Efterårshygge i Tivoli

 photo IMG_5156_zpsd4401510.jpg

 photo IMG_5132_zps2ef9bd67.jpg

 photo IMG_5189_zpsaba3b123.jpg

 photo IMG_5194_zps4c15998f.jpg

1

 photo IMG_5178_zpsb2c1256f.jpg

IMG_5192

 photo IMG_5203_zpsf4058d5f.jpg

Når man har en lille dreng på snart 2 år, er det vigtigt at komme ud og opleve en masse, hvilket København heldigvis indbyder til. Jeg klager ikke, da det betyder vi får set og prøvet en masse sjovt. Noget vi måske aldrig havde set, hvis vi ikke havde børn. I tirsdags var vi i Tivoli i anledning af Halloween. Netop Halloween sæsonen løber faktisk helt til den 2. november og indbyder virkelig til rar efterårshygge. Man kan både tage derinde som familie, kærester, venner og kollegaer. Der er noget for alle. Jeg er derudover virkelig imponeret over deres oppyntning. Der er ikke et hjørne eller detalje, der er glemt. Selv mad, drikkevarer og snacks bærer præg af traditionen.

Det koster 99 kr. at komme ind pr. voksne og Sylvester var gratis fordi han er under 3 år. Jeg synes faktisk det er en helt fair pris i forhold til hvilken oplevelse man får. Blot et tip, hvis nogen af jer mangler noget inspiration til en aktivitet udover efterårshygge derhjemme.

Har I været forbi Tivoli her i efteråret?

imprinted-aarhus-posters-vind-2-valgfrie-plakater41

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

    1. Jeg ved det ikke! Føler jeg også. Nu er han en lille mand og snart starter han i skole, og så skal han konfirmeres og så flytter han… Skræmmende 😉

  1. Det er efterhånden nogle år siden jeg sidst var i Tivoli, men dengang var det netop også til Halloween, og det er virkelig hyggeligt! Perfekt til en dejlig efterårsdag. Lige nu nyder vi til gengæld godt af alle de amerikanske, Halloween-pyntede huse. Hold op hvor de elsker Halloween!

  2. Tivoli er fantastisk 🙂 Lov mig at tage derind til jul, der er det om muligt endnu smukkere. Og så et lille tip; køb evt. et årskort næste år, det betaler sig allerede ved tredje besøg 🙂

    1. Det lover jeg 🙂 Glæder mig helt til at vise Sylvester det. God ide med årskortet. Jeg har altid tænkt det ikke kunne betale sig.