Opskrift: Sundere jordbær med fløde

Jordbærene er tilbage! De gode vel og mærke. I NETTO (ikke Rema 1000, som jeg tidligere skrev) har de i denne uge utroligt søde og velsmagende jordbær til KUN 12 kr. Det er en stor bakke og jeg havde nok ikke forventet, de vil smage af så meget. Tror jeg skal have mange flere i morgen. Pønser på at lave en sundere version af jordbær med fløde i aften.

Jeg tænker 2 dl. komælk, mandelmælk eller rismælk, 1 spiseske sukrin (eller alternativt stevia), et lille nip vaniljepulver og evt. lidt proteinpulver med vaniljesmag. Haps!

Intet langt eller debatskabende indlæg i dag, men et satans godt tip, der bare skal deles 😉

Raise you there!

Jordbær

Skriv en kommentar

 

8 kommentarer

 1. Uh, det glæder jeg mig til at læse om. Det lyder som et lækkert og spændende projekt, giv gerne lyd om det lykkedes! Jeg har også købt jordbær i dag og de smager ikke heeelt af sommer, men det er sgu tæt på! Og så er de jo super sunde! Måske skal jeg forkæle mig selv med sukkerfri vaniljeis og jordbær i aften 😀

  Anna . http://wonderwomanwannabe.dk

 2. Det er til gengæld også et rigtig godt tip! Jeg har endnu ikke turde at købe jordbær i frygt for at de ikke ville smage af noget :-

 3. Uh … God ide med protein pulveret 😉
  Det vil jeg prøve. Har også købt jordbær de sidste 2 uger – det smager jo bare SÅ godt.

 4. Mums lyder lækkert tak for tippet 🙂 jeg må ud og have købt mig nogle jordbær så jeg kan få lidt afveksling til min morgenmad. Jeg har ellers kun hentet bær fra fryse desken det sidste stykke tid, men når der nu er kommet jordbær, som begynder at smage af sommer, så skal de da helt sikkert forsøde min morgen æg 🙂

  Glæder mig til at høre hvordan din sunde “fløde” smagte.

  Sarah
  http://Www.fitnessbambi.dk

  1. Ja, det er lidt noget andet med rigtige jordbær frem for frysevarianterne 🙂 Det smager fantastisk, så det skal nok komme op 🙂