Fødselsdagsønsker

Jeg har fødselsdag i morgen, og nogle af de ting jeg ønsker mig ser I nedenfor. Faktisk er der kun én træningsrelateret ting på listen, hvilket nok bunder i, at jeg har mere end rigeligt. Det kan også blive for meget og jeg træner jo ikke 6-7 gange om ugen, så derfor ønsker jeg mig få ting i år.

Ellers er listen meget præget af, at jeg mere end nogensinde går op i kvalitetskøb og foretrækker lækre materialer. Kender I det? Det hører måske til alderen (28 ahem…).

Ønskeliste 4

 

1. Drømmekjolen fra Kokoon i silke. Kan både gå til fest og hverdag. Desværre udsolgt alle steder i min størrelse. 2. Verdens fedeste plakat. Vil pryde vores kommende lejlighed SÅ godt. 3. Jeg elsker disse Isabel Marant Betty og de bliver mine,  når jeg lander et job. 4. Vi er ved at samle på hvid riflet fra RC og vi mangler nu kun tallerkener. 5. Jeg tror jeg har drømt om Acne Track i 3 år nu og en dag bliver de mine. 6. Stelton har lavet verdens fedeste knive. Vi har købt alle men mangler brødkniven. 7. Denne trøje fra & Other Stories er så pæn og jeg håber den snart bliver nedsat. 8. Jeg er storforbruger af Rudolph Care og jeg ønsker mig virkelig body oilen. 9. Denne Nike Performance top vil pryde mine nyindkøbte Nike shorts i samme mønster. Desværre er den udsolgt i min størrelse.


P.S Husk også at følge med på min Instagram, hvor jeg deler små hverdagsøjeblikke, min Facebook-side, som jeg opdaterer hver eneste dag. HUSK også at anmod om at blive en del af den private Facebook gruppe KUN for kvinder.

Skriv en kommentar