Mine pinlige guilty pleasures

 photo comwell-spa-og-kurophold-review0_zpsd09bfe0f.jpg

Vi har dem alle – de der lidt halvkiksede og pinlige guilty pleasures. Jeg synes faktisk de siger rigtig meget om en person, og derfor elsker jeg at få indblik i andres guilty pleasures. Til at starte med kan jeg jo dele mine og så må I endelig dele jeres i kommentarfeltet, ik? Noget med at bryde isen.

1. Jeg ELSKER reality tv. Jeg ser troligt The Bachelor og har faktisk set alle 19 sæsoner. Det er lige startet op igen og tilmed en af grundene til at jeg glæder mig til januar hvert år. Af andre serier kan nævnes The Real Housewives of Beverly Hills, NY, Vancouver, Orange County m.m. Derudover sluger jeg også ANTM, DUM, KUWTK og andet reality lir råt.

2. Jeg ser selvfølgelig også en masse serier ved siden af. Jeg ved ikke hvordan jeg får så meget tid til seriekigning siden af arbejde, barn, familie, venner, træning og blog. Det handler vel om at prioritere sit dovenskab. Jeg læser til gengæld ikke og ser meget sjældent TV. Favoritterne er Homeland, Mentalist, Stalker, Blacklist og ikke mindst Sons Of Anarchy. Sidstnævnte har fået mig til at gå mere i flannelskjorter og generelt er jeg bare blevet mere badass. Jeg kalder ofte min kæreste for Jax. Helt ubevidst.

3. At være gravid er altså også en guilty pleasure. Enhver anledning til at dovne den, spise alt hvad man vil og slappe af, er skønt! Anbefaling herfra.

4. Jeg elsker is, chokolade og slik. Det kan godt være jeg spiser LCHF, men så snart de ting står foran mig, er jeg pænt ligeglad med stabilt blodsukker, pæn hud og en passende vægt. Jeg skal bare have stillet mine cravings. Koste hvad det vil.

5. Aflagte ucharmerende afslapning-t-shirts i størrelse XXXL. Jeg går ikke i andet fra jeg kommer ind af døren. De er totalt slidte og med barnlige motiver. Min kæreste hader dem, men jeg elsker dem. Der findes ikke noget mere behageligt.

6. Jeg stalker også meget. Både kendte, bloggere og personer jeg kender perifert. Alle via sociale medier. Det ene tager det andet og pludselig er det gået 2 timer med social stalking. Jeg ved til gengæld hvem der har været sammen med hvem, hvad deres hunde hedder og hvor de foretrækker at gå i byen. Vigtigviden.dk.

7. I forlængelse af dette, elsker jeg også at høre på sladder. Jeg sladrer sjældent selv, da jeg altid får dårlig samvittighed imens. Men jeg lytter altid, når andre har sladder. Man er vel dårligt opdraget.

8. Jeg kan også rigtig godt lide popmusik. Især One Direction, Justin Bieber, Miley Cyrus, Adriana Grande og alle de andre 12 årige musikere. Jeg er også max fan af Christopher og har et mega crush på ham (min kæreste ved det godt….).

9. Kaffe med fløde. Alle tror det udelukkende er pga. LCHF men inderst inde er det bare en rigtig god undskyldning for at få noget sødt. Helst 3 gange om dagen.

10. Jeg vil faktisk også betegne oprydning som en guilty pleasure. Jeg ELSKER det. Der går helt sport i hvor lidt jeg har brug for og hvor meget jeg kan sælge. Mærkeligt ja, men ikke desto mindre rigtigt. Jeg søger endda efter det på nettet og sluger alt der handler om orden, minimalisme og simpel livsstil råt.

11. At sove længe. Vi taler til middag. Jeg føler mig som jordens største rebel, når jeg sover til efter 10. Det er SÅ fedt, og jeg vil ønske det kunne ske lidt oftere.

12. Multitasking. Se serier mens man Instagrammer samtidigt med man har en telefonsamtale. Hvis man tilmed spiser eller drikker lidt cava imens, er jeg solgt. Så mange gode ting på en gang.

Så er det jer! Del jeres guilty pleasure. Intet er pinligt her! I har endda fordelen, da I kan være anonyme. Ud med det 😉

Skriv en kommentar

 

27 kommentarer

 1. Den med social stalking kender jeg alt for godt! 😀
  Min gulity pleasure er at jeg aldrig spiser min mad samlet. Hvis jeg har en tallerken stående foran mig, så spiser jeg altid grøntsagerne først, så kartofler og til sidst kødet, det samme gælder burger, sandwiches og pitabrød 😀

  1. Haha, social stalking er the shit 😉

   Uhh, lyder som en sjov ting. Jeg gør det lidt selv. Fx hvis jeg har to rugbrødsmader med forskelligt fyld, så skal jeg tage fra den ene og derefter fra den anden. Det er bare langt sjovere 🙂

 2. Haha fantastisk indlæg! Jeg er egentlig ikke vild med ordet guilty pleasure, for man burde jo ikke være guilty når man synes noget er fantastisk 😉 Jeg elsker også sladder, serier, popmusik, kæmpe shirts. Jeg smider bh og tøj som det allerførste når jeg kommer hjem – det er fantastisk! Er sikker på at den der har opfundet er en mand som gerne ville torturere kvinder ;-). Chips har altid været min største last, men alt det andet er også virkelig fantastisk! Og så er jeg VILD med sådan nogle teenageagtige serier og film hvor de synger og danser, som fx Glee haha man skulle virkelig ikke tro at jeg er 31!

  1. Det har du ret i – jeg føler i hvertfald ingen skyld ved ovenstående punkter. Tværtimod 🙂

   Lyder som vi deler mange af de samme guilty pleasures! Haha, Glee og Highschool Musical er godt!

 3. Jeg må også ærligt indrømme at jeg slugte den nyeste sæson af ANTM på to dage forleden – to dage der vel at mærke skulle være brugt på opgave. Det bider mig selv i røven nu, for den skal afleveres i morgen. Og så er jeg med på social media stalking og popmusik for teenagere 😉 Haha.

  1. Det gjorde jeg – altså slugte det hele råt! Det er så godt. De kan fortsætte med de sæsoner for evigt. Jeg bliver aldrig træt af det 🙂

   Jeg er sikker på du nok skal klare opgaven. Der skal også være plads til afslapning 🙂

 4. Åhhh, den liste er lang… Hehehe 🙂
  Elsker elsker elsker chokolade, specielt M & M’s med peanut og Cadbury Mini Eggs! Er glad for at sidstnævnte kan fås omkring påsken og ikke er til at opstøve i DK, det ville være dyrt! 😉 At købe forskellige dimser inde på Aliexpress, det er jo alt for billigt, og ellers onlineshopping generelt. Det føles bare ikke som at man bruger penge, når man ikke skal tage stilling til en fysisk vare i en butik! :p Chips med hvidløgsdip sent om aftenen, Sportcola og hvid Rittersport, burgere, reality som KUWTK og spin-offs, og så ELSKER jeg programmer som Ekstremt Fed og Luksusfælden! Dårlige komedier, jeg ser de samme 1000 gange, det er bare så afslappende 😉
  Derudover er jeg helt besat af Sons of Anarchy! Synes det er den fedeste serie jeg længe har set, og jeg har pløjet mig igennem alle sæsonerne flere gange. Der kan nemt ryge flere dage, når jeg først er kommet ind i SOA universet! Jeg trøster mig dog med at min mor gør det samme, og hun nærmer sig de 60 år 😉

  1. Først og fremmest – mega pænt navn du har 🙂

   Elsker alle dine punkter. Online shopping har jeg da glemt. Kæmpe optur over at handle på nettet.

   Fedt jeg ikke er den eneste der elsker SONS. Det bedste altså. Man bliver aldrig for gammel til rockere 😉

 5. Serier (inkl. halvdårlig reality), ebay, blandselv-slik og en hel dag iført sweatpants står bl.a. på listen over mine.

  Oprydning vil jeg dog næppe kalde en guilty pleasure 😉 Ligemeget hvor glad du er for det, hah!

  1. Det er ligesom mig! 😀

   Tror også jeg får oprydning for mig selv. Det er heller ikke fordi jeg nyder at rydde op efter legetøj, men fx sortere tøj og makeup synes jeg er sjovt 🙂

 6. Ha ha, jeg ELSKER din liste og kan være med på de fleste ting, har dog aldrig været gravid 😉 Min absolutte guilty pleasure er bland selv slik! Ville ønske det var fancy mørk øko chokolade, men nej.. min ellers meget helse elskende krop elsker bare syntetiske farvestoffer og sukker – det er det bedste!

