Opskrift: Lækre proteinpandekager

Den her opskrift er nok én af vores favoritter og også delt herinde for laaaang tid tilbage. Den fortjener dog et re-run, da jeg til dags dato ikke har smagt en bedre udgave. De er svampet, velsmagende, kalorielette (ca. 100 pr. stk) og så smager det helt ulovligt! Nogle gange spiser vi dem til aftensmad, bare fordi vi ikke kan lade vær! Andre dage indtages de som pre- eller postworkout snack. Mulighederne er mange!

Proteinpandekager

Du skal bruge:

– 60 gr. havregryn

– 60. gr. chokoladeproteinpulver. Er du ikke til proteinpulver, så hæld lidt ren kakao, vaniljepulver og sukrin i, og lidt mindre af de andre ingredienser. 

– 1 spsk mel

– 1 tsk bagepulver

– 1 tsk vaniljepulver

– 2 æg

– 1 banan

– 200 g mælk

Fremgangsmåde:

Alle ingredienserne blendes sammen til en typisk pandekagemasse. Derefter steges det på en varm Teflon pande og får ca. 1-1½ min. på hver side. Benyttes en almindelig pande kan der evt. bruges lidt olie, så dejen ikke brænder fast. Det anbefales at lave mindre pandekager, da de nemt går i stykker ved vendingen, hvis de er alt for store. Vi får altid ca. 8/9 stykker ud af det.

Energifordelingen for hele massen fordeler sig således:

  • Protein 78,9 gr.
  • Kulhydrat 76,1 gr.
  • Fedt 20 gr.
  • Kcal. 800 ( Dvs. ca. 100 kcal. pr. pandekage)

Prøver I opskriften, eller en anden version, så send mig en mail på [email protected] eller tag mig via Instagram (@fit4livin), og så ryger din måske også på bloggen ?

Rigtig god weekend. I morgen kommer der en ny type indlæg for første gang. Stay tuned!

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments