Torvehallerne

Palæo 1

Palæo 2

Palæo 3

Ja, nu hvor man er flyttet, opdager man hurtigt, hvad København faktisk kan kontra andre danske byer. De har nemlig Torvehallerne!!! Ingen nyhed for Københavnere, men jeg havde aldrig været der. Desværre! Men hold nu op et skønt sted. I Århus var det svært at finde sunde alternativer, med mindre man vil spise de to samme steder hver gang. SÅ KEDELIGT! Men herovre er det intet problem.

Torvehallerne bugner af lækre madsteder, der laver alt fra sunde salater til økologisk brød , kager og juice. Vi besøgte Palæo, der laver æggewraps, de lækreste juice, sunde og glütenfrie kager og meget andet. Vi fik en blåbær -mynte juice og den var SÅ god. Dertil en kokosmuffin, der mættede og ikke gav oppustethed. Jeg kommer klart igen. Når det er varmere kan man sidde udenfor. Næste gang skal vi prøve SMAG, GORM eller Tante T.

Har I været forbi Torvehallerne?

LIKE MY FACEBOOK // FOLLOW ME ON BLOGLOVIN? // FOLLOW MY INSTAGRAM

TRANSLATION: We are loving Copenhagen and all the healthy places to eat. This place is called Palæo and makes food based on paleo recipes. It’s so good! If you’re ever in Copenhagen go visit!

Danica

Skriv en kommentar

 

18 kommentarer

 1. Det er ikke særlig sundt, men nu hvor I er flyttet så er I simpelthen nødt til at prøve at spise på Halifax! De laver kbh’s bedste burgere uden sammenligning! Det er til at betale, og det smager ..fantastisk!

  1. Jeg er all in for usunde ting ligeså vel som sunde 🙂 Så længe det smager godt. Jeg tror vidst jeg skal besøge det populære Halifax 😀

 2. Jeg frekventerer Torvehallerne så ofte som muligt 🙂 … Min søn bor på Vesterbro, og hver gang jeg besøger ham, tager vi turen rundt om Søerne … og havner ofte i Torvehallerne, hvor der altid lige er et eller andet man ikke kan leve foruden 🙂

  1. Det forstår jeg godt du gør.. Hvis jeg boede i nærheden vil jeg komme der hver dag 🙂

 3. Er også selv flyttet til Kbh for nyligt og jeg fik da vist også lige øjnene op for Torvehallerne. Fantastisk sted og skøn stemning. Kunne bruge uendelig lang tid der. Kan klart anbefale Gorm. De pizzaer er så vanvittig gode. De er uden sammenligning! Ser frem til at prøve de lækre æggewraps fra Palæo

  1. Jeg tror du har ret, det nemlig stemningen, der er helt speciel 🙂 Gorm må blive næste gang. Vi gik hurtigt forbi og jeg blev helt forelsket!

 4. Torvehallerne er fantastiske – jeg skal altid derind, når jeg er i Kbh! Det mangler Aarhus nemlig rigtig meget!
  Jeg vil i modsætning til Marie anbefale Haché (lige ved siden af Torvehallerne), hvis I skal have en lækker burger, jeg synes, deres burgere er langt bedre end Halifax’ 😉

 5. Ih jeg er så vild med torvehallerne. Prøv et pizzaslice fra Gorms. Jeg tror, det er en af de bedste pizzaer jeg nogensinde har smagt 🙂

 6. Jeg er vild med Torvehallerne og kan særligt anbefale deres friske fisk, de har så meget lækkert til aftensmaden! 😀
  Paleo er også top lækkert, det er fedt med gluten og sukkerfri alternativer i indre by hvis man er på farten og enten virkelig er sulten eller bare har lyst til noget lækkert – eller måske endda begge dele 😉

  Anna – wonderwomanwannabe.dk

 7. Torvehallerne er helt fantastisk, så kan godt forstå du er blevet tiltrukket af det 🙂
  Desværre synes jeg dog priserne er i den absolit høje ende, men hvis man vil have økologi, god kvalitet og en forhandler der har kredset om netop den vare, så er det vel også ok at tage lidt ekstra for det.

  Jeg er især vild med Palæo, Smag og Vitaboost som alle er spisesteder med helt fantastisk sund og lækker mad. Nu kan jeg jo læse at du har prøvet palæo, men jeg vil klart anbefale dig også at afprøve Smag og Vitaboost. Smag har nogle lækre salater, og Vitaboost har de lækreste juice/smoothies. Prøv deres ingefærshoot – det går lige i hjertet på en ingefærs-elsker som mig 😀