Lagersalg

Som I nok kan fornemme, elsker jeg lagersalg. Det kribler i mig for at finde gode ting til få penge. I sidste uge besøgte jeg By Nord lagersalget og i går stod Malene Birger for skud. Det er lidt farligt at bo i København, da de bedste lagersalg finder sted her. Jeg har allerede planlagt de næste to i maj, hvorefter lagersalgsæsonen først starter op i september igen.

MB lagersalg

Nedenstående fik jeg hjem fra MB lagersalget. Priserne var fair og der var masser af varer. Man skulle dog rode lidt for at finde guldkornene, men så kunne man også finde lækre kvalitetsting.

Læs også:

Se HER hvornår der er Cam Cam lagersalg København næste gang

Blondekjolen er dog alt for stram over brystet, så skal have fat i en skrædder, der kan hjælpe. Nogen der kan anbefale en god en i København?

MB collage MB collage 1

Derudover har vi endelig fået valgt og købt den sofaanretning vi ønskede. Det var ikke nemt, men vi fandt det rette til en god pris. Vie er trætte af de klassiske flydersofa, så vi gik i en anden retning. Måske vi ændrer mening igen om 2 år! Kender I det? Lidt ligesom med tøj. Det er svært at indrette sig tidsløst, når man ikke har uendeligt med penge. Der er altid noget man lige kan skifte ud… Men det er nok mere et behov for at fornye sig hele tiden. Boligblogs og Instagram hjælper i hvert fald ikke på det 😉

Atypisk blogindlæg, men er det fint? At få indblik i indkøb, hverdag og vores nye liv i København? Jeg synes i hvert fald det er super hyggeligt at lave disse indlæg. 

P.S Der er Lyngbyvase-lagersalg i aften og i morgen i Charlottenlund.

LIKE MY FACEBOOK // FOLLOW ME ON BLOGLOVIN? // FOLLOW MY INSTAGRAM

Danica

Skriv en kommentar

 

16 kommentarer

 1. Hej Danica
  Jeg synes at det er rigtig dejligt med indlæg som disse – også selvom dette primært er en sundheds- og træningsblog. De fleste piger elsker jo også mode og indretning, så jeg forestiller mig at det er noget mange godt kan lide at læse lidt om en gang imellem.
  Jeg kan så godt lide dig og din blog, og synes du gør et rigtig godt arbejde. Jeg har i hvert fald ingen invendinger! 🙂
  God aften, knus Louise

  1. Det har du ret i 🙂 Hvem vil ikke gerne læse lidt om mode, skønhed, rejser osv.?

   Det er virkelig sødt af dig, er glad for du kan lide at følge med. Det gør det meget sjovere for mig 🙂

   // Danica

 2. Dejligt indlæg. 🙂
  Og nøj, hvor er jeg misundelig over Lyngbyvase lagersalg!!! :-O Hvorfor er sådan noget aldrig i Jylland..

 3. Jeg kan godt lide når der kommer anderledes indlæg på en blog – så det ikke går hen og bliver for trivielt at læse om det samme.

  Og super fed køb du gjorde dig – øv at alle de gode lagersalg er i København

  1. Det kan jeg også personligt 🙂 Det er også begrænset hvor meget man kan skrive om træning, mad og inspobilleder, hvis du spørge mig 😉

   Tak, er også super glad for det 🙂

 4. Jeg synes det er super hyggeligt med et indblik i jeres nye københavnske liv – og dine gode kup til lagersalg! Hold op hvor har du fundet mange fine ting. Hvordan var priserne? Jeg har endnu til gode at kaste mig ud i lagersalg, men man kan jo virkelig gøre nogle gode kup, så jeg burde virkelig.

  1. Tak Laura 🙂

   Priserne var virkelig gode. 400 kr. for kjoler. 300 for trøjer. 300 for bukser osv. 🙂 Lagersalg kan være hektisk, så jeg kommer aldrig når de åbner. Jeg gider ikke stå i kø eller slås med andre kvinder om noget materielt 😉

 5. Jeg synes det er et rigtig fint indlæg – skønt at se hvad du har fundet på lagersalg. En skam der er så langt til København! – men så på den anden side måske i virkeligheden meget godt 🙂

 6. Jeg kan anbefale Klædefabrikken i Jægersborggade 11 som skrædder. Hurtigt, godt og billigt! 🙂

  1. Jakken er pt. pakket ned i flyttekasser, men det er en AW model fra sidste år eller forrige år. Den kostede mig 950 kr. men normal pris var vidst 4.500 kr. 🙂 Håber det kunne hjælpe.