Dermaroller behandling forløbet

I er flere der har spurgt ind til mit videre forløb med dermaroller test og min dermaroller behandling. Jeg fortsætter jo med hjemmekittet, som kan fåes her, men supplerer op med 5 klinikbehandlinger.

Dermaroller behandling og dermaroller hjemmekit til brug derhjemme

Læs indlæg 1 her, indlæg 2 her og indlæg 3 her. Indlæggene illustrerer også meget fint, hvor meget min hud har forbedret sig og det skyldes i høj grad den her dermaroller til hjemmebrug.

Dermaroller behandling

En effektiv dermaroller kan fåes HER

Hvordan står det så til i dag?

Jamen, virkelig godt. Min hud har ikke været så pæn siden jeg var omkring 20 år. Arene er minimeret betydeligt siden start og klinikbehandlingerne har givet det sidste.

LÆS OGSÅ:
MIN PROBLEMATISKE HUD OG FORLØB MED AKNE BEHANDLING

Jeg skal have min tredje dermaroller behandling torsdag, og der går ca. 4 uger imellem, hvilket passer mig fint. Min hud har vænnet sig til dermarolleren, så den reagerer ikke rigtigt på de lidt hårdere behandlinger. Heldigvis. Det er nemlig en fordel, hvis man kombinerer de to.

Dermaroller behandling

^ Ekstremt close-up, men det kræver altså billededokumentation. Ovenstående er taget efter første dermaroller behandling. Man ser ikke arene med mindre lyset falder på en bestemt måde og man kigger efter dem

I får derfor lige lidt billeder af den nuværende status. Forhåbentligt er de helt væk, når jeg har fået den sidste dermaroller behandling. Jeg kan nemlig stadigvæk se det selv og det skyldes nok også, at jeg nærstuderer min hud i dagslys.

Det hjælper jo ikke på det ? Jeg overvejer også at få nogle silkpeel behandlinger sideløbende, da det er med til at holde huden glat og fri for snavs og knopper. Jeg har set resultaterne på tæt hold, da min mor har fået det. Det er virkelig imponerende.

Kost og væske

Det skal lige siges, at det giver ekstra godt, hvis man spiser sundt og drikker masser af vand. Naturligvis. Det giver sig selv. Men en kost baseret på en masse sundt fedt, masser af grøntsager og med et minimum af kulhydrater, har en positiv effekt på de fleste. Jeg har set det på egen hud og vil derfor altid anbefale, at man sætter ind på alle punkter.

Husk også at skaffe dig en virkelig god dermaroller til hjemmebrug, så du kan genfinde din sunde og flotte hud.

Har I oplevet problemer med jeres hud og hvilke løsninger har hjulpet jer?

Del indlægget
Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments