Opskrift: Sund & nærende pizza

Denne sunde pizza er ny favorit herhjemme. Den hverken smager sund eller er alt for tør. Tværtimod har den en perfekt konsistens, knaser på den rigtige måde og smager fantastisk. Ja, faktisk foretrækker jeg denne over en alm. pizza til hver en tid (undskyld yndlings pizzamand). Den er tilmed nem og billig at lave. Kan man forlange mere?

Opskriften er fundet hos Proteinopskrifter og jeg vil anbefale jer at kigge forbi, hvis I også mangler en god opskrift på verdens bedste sunde pizza. Generelt har jeg det sådan, at alt hvad der er lavet med sweet potato skal jeg prøve. Eksempelvis de famøse protein donuts, vi tidligere har delt (find opskriften HER).

God søndag folkens.

// ENGLISH: Try this healthy pizza made of sweet potatoes. It’s the best I’ve ever tried. Find the recipe HERE

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

  1. Uhm den pizza ser godt nok lækker ud! Hvordan lavede i jeres pizza? Han foreslår jo mange ændringer, så gad godt høre hvad i lavede jeres af helt præcis? Brugte i fx ærteprotein og hvilken slags “mel” brugte i? Jeg hader at skulle rulle dej ud (det sviner altid sådan) så denne pizza har vist succes-potentiale 😉

    1. Hov ja, det forstår jeg godt 🙂

      Vi brugte faktisk bare havregryn som erstatning til fuldkornsrismel og ærteprotein, da vi ikke havde andre ting. Det smagte fantastisk alligevel og en halv pizza mætter utrolig meget.

      Den var så nem, fordi man slap for at rulle den ud (hvilket er så svært – hader det også) 🙂