH,

 4. Også lige en kommentar til FW på Bryggen: jeg styrketræner der 4-5 gange i ugen, og jeg er fuldt ud tilfreds med centeret. Det er stort, og der er derfor sjældent kø til vægtene/maskinerne (hvilket jeg oftest har oplevet i FW på Lyongade og Englandsvej, når jeg har trænet der). Derudover fremstår det altid opryddeligt og med en god atmosfære. Dog har jeg aldrig været på deres hold, så i forhold til lige netop disse kan jeg desværre ikke udtale mig 🙂
  Pøj pøj med at finde det rette center for dig og god tur til Østrig 🙂

  1. Det lyder da som et luksus-center, i forhold til hvad jeg er vant til 🙂 Det bliver vidst Bryggen 🙂

 5. Jeg er også rigtig glad for at styrketræne på Bryggen, når ikke jeg kan komme til crossfit i Crossfit Copenhagen (som jeg i øvrigt VARMT anbefaler, hvis du har lyst til at kaste dig ud i crossfit!).
  Det eneste hold, jeg har været til på Bryggen er yoga mandag aften kl. 20, og det har været helt vildt godt, synes jeg.

  1. Min kæreste skal starte i crossfit, men min krop er ikke så samarbejdsvillig for tiden, så tør desværre ikke endnu 🙁 Gad ellers godt.

   Elsker også yoga 🙂