Verdens mest efterspurgte reol

Ét af de mest efterspurgte spørgsmål omhandler vores selvsammensatte reol fra Muuto. Jeg elsker den til døde og er nok den boligting, jeg er mest glad for herhjemme.

Dog er den rimelig dyr fra ny (omkring + 10.000 kr. for de elementer vi har) og det vil vi aldrig kunne betale. Derfor tog vi sidste år til Muuto lagersalg i Glostrup og fandt den til – 50%. Stadigvæk mange penge, men når den er så anvendelig og vi altid vil have den, er det alle pengene værd.

Rengøring4Hverdag5

Jeg vil blot tippe jer om, at Muuto holder lagersalg igen om to uger. Det er kun en gang årligt nu, så det er værd at tjekke ud. Da vi var der sidste år, var der næsten ingen mennesker og et stort udvalg på dag 1. Ved ikke om vi blot var heldige. De havde godt og vel alle produkter fra deres faste sortiment. Også det der er i butikkerne nu. Vi tager selvfølgelig afsted igen og denne gang søger vi nye spisebordsstole. Mon ikke der ryger en masse andet med hjem også?

sneak-peak-home6 sneak-peak-home5

Muuto lagersalg finder sted lørdag den 6. juni 12-18 og igen søndag den 7. juni 11-15 i Fabriksparken 8 2600 Glostrup. Reolsystemet fylder mere end man lige tror, så er man på udkig efter det, vil jeg tage en trailer eller en stor bil med. Vi måtte køre to gange, for at få det hjem. 

Rigtig god 2. pinsedag 🙂

Bloglovin

Skriv en kommentar

 

4 kommentarer

  1. TAK for tippet 🙂 Har kigget længe på det reolsystem, som I har, så må se om jeg ikke kan låne en bil i den weekend. Måske man kunne være heldig – selvom vi først kan tage derud om søndagen.

    1. Haha 🙂 Den er ikke et land langt borte. Den er faktisk bare købt i Randers Regnskov. Mærkeligt, I know. Men ved det flyder med dem på Ebay og steder som dette :)http://danicachloe.dk/wp-admin/edit-comments.php#comments-form