Tænk 10 år fremad: Anti-Aging tips for alle

Ja, anti-aging er for alle. Vitterligt alle. Og det kommer fra en, der mente det kun var for folk over 30 år. Men jeg har erfaret, at anti-aging blot er et synomyn og buzzword for kontinuerlig forebyggelse, og det har vi alle godt af.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange af dem der hører udtrykket anti-aging tænker på mærkelige og dyre cremer, der siger de kan udviske rynker. Det kunne ikke være længere fra sandheden.

Anti-aging har intet at gøre med de cremer du anvender. Eller lidt, men det er kun en lille del af det. I den anledning vil jeg dele min guldkorn i henhold til at holde huden ung, smidig, gennemfugtet og sund.

Anti-aging tips

Eksfoliering. Det er først noget jeg er begyndt på fast indenfor den seneste måned inspireret af Superhud bogen, jeg snart skal have fingrene i. Anvend en varm vaskeklud hver morgen og eksfolier ansigtet blidt i et par minutter.

Det bliver nærmest et lille sparitual og effekten er ikke til at overse. Mere jævn hud, færre knopper og mere glød. Det er nok et af de hudplejetips, jeg vil ønske jeg havde lært lidt tidligere. Har du svær acne eller lignende, vil jeg være lidt påpasselig med at anvende denne metode.

Læs også:
Her er grunden til du skal bruge en jaderulle HVER dag

Ansigtsmassage. Gør det til et fast ritual at massere dit ansigt. Selvfølgelig med rene fingre. Du kan også købe en jaderulle (pænt navn, ikke?), der gør jobbet for dig. Det virker både afstressende og giver et naturligt og opstrammende løft. Der er en grund til, at de sværger til det i Japan.

Søvn og silkepudebetræk. Udover at søvn er altafgørende for en sund hud og ikke mindst sind, har det også en stor betydning hvad du lægger dig til at sove på om natten. Bomuld er ikke ret hudvenligt, hvorimod silke skulle være fantastisk. Det skal lige siges jeg endnu ikke har prøvet det, men eftersigende skulle det udglatte huden og give færre rynker & furer. I kender det måske godt, når man vågner med striber i hele hovedet og ansigtet er lidt “mast”. No more!

Anti-aging tips

Yoga, afstresning og motion. Alt der får dig til at koble af og spænde lidt mindre. Stress står for langt størstedelen af hudproblemer og derfor skal vi ofte første kigge her inden vi kan arbejde med de fysiske egenskaber. Jeg har forbi en holistisk behandler i forgårs, hvilket var en utrolig fantastisk og oplysende konsultation.

Jeg var bl.a. igennem øreakupunktur (nålene sidder faktisk stadigvæk i mit øre…), hvor man kan se hvorhenne vi har blokeringer i kroppen, der måske forhindrer os i at optage næring, vitaminer og mineraler optimalt. Det er jo meget sigende i henhold til hvordan kroppen opfører sig i det daglige, og hvis du både lider meget af hovedpine, uren hud og måske også smerter specifikke steder i kroppen, er der en chance for det hele hænger sammen. Så se på din krop som en helhed og bliv klogere på dit indre.

Fugt, fugt, fugt. Det bliver kun sværere med alderen at opretholde en gennemfugtet hud og jeg kan personligt se en kæmpe forskel på bare 5 år. Udover at anvende kvalitetsserum og cremer, er det også vigtigt at smøre sig selv indefra. Jeg tager bl.a. 2 spiseskeer af denne, da den smager godt og fordi jeg foretrækker det i flydende form fremfor kapsler.

Behandlinger kommer man ikke udenom, når man bliver ældre. Der er en grund til folk er uddannede i det og ofte kan opnå ting vi ikke selv kan. Jeg har tidligere nævnt Silkpeel hos Anne Q, som jeg på ingen måder kan undvære og som altid redder min hud, når den skaber sig. Det er også her jeg fik de professionelle dermarollerbehandlinger, der fjernede min ar efter acne. Det handler om at finde det rette sted, som forstår sig på din hud og kan forbedre resultaterne. Du kan altid få en gratis konsultation inden og det gjorde jeg også selv, så man nemmer kan vurdere hvad man har brug for.

Del endelig jeres foryngende hudplejetips i kommentarfeltet, så vi alle kan komme nærmere den smukke hud vi alle drømmer om.

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer

  1. og du har bare den fineste hud!!
    Gode tips! og vil rigtig gerne se nærmere på de produkter du har på øverste billede ?