Elegante gummistøvler fra NIBU

 Nibu gummistøvler

Nibu gummistøvler

Sponsoreret gaveJeg tror aldrig jeg har set så elegante gummistøvler som mine nyeste fra NIBU. Jeg er nemlig en af dem, der lidt står af på kluntet fodtøj. Om det er alderen eller noget andet, ved jeg ikke, men jeg er glad for der endelig findes elegante gummistøvler, der komplimenterer min regnfrakke.

Man kan nemlig godt både være praktisk og elegant på én gang. Ikke? ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nibu gummistøvler

^^Jeg har også valgt et par korte sorte med shine, da det ikke altid er nødvendigt med de helt lange.

Støvlerne skulle stå deres store test i Sverige, hvor vi netop skulle gå ture på stranden og deraf igennem  vand. Og heldigvis klarede de det til UG.

Nibu gummistøvler

^^ Se dem lige! Det er denne model i mat sort. Smukkere bliver det ikke.

Nu hvor vi har haft indian summer tendenser herhjemme, har de korte klart været at foretrække de dage vi går lange ture i skoven, hvor der som bekendt er fyldt med vandpytter og mudder. Men de seneste dage har det nærmest været vinteragtigt og derfor er de lange kommet på igen. Jeg kan sagtens have dem på hele dagen på arbejde uden at gå til af varme. Tænker at supplere op med deres fleecesokker, når det bliver rigtig koldt.

Rigtig god fredag fra mig til jer. Jeg har et lidt tungt hoved og begyndende influenza, da vi var ude med arbejdet i går, og det går som bekendt ikke stille for sig. Godt det er weekend nu ?

Instagram // Facebook // Bloglovin?

Skriv en kommentar

 

2 kommentarer