Nyt kamera og manglende tid

Av, av, av! Tiden løber afsted og jeg kan ikke følge med. Inden jeg ser mig om er det fredag igen. Luksusproblem at hverdagene går så stærkt, men nogle gange vil jeg virkelig gerne kunne stoppe uret. Bare lige for at kunne trække vejret dybt og tage tingene lidt mere afslappet.

Men jeg må også indse, at livet med barn, arbejde, blog, træning, familie, venner & praktiske ting aldrig er lig med afslapning. Det kan til tider være svært at acceptere. Jeg er af natur et utroligt mageligt menneske. Da jeg studerede arbejdede jeg aldrig mere end 10-15 timer om ugen, da jeg hellere vil have mere tid end flere penge. Jeg læste mine lektier men var ikke fanatisk, da jeg hellere vil se en god film end at fordybe mig i teorier flere timer om dagen. Jeg trænede aldrig mere end 3-4 gange om ugen og jeg sov rigtig meget! Jeg havde endda ikke engang en blog. Helt seriøst – jeg havde SÅ meget tid. Hvis bare jeg kunne få en dag i mit “gamle” liv, vil jeg være den mest overskudsagtige person ever!

Nå, nu til noget helt andet. Gårsdagen stod på en helt ny gadget til mig. Jeg har længe talt om jeg manglede et nyt kamera og i går blev så dagen det kom. Jeg har nemlig indgået et samarbejde med Olympus og deres Pen E-PL7, hvor jeg kommer til at vise kameraets mange fantastiske egenskaber. Det er SÅ godt! Tro mig. Nu kan jeg altid vise smukke billeder med seje effekter. Billederne i indlægget er taget med mit Olympus Pen og jeg har sat filtret på inden jeg tog dem. Smart!

Onsdagen bød også på et spændende foredrag om kosttilskud (og kage skulle der til). Jeg tager i forvejen fiskeolie, D-vitamin og multivitamin, men vil gerne blive klogere på hvad der fungerer og hvad man aktivt kan gøre. Det skader aldrig at være oplyst og det kunne Drogens Vital, som stod bag præsentationen, heldigvis hjælpe med. Nu skal der indføres nye aktive valg herhjemme, når de sunde valg har tendens til at halte.

Med det sagt – rigtig god dag <3

Bloglovin

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer