Ugens højdepunkter

Ugen 3^ Jeg er glad. Fordi nogen serverer alkohol for mig!

Ugen 4

 ^ Ja, der er bacon i min drink!!! <3

Ugen 1

^ Bacon er faktisk enormt sundt, og både low-carb og glütenfri! Skynd jer. Jeg vil vove at påstå, at det bliver det nye bønnepasta!

Ugen 5

 ^ Har I det også sådan? Galskaben må stoppe!! Nu!!!

Ugen 6

^ Sund salat, der naturligvis er shinet op til at komme på Instagram…

Ugen 8

^ Så glade vi var. Uvidende om, at ugen efter vil blive et helved!

Ugen 9

^ Fedeste JT koncert. Vi hørte dog ikke de to sidste numre, for klokken var over 23, og vi er blevet for gamle til sådan noget sent noget. Kikset? Ja!

Det er svært, at få tid til bloggen p.t. Der er vitterlig ikke nok timer i døgnet, for når jeg endelig har tid sover jeg. Den sidste uge har været den hårdeste i Sylvesters levetid. Han har ikke sovet mere end 30 min. ad gangen døgnet rundt i næsten 7 dage. Han er hysterisk, skriger og er ustyrlig. Vi kan slet ikke trøste ham. Vi har været forbi Bispebjerg, men de kunne intet se. Han har en tand på vej, men det er aldrig noget han har reageret så voldsomt på. Det er nok en blanding af det, at han tester os og så det, at han har et meget iltert temperament. Det må være fra farens side….ahem… Jeg er stadigvæk skræmt væk fra nogensinde at få et barn igen 😉 Han er ved at blive kørt ind i vuggestue på ny, men det er han heller ikke fan af, med mindre jeg sidder en meter fra ham konstant. Lille pus.

Lige nu sover han. Han hader pludselig sin barnevogn og derfor fik jeg ham til at sove ved stikke en iPad i hånden af ham. Meget desperat men det virkede. Jeg ved dog aldrig, hvornår han vågner, så derfor får I en billedestorm fra de sidste par uger. Mange af billederne er taget inden helved brød løs, hvor der både var tid til Justin koncert, Hard Rock cafe event, Den Blå Planet + Meyer’s og meget andet skønt. Der er virkelig ikke noget, der kan få forældre til at ryge i totterne på hinanden som manglende søvn. Hold op vi har været lede mod hinanden og man har lyst til at skride fra alt og alle permanent. Men der er altid lys på den anden side. Hold ud!

Forresten, jeg ved godt, at billederne på det seneste er taget en del med min mobil. Jeg lavede ellers en regel sidste år, der hed, at det kun var billeder taget med spejlrefleks, der var bloggen værdig. Jeg synes stadigvæk de billeder er flottest, men oftest bliver det lidt opstillet. “Vent lige 5 min. Jeg skal lige finde min mursten i tasken og tage et billede af vores mad”. Desuden er det altså lidt mindre iøjnefaldende, at anvende sin mobil end et kæmpe kamera, der er meget upraktisk. Så håber I kan leve med det. Det føles mere ægte, i min øjne, når man kan se billederne ikke er gennemtænkt med lys og baggrund, og faktisk bare afspejler øjeblikket som det var. Men mon ikke, når jeg får mere tid (som om…), jeg får taget lidt flere og flottere billeder med the real deal?

LIKE MY FACEBOOK // FOLLOW ME ON BLOGLOVIN? // FOLLOW MY INSTAGRAM

TRANSLATION: OMG!! What a week. Our son is NOT happy and won’t sleep. So we are very tired. Just some pictures from the last couple of weeks. We went to see the Justin concert, The Blue Planet (aquarium), ate nice food, got a bacon drink at the Hard Rock Cafe here in Copenhagen and much more. I hope this week will treat us better!

Danica

Skriv en kommentar

 

12 kommentarer

 1. Åh, hvor lyder det surt 🙁 Det er da slet ikke sjovt. Håber snart det vender for jer! Og at I kan få sovet ikke mindst. Indtil da kan jeg sagtens leve med mobilbilleder 🙂

  1. Tak 🙂 Det bliver altid bedre, men mens man står i det, er det seriøst det hårdeste! Respekt til dem, der har flere børn. Synes et er hårdt i sig selv 😉

 2. Åhh, sikke noget med Sylvester. Håber snart det går over med ham – om det er hans nye tand eller ej – så er det hverken sjovt for ham eller for jer med så lidt søvn. Det er virkelig frygteligt hvor meget man ændrer sig som person, “bare” fordi man ikke får den daglige søvn.
  Men det lyder til at I alligevel har haft en hyggelig uge med koncert og tur til Den Blå Planet. Det lyder i hvert fald som om, at I er faldet godt til her i kbh og får set alle de smukke ting kbh har at byde på 🙂
  Sig endelig til, hvis du mangler en anbefaling til et sted, om det er restaurant/café, kultur, biograf, museum eller andet – så vil jeg gerne være så behjælpelig jeg kan 🙂

  Og by the way; Det med billederne, don’t worry about that! Jeg er faktisk mere end glad for at dine billeder er taget med Iphone, når det er in-the-moment-pictures, såsom fra JT koncerten eller hvis I er ude og spise. Det gør det altså lidt mere jordnært og mere relaterbart, når det ikke er knivskarpe billeder taget fra forskellige vinkler, for man føler sig mere som en del af oplevelsen på denne måde 🙂

  Håber I er faldet godt til på Islands Brygge, og I kan lide kbh so far.
  Hav en god dag.
  Kh Christina

  1. Man bliver modbydelig og har på fornemmelsen, at jeg er ekstra slem 😉 Min kæreste har altid været god til at tage nattetjansen, da jeg virkelig IKKE fungerer uden søvn. Men den seneste uge har det krævet en enorm del af min søvn, tålmodighed og humør. Sådan er det desværre bare nogle gange 🙂

   Du må endelig anbefale alt hvad du kan 🙂 Vi har jo kun set en brøkdel og jeg vil elske flere anbefalinger.

   Jeg forstår dit take på billederne. Professionelle billeder er flottere men måske ikke så øjeblikstro.

   Vi nyder det og forstår godt du er så vild med Amager 😀

 3. Jeg er vild med din billeder fra iphonen, synes det gør det hele meget mere personligt og hyggeligt 🙂

  Og synd i gik til de 2 sidste numre af Justin, for det var simpelthen for vildt da han sluttede af med sexyback og mirrors, bliver stadig helt høj af at tænke på det 🙂

  Jeg håber lillemanden snart får det bedre, det lyder ikke sjovt – men derudover håber jeg i nyder København. Og så vil jeg bsre sige at jeg er vild med disse personlige indlæg, så det håber jeg du forsætter med 🙂

  http://www.getfitinspiration.dk

  1. Tak søde Mette 🙂

   Ja, jeg ved det! Mega kikset, men vi vidste vores søn vil vågne kl. lort næste dag og kl. var allerede over 23. Men den fedeste koncert <3

   Vi nyder i Kbh i aller højeste grad. Skøn by 😀

 4. Det har du bare så evig ret i, altså det med at syge børn og manglende søvn gør at parforholdet kan gå fra rosenrødt til knaldsort 😉 Men jeg tror det er helt normalt når man er så presset til tider. Håber på Sylvester snart er rask igen, syge børn og minus søvn sucks big time. Det kender jeg (desværre) alt for godt selv 🙂 men ja, som du siger, der er altid lys for enden af galskaben – og bagefter er det hele hurtigt glemt igen.

  1. Ja, er det ikke vildt?! At man kan blive så uvenner på så kort tid. Næste dag er alt godt igen men om natten er man ikke søde!

   Ja, du kender om nogen til syge børn. Vi er sluppet “nemt”, nok derfor vi bliver så presset, når han endelig reagerer.

 5. Øv, hvor træls med sådan en uge… Men dog har det skabt et fantastisk indlæg på din blog. Så rart at se, at du ikke er bange for at fortælle sandheden – også når den er knapt så sjov. Jeg er imponeret! 🙂

  1. Ej, hvor er du sød! Tak! Er glad for du også kan lide at læse om trælse hverdagsting, selvom det ikke er så inspirerende 😉

 6. Fedt indlæg! Jeg er vild med en blanding af kamera og telefonbilleder, det kan nemlig godt blive lidt for opstillet som du siger. Det er fedt med de billeder du har valgt at ligge ud og lige skrevet en lille sjov tekst under, mere af det!! 😀
  Ps. Kæresten og jeg var godt nok også smadret til koncerten da det blev så sent 😀

 7. ha ha ha ha… (indsæt selv lige smileys som græder af grin) jeg er vild med den omkring “hoppe i vandet/jeg norminere bla bla” for er du gal et hype der er omkring det.. jeg frygter at en eller anden spadser vil norminere mig. Jeg kommer sgu ik til at hoppe i mega koldt hav vand for derefter at lægge det op på fjæset.. nope!
  Altså havde det ikke været fordi du skrev det var en drink, så havde jeg nok mere gættet på en dessert med bacon på toppen – selvom det også er lige så skør en sammensætning som en drink med bacon 🙂

  hmm… sikke noget ang. Sylle (ups – magen til frækhed.. jeg tillader mig her at kalde ham ved et “kælenavn” hvilket jeg vel i princippet slet ik er berettiget til :O) Jeg tænker det måske evt kan være en sammenblanding af indkøring, nyt sted (bolig), mange nye indtryk og evt tiger spring. Jeg kan ikke huske om hvornår de stopper med dem, men det er måske lige så meget hans måde at reagere på selve flytningen osv. Som regel kommer det et stykke tid efter man rent faktisk er flyttet.
  Samme med indkøring – ofte så reagere de ikke lige med det samme, men efter et stykke tid hvor det egentlig har kørt gnidningsfrit.
  Jeg kan sååååå meget godt huske det med ingen søvn (og jeg går endda frivilligt ind i det igen her om max 2 måneder når lillebror ankommer.. shit!!!). Det er jo vel ik for sjov at man har et tortur “redskab” som hedder “frarøvelse af søvn”.
  Hvilket minder mig om jeg så engang et program om en mand som ik sov i 30 dage i træk (ik at det sker for jer…). Han døde sgu af det – crazy! Altså manden døde af mangel på søvn. Det var jeg slet ik klar over var muligt.
  Men ja, mangel på søvn og når man så stadig skal have masser af overskud, være der for hinandenl, for andre og for sin søn. Jo nærmest en umulig opgave.
  I klarer den dog nok – hvor kliche agtigt det end lyder. Jeg synes det er synd for jer alle 3. Så er det altså ikk sjovt. Piv 🙁

  Tja – dem som ikke har børn kan som oftest ikke sætte sig ind i det med at man vælger at gå før end ex en koncert er færdig pga sit barn. Os andre som HAR prøvet det med at få alt for lidt søvn fordi man liiiiiige skulle se det sidste ved udemærket godt hvem der taber! For pokker den er ik sjov. Lidt sammen mht at få for meget alkohol sammen med for lidt søvn. Så er man der bare ik for sine børn og det gør både ondt i hovedet (pga alkohol), i kroppen (alkohol igen) men også i hjertet fordi man netop ik kan være der ordentlig for sine børn.
  Med det sagt, så kan jeg sørme godt savne en “lille skid på”…. Du ved sådan en rødvins én hvor man mere eller mindre vralter i seng efter en hyggelig venneaften med masser af grin, latter og god mad!. ha ha haha 🙂

  Håber og er sikker på at det snart vender for jer igen.

  Kh Julie
  mirandastanker@blogspot.com