Stilhed før stormen…

Jeg beklager stilheden. Det er lidt trist at gå forgæves på en blog dag efter dag, men det skyldes nu engang vi står overfor en flytning til København om en lille uge, adskillige påskefrokoster, en masse praktiske papirarbejde, der skal ordnes og nedpakning af hus med en lille dreng rendende rundt imellem kasserne. Derudover skal vi også lige male og rengøre lejligheden, og vi flytter derover uden at have en lejlighed endnu eller fået job. Stress! Men mon ikke det hele nok skal gå alligevel? Det plejer det jo.

I får lige lidt billeder fra den seneste tid. Vi har nemlig fået tid til hygge og farvelfest med venner, træning, hygge som familie, god mad, afsked med yndlings træningspartner og meget andet.

Os Brigde Shaker Fisk Pukka

Jeg glæder mig til at tage jer med på nye eventyr og give jer meget mere indblik i hverdagen end det er tilfældet nu. Hvis nogen af jer kender nogen, der udlejer en lejlighed på Amager (gerne 3’er og nær bryggen), så sig lige til. Prisen må bare ikke overstige 11.000 eks. forbrug.

LIKE MY FACEBOOK // FOLLOW ME ON BLOGLOVIN? // FOLLOW MY INSTAGRAM

TRANSLATION: We’re moving pretty soon and can’t wait. However, we are also very busy getting our stuff together. That’s why it has been quiet in here. Above you see some pictures from the last week. Soon you will see much more of our everyday life. 

Danica

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Lyder ekstremt stressende! Hvor kan i så bo indtil at i har en lejlighed? O.o Uanset hvad så krydser jeg fingre 😉 Tilsidst må det gå op i en højere endhed.

  //Christine – http://www.Sephei.dk

  1. Vi regner med at crashe et vandrehjem… 😉

   Ej, mine forældre bor heldigvis derovre, så der bor vi midlertidigt indtil vi har fundet vores eget. Det hele skal nok gå 🙂

 2. Åh, jeg kan kun forestille mig hvor stressende det må være =/ Jeg håber det hele falder på plads hurtigst muligt! Desværre kender jeg ingen lejligheder, men jeg råber højt, hvis jeg falder over noget. Held og lykke med det hele!

 3. Pjeeewww lyder som noget af en omgang 🙂
  Skal nok holde øjne og øre åbne over for lejligheds muligheder.
  I må have alt mulig held og lykke med det, det skal nok komme på plads det hele.

  Sarah
  Fitnessbambi.dk

 4. Uuh, lejligheder i København, det er ikke helt nemt at finde.. håber det bedste for jer!

  Og btw. Hvad består den lækre frokost af på næstnederste billede? 🙂

  1. Ja, det er ikke nemt, men vi forsøger 😀

   På tallerken er der krebsehaler, laksesalat (stegt laks, grønne bønner), mandler og skydressing lavet på rød peber og paprika.

 5. Har I tjekket artellrihaven? (Lejelejligheder der er ved at blive opført på artellirivej på Islands brygge) eller strandpark-Amager.dk som er helt nye lejelejligheder først på Amager strandpark? 🙂

  1. Jeg vil elske at bo der og det er også det vi er mest hooked på 🙂 Desværre er de alle udlejet elle reserveret, men vi tager forbi i næste uge og håber, der er nogen der hopper fra 🙂