Søndagens solstråler og sentimalitet

Der sker det, at Sylvester og jeg har alenedage. Faktisk sker det rigtig ofte nu, hvor Rasmus arbejder hele dage i lufthavnen.

Ingen tvivl om det kan være hårdt, men det er også en vidunderlig tid, da vi virkelig har noget kvalitetstid sammen, hvor tid og sted ikke betyder noget <3

Han er den alder, hvor han begynder at forstå ordene jeg elsker dig. En sjælden gang imellem siger han det til os, men mest af alt elsker jeg at se hans ansigt lyse op, når jeg fortæller ham hvor meget mor og far elsker ham. Så sødt!

Læs også:
Her finder du alle de bedste apps, som du børn downloade lige NU

Nu er jeg måske lidt sentimental, men jeg er også syg på 3 dagen nu. Jeg er sjældent syg, som i nærmest aldrig, men den danske sommer har fået mig ned med nakken. Eller manglen på samme. Og derfor bruger jeg denne kolde tirsdag i sengen på at tænke tilbage på i søndags, hvor jeg tog Sylvester med til Viaplay event i Kødbyen.

Jeg ELSKER de events, hvor det er Sylvester der er gæsten og jeg bare er påhæng. Alt er børnevenligt og det er tydeligt det hele er lavet for børnenes skyld.

Anledningen var en test af Viaplays børneindhold. Nu er vi allerede storforbruger af Viaplay til Sylvester, så derfor var vi ikke sen til at takke ja. Det er nemlig sådan, at de nu tilbyder offline streaming, så du ikke behøver wifi for at se dine favorit programmer. Som familie der ofte kører til Aarhus (en tur der tager 3 timer), er det guld værd.

Man skal blot downloade de forskellige film og serier og så er man klar til en tur på farten. Og det kan altså både ses på tablet, mobil, computer, spillekonsol og smart tv. Nu hvor sommeren nærmer sig, er det værdifuld viden for familier, der snart skal mange timer på farten med utålmodige børn. Har du ikke børn, er det stadigvæk guld værd. Især hvis du som jeg elsker film, tv-serier eller reality.

Arrangementet fandt sted på NOHO i Kødbyen. Et sted jeg ofte er gået forbi, men som jeg ikke har besøgt før. De skulle eftersigende både have lækre snacks og nogle af byens bedste cocktails. Jeg fik derudover en af de bedste kop kaffe i mit liv. Babybite stod bag dagens kulinariske oplevelser og der var masser af aktiviteter for både børn og voksne.

Det flød over med tablets, så vi hver især kunne teste Viaplay app’en. Efter en skøn dag i godt selskab, tog vi videre over til Kødbyens Madmarked. Jeg havde min gudmor med som gæst, og da vejret var med os og Kødbyen flød over med jazzmusik, måtte vi teste det. Det blev til franske crepes og aperol spritz. Arhh, skøn afslutning på en skøn weekend.

P.S Den første måned er gratis, hvis du skal teste Viaplay indholdet for hele familen 🙂

Bloglovin

Skriv en kommentar