Julestemning på Gisselfeld Kloster

 photo Julemarked8_zpsec3df878.jpg

 photo Julemarked5_zps7e26ea23.jpg

 photo Julemarked3_zps98fca53a.jpg

 photo Julemarked2_zps9413528c.jpg

 photo Julemarked1_zpsd02bf616.jpg

 photo Julemarked4_zps63ff5494.jpg

 photo Julemarked6_zps4aded825.jpg

 photo Julemarked7_zps8a2590ee.jpg

 photo Julemarked9_zps15b9b555.jpg

 photo Julemarked10_zps08a80354.jpg

Hvis man ligesom mig ikke helt er i julestemning endnu, så kan jeg anbefale at besøge et af de mange julemarkeder i landet. Én dag og du er i stemning. I går tog vi sydpå for at besøge Gisselfeld Kloster. De holdte deres årlige julemarked og vi drog afsted med mine forældre.

Det var pænt koldt men vi varmede os med kakao med cognac i (det smagte virkelig godt), hjemmelavet pandekager og brændte mandler. Der var et utal af boder med juleting, masser af mad og julemusik. Generelt en rigtig hyggelig stemning. Jeg vil rigtig gerne besøge Dragsholm Slot og deres julemarked. Vidste I det skulle være det mest hjemsøgte sted i Danmark? Det er jeg nødt til at se. Og så kan man aldrig få for meget julestemning 😉

P.S Se lige min Gin? Jeg var så tæt på at købe den bare fordi den havde mit navn.

Har I været forbi eller skal I besøge nogle julemarkeder i år?

imprinted-aarhus-posters-vind-2-valgfrie-plakater4

Skriv en kommentar

 

3 kommentarer

  1. Gisselfeld er hyggelig på alle årstider … om sommeren er en tur i den kæmpe park også en oplevelse 🙂 … Sønnike kommer hjem fra togt i næste uge … han har fødselsdag onsdag, så weekenden skal bruges på at fejre ham … og det gør vi ved bl.a. at tage ind på Højbro Plads til julemarked … og efterfølgende i Tivoli når det er blevet mørkt … og så satser jeg på, at han laver noget lækker mad til sin mor 😉

    1. Virkelig hyggeligt 🙂 Ej, hvor lyder det bare hyggeligt Connie. Dig og din søn virker til at have det bedste forhold 🙂

      1. Det har vi 🙂 … Nyd Sylvester nu – og glæd dig til han bliver voksen 😉