Skønhedsfavoritter til ansigtet

For et års tid siden delte jeg mit første indlæg i serien “Beautyfaves”. Jeg kom dog aldrig videre end til ansigtet men det vil jeg lave om på. Første indlæg vil dog være det fra sidste år, da jeg kan se der er kommet mange nye læsere til.

Skønhedsprodukter thumb

Produkterne er næsten de samme, jeg bruger i dag (så ved man det duer). Derudover er jeg blevet fan af Rudolph Care. Det er møg dyrt men alle pengene værd. Især deres serum og ansigtsscrub er jeg glad for.

Skønhedsprodukter

1. Rønsbøl Eye gel. Den udglatter huden samtidig men den nedkøler området. Er særdeles velegnet til mørke rander under øjnene. Jeg er dog ikke altid god til at huske at bruge den inden jeg går i seng.

2. Rønsbøl Day cream. Den hidtil bedste ansigtscreme jeg har prøvet, og jeg har prøvet næsten alt. Den fedter ikke, men fugter samtidigt virkelig godt. Det er to af de vigtigste ting for mig. Derudover er Rønsbøl en naturlig hudplejeserie, der hverken indeholder parabener, farvestoffer eller parfume. Jeg er SÅ glad for alle deres ting. Jeg bruger den udelukkende om morgenen sammen med Avéne Cleanance K.

3. John Master Organics Green tea & rose hydrating face serum. Den serum købte jeg ved et tilfælde, da jeg havde hørt meget godt om mærket. Den er virkelig lækker og fremmer fornyelsen af ens hudceller. Jeg bruger den hver aften inden jeg går i seng sammen med Avéne Cleanance K og den udglatter og opstrammer huden. Den er derudover utrolig drøj i brug.

4. Avéne Cleanance K (kan ikke fås længere, da Avène har ladet den udgå) har jeg læst så meget godt om, så den skulle prøves. Jeg har flere mørke områder/ar på hagen, og den gør virkelig underværker for huden. Jeg bruger den både morgen og aften på de områder, hvor jeg synes det er nødvendigt.

5. Balance Me Radiance face mask (kan købes i Magasin). En maske, der virkelig renser huden igennem og får dig til at stråle. Den bruger jeg ca. 2/3 gange om måneden, da mere ikke er nødvendigt.

6. Rønsbøl Rescue Cream. Denne creme er uundværgelig, når det er bidende koldt udenfor eller man har tørre områder i ansigtet. Den koster ikke så meget, da den vidst er udviklet til børn (!?). Men den virker. Bruges efter behov.

7. Vichy Normaderm Active anti-imperfection Concentrate (kan købes på apotekekt). Den så jeg anbefalet på en eller blog. Den påføres over en urenhed og dagen efter er den allerede blevet en del mindre. Jeg er vild med den!

8. Clinique Pore Minimizer (kan købes i Matas/Magasin m.m.). Jeg er normalt ikke til Clinique, men lige denne her creme er god til at mindske porer. Den er lidt pricey, men utrolig drøj i brug. Jeg køber den altid, når jeg er ude at rejse.

9. Origins Drink Up 10 minute mask. Fantastisk maske, der virkelig fugter huden uden man slår ud. Jeg bruger den et par gange ugentligt og jeg sover altid med den på, da den trænger virkelig godt ind i huden. Derfor synes jeg heller ikke det er nødvendigt, at fjerne den igen om morgenen. Huden stråler efter en omgang med den.

Rønsbøl 1

Jeg er glad for Rønsbøl som I nok kan se. Derfor har jeg også skrevet en anmeldelse af produkterne til WHATWELIKE, som jeg er anmelder for. I finder min anmeldelse HER.

Hvad er jeres favoritter til ansigtet? Del endelig

TRANSLATION: My favorite products for getting that fresh and radiant face. Almost every product is natural so you don?t have to fear any chemicals.

Cirkel

Skriv en kommentar

 

9 kommentarer

 1. Jeg vil egentlig bare sige at jeg ret godt kan li’ bloggen for tiden, Danica! Det er som om der er liiige er lidt mere personlighed og nærvær i den. Måske det hænger sammen med at jeg bedre kan relatere til den, end før hvor der måske var mere fokus på sundhed og træning. Godt arbejde i hvert fald 🙂

  1. Hvor er det skønt at høre, tusind tak Laura 🙂 Det også mit ønske, at der er andre ting end sundhed og træning. Det er der j tusindvis af blogs om nu og det fylder ikke så meget igen i mit i forhold til andre ting 🙂

 2. Jeg vil lige erklære mig enig med Laura, stor ros til dig Danica 🙂 tak for super gode tips, der er helt sikkert nogle cremer, jeg skal teste. Jeg kan anbefale Beaute Pacifique’s fugtmaske – generelt er deres produkter virkelig gode, synes jeg 🙂

  1. Mange tak, det varmer at høre 🙂 Det er sjovt du nævner Beaute Picafique. Jeg læste en anmeldelse et sted og jeg skal helt klart prøve deres produkter næste gang 🙂

 3. Heeej. Erklærer mig enig i ovenstående kommentarer om en positiv ændring. Er det mig der er blevet pip gok her op til påske eller er thumbnailen til bloglovin noget helt andet? Der teases der hvertfald for Rudolph Care produkter som jeg ikke kan finde i dette indlæg.
  Møs

  1. Hej Julie. Igen tusind tak, fedt I kan se en positiv ændring herinde 🙂 Du har ret med billedet mangler. Det er på forsiden, når man ser indlægget derfra men ikke hvis man kommer direkte ind på indlægget. Får det fikset med det samme 🙂

 4. Jeg er også fan – KÆMPEfan – af Rudolph Care. Jeg spinkede og sparede, og da Magasin kørte -20% på alle varer slog jeg til og købte dagcremen. Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for min hud. Den er lækker med masser af fugt uden at blive klistret og tung, og fugtigheden holder HELE dagen. Til min fødselsdag fik jeg renseskum fra samme serie, og min hud elsker det. Man kan straks mærke, at det er 100% kvalitet og gode sager, der er i. Origin-masken har jeg overvejet at anskaffe mig i et stykke tid, og med din fine anbefaling bliver den højst sandsynligt næste køb. 🙂

  1. OMG, 20 %?!?!? Hvornår? Jeg har givet fuldpris!!!

   Jeg elsker også produkterne og er ved at spare op til de næste, herunder renseskum og bodyoil 🙂

 5. Vil først og fremmest give en stor ros til dig, Danica! Synes virkelig din blog er blevet meget bedre – måske mindre fokuseret på træning/sundhed osv, men derimod er blevet meget mere spændende, varieret og med mange hverdagsinput! 🙂 Personligt synes jeg, din blog er én af de bedste og med mest relevant, aktuelt og ikke mindst INTERESSANT indhold 🙂
  Og præcis dette indlæg er fedt, fordi jeg kan nikke genkendende til problemer med fedtet men samtidig tør hud! MEN, renser du ikke din hud? Hvad med skintonic? Vil du måske skrive, hvad dine ritualer præcist er med ovenstående produkter morgen og aften? Tak på forhånd!
  Vh. Thilde