Min Core challenge til jer

Sidste år lavede jeg næsten hver måned en challenge, som vi sammen kunne lave. Det virkede som om det var et hit og jeg elsker jo selv challenges, så hvorfor ikke starte op igen?

Denne her kan laves hver dag og man behøver intet udstyr. Jeg har linket til de øvelser, som man måske ikke lige kender pr. navn.

Core challenge

Reverse crunch

Triceps dips (som jeg bare laver ud fra en stol eller sofa)

– Med shifting lunges menes der bare, at man skifter ben hele tiden.

Er I med? Det bliver hårdt!

LIKE MY FACEBOOK // FOLLOW ME ON BLOGLOVIN?

TRANSLATION: I’ve made a new core challenge. Wanna join?

Signature

 

Skriv en kommentar

 

14 kommentarer

  1. Åh, jeg burde jo virkelig hoppe med på udfordringen! Jeg har ikke været så god til at komme i gang med træning på det seneste, så det er kun blevet til cykel- og gåture.

    1. Cykel og gåture er også fint 🙂 Så længe man er glad og lykkelig, så er det tilstrækkeligt 🙂

  2. ej, ville også gerne være med, men er lige blevet opereret i hoften, så jeg må vist hellere bare gøre det i tankerne 😉

  3. Det er en skide god idé 🙂 Kommer nok ikke til at være en daglig rutine herfra, men god inspiration til øvelser. Og at de skifter hver måned gør jo at man måske ikke kører fast og begynder at kede sig for meget? Det er vigtigt for mig i forhold til at holde motivationen, i hvert fald.

    1. Jeg tror også man vil køre træt i det hurtigt, så måske man bare kan bruge det de dage man ikke træner i centret? 🙂

  4. Jeg er med. Jeg ved at min udfordring bliver push-ups. Jeg vil prøve så godt jeg kan, men må nok starte med lidt færre og blive bedre til det med tiden 😉 Men prøver på torsdag til træning. 😉

    1. Ej, hvor er du sød 🙂 Det er en rigtig god challenge du har lavet. Og rigtig fin blog!