Dermaroller køb: Keep dermarolling

Dermaroller køb! Yes! Mit nyeste forsøg i projekt “få pænere hud”, er køb af en dermaroller.

Til dem, der kan huske det i det her indlæg, fortalte jeg, hvordan jeg var kommet min hormonelle hud til livs via piller fra hudlægen. Det er jo super fint, men der er stadigvæk ar, linjer og “huller” tilbage i huden. Desværre.

En dermaroller er derfor noget, jeg har overvejet længe. Ikke mindst behandlinger hos hudlægen.

Men det er sindsygt dyrt. Heldigvis har jeg været så heldig, at få lov at teste et dermaroller hjemmekit med henblik på anmeldelse til bloggen, som i den grad er billigere end professionelle behandlinger.

dermaroller køb

dermaroller køb

dermaroller køb

Hvis I har fulgt med på Facebook og Insta (nu med nyt navn), har I set, jeg netop er gået igang og planen er, at jeg skal rulle et par gange om ugen i en lille måneds tid, hvorefter mine endelig dom kommer.


Dermaroller køb og mine dermaroller erfaringer

Kan det ses og mærkes? Er det pengene værd? Jeg har personligt kun læst gode anmeldelser, men man vil gerne prøve det på egen hud, før man stemmer i. Så det er jeg igang med.

Men ingen anmeldelse uden billeder. “Hader” I ikke bare de anmeldelser, der forholder sig til produkter, men hvor der ingen billeddokumentation er? “Vi vil se det på!” Billeder giver altså bare lige den ekstra dimension og derfor får I mit ansigt uden filter i dagslys uden make-up med zoom.

Helt vildt angstprovokerende, så I må endelig ikke være for hårde ved mig. Forhåbentlig kan jeg stille op med et bedre “efterbillede” om en måneds tid. Egenlig skal man være igang med en dermaroller i flere måneder, men jeg (og jer) kan jo ikke vente så længe på en dom. Sandheden er, at vi er mange, der render rundt med sart, irriteret, rødmet, solskadet hud. Personligt har jeg både ar efter mine hudproblemer og lidt solskader. Dertil flere karsprægninger (!!!), men det er et helt andet forløb desværre. Så I får snart indblik i ritualet og en gennemgang af hvordan, hvorledes, hvorfor og hvor!

Til information er et dermaroller hjemmekit et komplet hudplejesystem, der giver mulighed for selv at pleje og vedligeholde huden efter professionelle principper. Man nedbryder simpelthen huden for derefter at opbygge den igen. Altså en naturlig proces.

Det er både forebyggende og har en virksom effekt overfor ar, uren hud, strækmærker, solskader og generelt steder, hvor huden skal styrkes. Mange spørger om det gør ondt, da det jo er bittesmå nåle man stikker ind. Det må IKKE gøre ondt. Så svaret er; tryk kun sådan, at det er en let prikken og kør ikke mere end 4-8 gange over samme område.

Huden rødmer let efter behandling men forsvinder efter nogle timer. I min endelig anmeldelse skal jeg nok gennemgå behandlingen trin for trin. Det tager ca. 10 minutter i alt 2 gange om ugen.

Har I erfaringer med en dermaroller?

Skriv en kommentar

 

10 kommentarer

 1. Hejsa,

  Nej, jeg har ingen erfaring med dermarolling, men glæder mig til at høre hvad din bedømmelse er. Jeg har også i mange år lidt af uren hud og har derfor en del ar. Jeg har set dermarolleren mange steder, men har prøvet så mange andre ting, der ikke har virket og derfor har jeg nok været lidt tilbageholdende.

  Bliver spændende at se/høre om det gør en forskel for dig 🙂

  Rigtig god weekend!

  Knus Nina – http://www.vangelyst.dk

  1. Jeg lover at komme med en ærlig bedømmelse til den tid. Der er jo ingen grund til at smide penge efter ting, der ikke virker. Men håber virkelig den gør en forskel 🙂

 2. Det har ingen ting med din hud eller produktet at gøre, men du har altså bare helt VILDT FLOTTE øjne!!!!:)

   1. Jeg har selv prøver Dr. Roller – den kan virkelig anbefaldes, og den kan købes i nogle matas’er (frb centret fx) 🙂