  1. Det kan ellers anbefales 🙂

   Uhh bland selv slik er så godt. Intet sundt kommer derhen af – ligegyldigt hvor meget man prøver. Bedre bare at erkende, at det smager vildt godt.

 7. Hahahha! Skide fedt indlæg! Seriøst, vi skal så meget høre popmusik på kontoret! De hader os alligevel i forvejen når vi snakker om Sons, så hvorfor ikke lige tilføje Bieber, Christopher osv, oven i 😉

 8. Mælkesnitter, ostepops og reality-TV… ELSKER DET!

  Men, det var egentlig ikke derfor jeg skriver!
  Vil bare sige at jeg har fulgt bloggen længe efterhånden, og er helt vild med den udvikling der er sket. Fedt med de mange forskellige emner der bliver taget op. Og så vil jeg virkelig rose dig for at man kan mærke dig bag skærmen, og at dine indlæg også fremkommer yderst gennemarbejdede (både tekst og billeder)! Stor, stor ros til dig 🙂

  1. 3 fantatiske ting du ridser op!

   Hvor er du bare rar! Mega dejlig kommentar, der bare gør det dobbelt så sjovt. Tak, tak, tak <3

 9. Hahaha, fantastisk indlæg, Danica! 😀 Jeg synes, det er ok at kalde det “guilty pleasures”. Jeg føler mig i hvert fald lidt skyldig. Der er ligesom i mange kredse en fælles tanke om, at visse ting gør man bare IKKE. 😀 Så er det fedt at se, at du (og mange i kommentarfeltet) har de samme tendenser som mig, hah! 😀

  Okok. Mine er HELT klart KUWTK og alle deres spinoffs og everything Kardashian. Jeg startede på første sæson af KUWTK i oktober, og siden da har jeg ædt ALT, de har lavet. Nu glæder jeg mig bare til d. 8. februar, hvor 10. sæson starter. Der er jeg tilmed i LA, og jeg skal op i Calabasas for at stalke dem lidt. Min kæreste synes, jeg er den største freak, men jeg kan ikke få nok af dem. 😉

  Kim Kardashians spil til iPhone er jeg også ret besat af. Haha! There! I said it!

  Og så serier, of course. How I Met Your Mother, Big Bang Theory, Desperate Housewives, SatC, Gossip Girl, Breaking Bad, Dexter, True Detective og mange flere. Er lige startet på Carrie Diaries og elsker den! 😀

  SOVE LÆNGE! Yes, that’s me. Og når man arbejder hjemme med sine egne ting … så sker det lidt for ofte. Jeg vil dog virkelig gerne ind i en bedre rytme, hvor jeg kommer liiidt tidligere op. 😉

  Bland-selv-slik og flødeboller er også en kæmpe last. Jeg kunne æde så meget slik, at jeg ville kunne trille! Særligt alt lakrids er jeg afhængig af!

  Hahahaha, jeg elsker virkelig også at stalke og gør præcis som dig. 😉 Da jeg var lidt yngre, arbejdede jeg for en fyr, hvis vigtigste job var at fundraise. Så selvom mitjobbeskrivelse egentlig var noget helt andet, så endte det ret ofte med, at jeg skulle “researche” (more like stalke) personer, han skulle til sociale events med, så han havde en bedre chance for at fedte for de rette ting 😉 Haha. Jeg nød det så meget, og min chef var altid dybt imponeret over de ting, jeg fandt frem. 😉

  Det var vist det. 😀 Fantastisk indlæg, Danica! Jeg føler, jeg kender dig meget bedre nu. 🙂

  1. Århh Celia. Skønne ting du deler <3

   For søren vi deler mange af de samme skønne pleasures! Det er skønt!

   Og jeg er enig med Anne. Måske verdens fedeste job? Vi vil høre mere 😉

 10. Hahaha du er min guilty pleasure twin! Jeg gør fuldstændig det samme og også det med rugbrødet

 11. Fedt indlæg! 😀 Jeg ELSKER Geordie Shore. Jeg glæder mig hver gang, når der kommer en ny sæson!