8 film til en kold vinterdag

Hold da op et vejr! Jeg var ude at cykle en del i går og det gik vildt for sig. Jeg skal ud igen kl. 13 og kan slet ikke overskue det med alt det blæst og regn. Der var virkelig storm på vores terrasse i går.

Barnevogn, havesæt, mursten (!!!), legetøj og andet fløj rundt. Måtte have Rasmus til at hente det hele, hvilket var lidt synd. Han smilte i hvert fald ikke, mens Sylvester og mig stod inde i varmen og vinkede..

Movies

Men nu hvor vi bare burde blive indenfor, er det oplagt med en masse gode film, du BARE skal se. Jeg er jo vokset op i en videobutik (videobanken hed den – den lukkede da jeg var omkring en 8-9 år), så min kærlighed til film er stor. Det skal lige siges, at jeg ikke ser så mange dybe dokumentarfilm.

Læs også:
Netflix dokumentar guiden: De her dokumentarer SKAL du se
De bedste serier på Netflix finder du her

Det er en blanding af action, chick flicks, gyser, drama, tudefilm, komedie og andet i den duer. Alle film, hvor man ikke skal tænke alt for meget. Hvis jeg skal tænke for meget, har jeg altid tusinde spørgsmål til sidemanden. Hvorfor gør de det? Hvem er han? Hvor kom de fra? Hvad betyder det? Jeg har hørt, at jeg skulle være lidt irriterende at se film med. Jeg hører som en dør og skal helst have undertekster på mine film.

Hermed THE LIST. I finder det ikke bedre andre steder 😉 Klik på titlen for at komme til traileren.

White Chicks. Fordi den er så åndssvag sjov, at jeg har set den de første 10 gange. Hvordan kan man ikke synes det er sjovt?

Dear John. Ja, jeg kunne have skrevet The Notebook, men den har alle vidst snart set. Men forestil dig lige The Notebook i nutiden og så med Channing Tatum. ELSKER den.

A Walk To Remember. Vi bliver lige i samme stil. Jeg græder bare ved at tænke på den her film. En bad guy og en good girl, der forelsker sig, men så finder han ud af hun er syg?! Så smuk fortalt. Se den!

Sex Games. Fordi den stadigvæk holder. En kombination af nogle af de bedste ungdomsskuespillere fra 1990’erne blandet med drama, sex og intriger.

Sleeping with the enemy. Jeg så faktisk først den her film for nogle år tilbage. Siden hen er den blevet favorit. Så spændende. Film var bare bedre dengang.

Human Trafficking. Muligvis den bedste miniserie jeg nogensinde har set. Lidt ala Taken, bare mere realistisk og den rammer virkelig hårdt. Man skal se den!

Face Off. Vi er nødt til at have lidt testosteron med, hvis du skal se film med din kæreste. Den her film er virkelig spændende og der er fuld fart over feltet. Nicholas Cage og John Travolta spiller virkelig sublimt og det er en af de der nervepirrende film, hvor du glemmer tid og sted. Endnu en klassiker.

The Strangers. Vi ser virkelig mange gysere og jeg har adskillelige favoritter. Jeg kunne lave en liste udelukkende med rent gys, men jeg er ikke sikker på alle deler min begejstring. Én af dem, der har gjort størst indtryk i nyere tid, er The Strangers. Pisse uhyggelig men realistisk. Den rammer bare plet og har en ubehagelig stemning. Det er sjældent jeg holder pause i gysere, men denne krævede én.

Del endelig jeres favoritfilm. Jeg er IKKE kræsen.

Bloglovin

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. “Sleeping with the enemy” hører absolut også til mine favoritfilm – den er set flere gange, og kan sagtens ses igen 🙂 Ellers “The Notebook” med Ryan Gosling, “Sweet Home Alabama” – også nogle fantastiske sød film, hvis man er i det hjørne 🙂 … Min dag i dag kommer nok for det meste til at foregå ved computeren. Jeg er ved at genskabe teksten fra en over 100 år gammel dagbog (min søns tipoldefar på farens side). Min gamle computer brød sammen for et par år siden, og jeg aner ikke hvordan, men der “forsvandt” ca. 80 sider i det Word-dokument, hvor jeg havde al teksten (lånte dagbogen tilbage i 1999 og skrev den nøjagtig af, som han havde skrevet den fra 1887-1919). Det kommer til at tage tid at genskabe det hele, men jeg havde heldigvis printet al min tekst ud på et tidspunkt, så det er “bare” at skrive det ind igen 😀 … sådan kan man også få en stormfuld lørdag til at gå EFTER man har klaret rengøring, tøjvask og indkøb. Masser af te på kanden, tændte Pure Candles og så ellers i gang med at skrive 🙂
  God lørdag til Jer på Bryggen 🙂

  1. Det er også bare nogle rigtige hyggelige film 🙂

   Jeg er dog helt vild med din plan for i går. Sikke et godt og givende projekt. Håber det gik godt selvom der var meget? 🙂

  1. Haha, tror vi er de eneste to, der synes om det 😀 Men måske jeg skulle gøre det alligevel. Fedt en fellow gyser elsker.

 2. Jeg ved ikke lige om den er tilgængelig herhjemme endnu efter at have været vist i biografen i efteråret, men Guardians of the Galaxy blev jeg overraskende begejstret for, da vi så den i bio i USA! Jeg troede ikke sådan en type film var noget for mig, men det var god. Og det samme er The Secret Life of Walter Mitty – det er nok gået hen og blevet en af mine favorit film!

  1. Den er nemlig rigtig god! Vi så den også i bio. Den anden film tog vi faktisk af efter 20 minutter. Måske jeg skulle give den en chance igen? Du sælger den jo godt 🙂