Dermaroller brug: Sådan bruger du en dermaroller

Yes! Mit favorit beautysted, hvor alle mine hudproblemer bliver løst og hvor jeg selv regelmæssigt får dermaroller behandlinger, har indtil den 1. maj hele 20 % på disse behandlinger.

I er mange, der har skrevet og spurgt indtil priser og gerne selv vil igang, så jeg blev nødt til at dele nyheden med jer i forhold til dermaroller brug. Det er sjældent, at der er tilbud på netop de behandlinger, så det er værd at tage med.

dermaroller brug

En effektiv dermaroller kan fåes HER


Til jer der er nye læsere, eller ikke har fulgt med i min hudproces, så har jeg siden sommeren 2014 brugt en dermaroller herhjemme.

Baggrunden var dybe og slemme ar efter lang tid med akne i ansigtet. Dermarolleren tog meget af det, men ikke det hele og derfor kontaktede jeg ANNE Q SKINCARE på Christianshavn, da hun er et af de få steder, der laver dermaroller behandlinger.

dermaroller brug

^^Nålen der bruges under behandlingen. Man får bedøvende creme på inden, så det ikke rigtigt gør ondt.


Forskellen mellem dermaroller brug derhjemme og de profesionelle klinikbehandlinger, er til at se og føle på. De kommer i dybden på en helt anden måde, og her efter 4 behandlinger, er det stort set væk.

Det er helt vildt, hvor meget min hud har rykket sig på blot et år. For 12 måneder siden skjulte jeg stadigvæk mit ansigt og i dag er jeg faktisk stolt af min hud. Den stråler, er glat og jeg har genvundet min glød.

dermaroller brug

^^Som I kan se bliver man lidt rød under behandlingen. Dette aftager i løbet af aftenen for mit vedkommende. Dagene efter kan det godt være lidt ømt og skalle. Jeg får kun Dermaroller på hage og kæbe, men der er mange der får det i hele ansigtet med fantastiske resultater efterfølgende. 


Jeg har også hørt flere af jer allerede er igang med et forløb hos ANNE Q og hvor er det skønt, I også kan se og mærke en forskel. Man skal aldrig affinde sig med besværlig & sart hud, linjer, pigmentpletter, ar eller akne.

Der er altid en løsning og dermaroller brug kan løse meget. Faktisk er det officielt udviklet til brandofre, for at minimere de efterfølgende skader, hvilket siger lidt om hvor revolutionerende det egentlig er.

INFO OM SELVE BEHANDLINGEN:

Huden er ofte træt og grå efter de lange mørke kolde måneder. Ved en Dermaroller behandling bliver huden først nedbrudt på en sikker og kontrolleret måde, hvorefter den bliver genopbygget på ny, fordi kroppen selv stimulerer collagendannelsen.

Det er helt ideelt til fine linjer, store porrer, akne, ar og pigmentering og giver en frisk og sund glød. Normal pris for en Dermaroller behandling i hele ansigtet koster kr. 2.500,- . Behandlinger på eksempelvis kind, hage m.m. koster kr. 1200,-. Dette trækkes der nu 20 % fra, også hvis I køber et forløb, der strækker sig over længere tid.

Bloglovin

Skriv en kommentar

 

6 kommentarer

 1. Hej Danica.

  Jeg har gennem længere tid overvejet at prøve en dermaroller, men er lidt bange der jeg ikke ved hvad jeg skal forvente. Alt det med smerten af nålene, og så mulig skuffelse hvis det ikke lykkes. Jeg tror bare jeg skal overbevises at det virkelig virker. Er det muligt for dig at stille 2 billeder op mod hinanden af før du begynde på dermaroller behandlingen og en efter. Bare så man kan se den store forskel. Måske har du allerede gjort det i en af dine andre artikler, jeg har bare ikke kunne finde den.

  Hav en god dag.

  Mvh. Tøsen.

  1. Hejsa

   Jeg forstår godt du spørger. I henhold til hjemmekittet gør det ikke ondt. Selvfølgelig hvis man trykker hårdt, men det må man ikke, da det så kan skade mere end det gavner. Man skal blot trykke let. Klinikbehandlinger kan mærkes lidt mere, men huden bedøves inden, så det er minimalt synes jeg.

   Jeg har lavet indlæg med før-billeder her fra juni sidste år https://danicachloe.dk/dermaroller-erfaringer/ og efterbilleder efter hjemmekittet her https://danicachloe.dk/dermaroller-den-endelig-dom/

   Jeg har også lavet det her indlæg (https://danicachloe.dk/dermaroller-forloebet/), hvor jeg viser min hud efter ca. 5 måneders brug af hjemmekittet og inden jeg gik igang med de profesionelle behandlinger. Når jeg er færdig med dem, kommer de endelige billeder sammenlignet med disse fra ovenstående indlæg.

   Håber det kunne hjælpe 🙂

 2. Spændende tip. Jeg har kun nogle få ar efter lidt acne på kinderne – og døjer af og til med en bums, der gentagne gang dukker op gang på gang, det samme sted og er ca. 1 måned om at gå væk. Den bliver bare hård og rød og er SUPER træls for at sige det på godt jysk. Men altså, mit egentlig spm er – bør man ikke vente med sådanne behandlinger efter graviditet? For lige pt er mine hormoner jo virkelig i spil, hvad tænker du? Ville også høre om du gjorde andre skønheds-lign-ting i din graviditet som du kan anbefale? Lige pt føler jeg mig bare stor og besværet på trods af rosende komplimenter fra kollegaer, så jeg tænker på hvad der skal til for at man bare føler sig en smule mere attraktiv? Ved ikke om en gang gellack på neglene er totalt no-go eller ok. Frisøren er prøvet, men gav ikke den store lækkerheds-effekt. Har du nogle råd?

  1. Jo, vent endelig med de behandlinger til du er færdig med graviditet og amning. Eller du kan godt starte med hjemmekittet, men du ved jo ikke hvordan din hud har det, når hormonerne raser 🙂 Jeg vil i hvertfald vente til jeg havde født.

   Mit bedste skønhedstip er graviditetsmassage, pedicure og manicure (ved ikke om shellac er tilladt), måske en lækker ansigtsbehandling med økologiske produkter? Frisør ventede jeg personligt med, da man alligevel ikke føler sig flyvende og håret kan ændre sig meget undervejs 🙂

   Gravide mennesker stråler, selvom man ikke selv kan se det. Og det er nok det dine kollegaer kan se 🙂 Jeg har jo set billeder af dig på Instagram og du ser fantastisk ud! Og tak for det søde kompliment. Jeg er kommet så lang med min hud, selvom det har taget laaaang tid og meget tålmodighed…

 3. Tak for de søde ord. Jeg nedskriver mig de gode råd. Det er med at gøre det man kan for at få velvære. Og når man nu ikke kan shoppe særlig meget sjovt, så må man shoppe sig til noget andet 🙂